Nem viccel, ha a Szent Korona épségéről van szó.

Volner János a tüntetőkre uszítaná a Betyársereget
Fotó: Facebook/Volner János

Volner János Facebook oldalára írta ki, hogy kész mozgósítani a Betyársereg 300 jól képzett emberét, amennyiben veszélyben érzi a Szent Koronát – szúrta ki az atv.hu.

A volt jobbikos képviselő közösségi oldalán az alábbi bejegyzés jelent meg:

Ellene vagyok a túlóraszabályozásra vonatkozó változásoknak és ellene is szavaztam. De! Annak, ami most történik, ehhez az égvilágon semmi köze nincs.

Ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal. Nem is akárhogyan: piócaként kapaszkodtak rá a munkavállalók teljesen jogos érdekvédelmi harcára: az egyesült ballib csürhe a Kossuth téren rombolt. Miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát?

A munkavállalók felháborodása az elfogadott túlóratörvény miatt teljesen jogos. De sokan éppen azért nem mennek ki a Kossuth Lajos térre tüntetni, mert nem akarnak egy platformra kerülni a vörös zászlókat, anarchista jeleket lobogtató szélsőbalos csürhével. Mert látják, mennyire szánalmas versenyt folytat a pártzászlókat lobogtató ballib ellenzék a "legtökösebb ellenálló" címért: százával vannak kint az utcán a jól fizetett pártalkalmazottak, füstbombákkal, gyújtogatva, törve-zúzva megy a politikailag motivált műbalhé. A munkavállaló pedig még ha ellenzi is a túlóratörvényt, nem megy tüntetni, csak nézi ezeket a majmokat a tévében – mintha az állatkertben lenne.

És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális "barátaink": aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet.

De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem szeretek ilyen csúnyán fogalmazni, de...
Volnerkám, a Betyársereget ANYÁDRA vezettesd rá. Egyik barom összejönne egy másikkal és lenne megint sok ilyen kis volner...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...az tényleg csürhe aki nemhogy vandálként viselkedik hanem a leírt szöveget is kiforgatva magyarázza. Volner nem a tüntetőket fenyegette hanem azokat akik romboltak, gyújtogattak, raboltak...de amint látszik itt mindenki abba a csoportba sorolja önmagát és azokat védi...vagyis azért tüntet hogy rombolhasson...
SystemError
Jól jön újra az orosz és fidesz pénz a pártműködéshez. Vissza a kezdetekhez! :)
human
@olivér: Hát gratulálok neked. Írod:
"Sok közalkalmazottnak(is) több száz ledolgozott óra ellenértékével tartozik a munkaadója,mert a túlórakeret miatt nem tudták kifizetni!Részben ezt a problémát is orvosolja ez a módosítás!"

Pont egy törvénysértést írtál le. Sőt kettőt. Jogtalan túlóráztatás és ráadásul ki sem fizetik. És szerinted erre az a megoldás, hogy legyen törvényesítve az egész egy rabszolgatörvénnyel. Azt kellene megértened, hogy az emberek nem túlórával akarnak többet keresni, hanem rendes fizetéssel heti 5 napon, napi 8 órában.
Lepényleső
@Yoda69: ...hát még akkor ha a vízágyúba nem víz lesz,hanem az emberek ellen bele újabb
törvényt tesz,a hőn szeretett fydes.
olivér
@human: Legyen úgy,ahogy írod,persze jó lenne,de ez a dolog nem a Fidesz-érában kezdődött egyrészről,másrészt nekem a jelenlegi bérem mellett nem jön rosszul a pluszpénz.De mondom,szeretnék én is 35 órás munkahéttel jól keresni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.