Nem viccel, ha a Szent Korona épségéről van szó.

Volner János a tüntetőkre uszítaná a Betyársereget
Fotó: Facebook/Volner János

Volner János Facebook oldalára írta ki, hogy kész mozgósítani a Betyársereg 300 jól képzett emberét, amennyiben veszélyben érzi a Szent Koronát – szúrta ki az atv.hu.

A volt jobbikos képviselő közösségi oldalán az alábbi bejegyzés jelent meg:

Ellene vagyok a túlóraszabályozásra vonatkozó változásoknak és ellene is szavaztam. De! Annak, ami most történik, ehhez az égvilágon semmi köze nincs.

Ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal. Nem is akárhogyan: piócaként kapaszkodtak rá a munkavállalók teljesen jogos érdekvédelmi harcára: az egyesült ballib csürhe a Kossuth téren rombolt. Miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát?

A munkavállalók felháborodása az elfogadott túlóratörvény miatt teljesen jogos. De sokan éppen azért nem mennek ki a Kossuth Lajos térre tüntetni, mert nem akarnak egy platformra kerülni a vörös zászlókat, anarchista jeleket lobogtató szélsőbalos csürhével. Mert látják, mennyire szánalmas versenyt folytat a pártzászlókat lobogtató ballib ellenzék a "legtökösebb ellenálló" címért: százával vannak kint az utcán a jól fizetett pártalkalmazottak, füstbombákkal, gyújtogatva, törve-zúzva megy a politikailag motivált műbalhé. A munkavállaló pedig még ha ellenzi is a túlóratörvényt, nem megy tüntetni, csak nézi ezeket a majmokat a tévében – mintha az állatkertben lenne.

És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális "barátaink": aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet.

De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem szeretek ilyen csúnyán fogalmazni, de...
Volnerkám, a Betyársereget ANYÁDRA vezettesd rá. Egyik barom összejönne egy másikkal és lenne megint sok ilyen kis volner...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludas Matyi
Ez a köcsög valoban egy haborut provokal? Miert a betyar sereg halhatatlan, vagy nem fogja öket a golyo? Nagyon tudd, hogy meddig huzod a madzagot Janosom volna vagy ner!
Ludas Matyi
A Demokratiaban ervenyes a szolas szabadsag es a nepi tüntetes.! Amennyiben ezt egy Politikus is megtiltja, akkor ott Diktaturarol beszelünk.
Gauntlet
a nemzet templomát bűnszervezet foglalta el ! rájuk nem hívsz valakit?
namihami
Nem szeretek ilyen csúnyán fogalmazni, de...
Volnerkám, a Betyársereget ANYÁDRA vezettesd rá. Egyik barom összejönne egy másikkal és lenne megint sok ilyen kis volner...
Cicamama55
Talán 2006-ban a tüntetőkre is őket szabadították rá?! :((((
F_Viktor
1) Jani, az a hely amiről beszélsz, évek óta nem a nemzet temploma, hanem egy nagy trágyarakás!
2) Félted a koronát... Emlékeztetlek 2006-ra! Az akkori tevékenységeitekre. Ti nem a szent koronát vittétek el, hanem toroczkai haverod a TV macit...
3) Jani! Újra csak bebizonyítod, ahogyan 2006-ban, ahogyan idén nyáron a jobbik szétverésével, s ahogyan most is, orbánt szolgáljátok toroczkaival egyetemben! Ti vagytok orbán szélsőjobb keze!
Gyávák, árulók, pénzért megvehetők!
Yoda69
volnerjanos, latom megdolgozol az 5 millios fizetesedert. Mocskos fideSS berenc!
desiro
A jobbik nevű csökevénységet sohasem vettem komolyan.
kereső
"Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát,"- érdekes 2006-ban szó se volt a "nemzet templomáról", csak táborozásról.Ami ollyan jól sikerült,hogy még altalajcserét is kellett csinálni 4,2 milliárdért.
Bizony szralak jános. Sőt tereskova múvésznő ,még meg is tisztelte a "nemzet templomát"- hol voltál akkor jános? Hol volt akkor a betyársereg? Csak nem ti voltatok, akik "tiszteletetek" jeléül trágyadombot csináltatok a n"nemzet templomának" főteréből? Szaralak vagy,egy senkiházi náci- nem kérünk belőletek.Ja, ennél jobban már nem dughattad volna be a nyelved orbán hátsójába.2018 tavaszán, akkor ezek szerint hazudtál a választótoknak.
cikicakk55
Jani! Miért nem a Fidesz mocskos törvényét megszavazókra állítod rá a Betyársereged? Miért tűritek már 9 éve amit a Fidesz művel az emberekkel? Számotokra az emberek élete,egészsége,a mindennapok átélése,túlélése nem szent,csak a korona? 2006-ban nem érdekelt benneteket a korona! Az akkori felbujtótok a tv székházhoz küldött benneteket,de a koronához is elmentetek volna ha oda küld. Nem kell ez a nagy nemzeti duma! Itt egyedül ti és a Fidesz vagytok az ellenség és nem a tüntető emberek. Amilyen mocskosak vagytok el tudom képzelni,hogy pont a ti embereitek azok,akik jelenleg is erőszakoskodnak,csak nem írják ki a ruhájukra,hogy BETYÁRSEREG.
Eriksson
Ez az ember komolyan beszél. Nagyon komolyan. Érdemes komolyan venni.
tudode
Na ne Jani! Kibújt a szög a zsákocsKÁBÓL!
.
Nehogy abban a hiszemben legyenek, hogy "csak" Torockai Mi hazánk gyülevény pártjának van HADSEREGE a PÁRTOK ALÁAKNÁZÓJÁNAK is van azonkívül, hogy a MINDENKORI ÁLLAM ERŐSZAK SZERVEZET, vannak nekíje farmergatyás katonái is, akik ugranak, mint a nikkelbolha PÁR FRONCSIÉRT 24 órás készültségben.
.
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=2s
...
2005-ban mindkét MAGÁNIZÉ segített be a POLITIKAI SZÉLHÁMOS győzelmébe. amelynek issza a levét az ország KILENCEDIK ÉVE!
.
A korona valójában "csak" egy relikvia!
.
A XXI. században ÁLSZENTSÉG annak megvédése, vagy rá szeretnék tenni a kupájára annak, aki SZÉTZÜLLESZTETTE a Jobbikot is, amelynek részese SZÉGYENSZEMRE egy többgyermekes anya is!
.
---- A NER 10 fő bűne és 10 ok amiért Orbán örökké hatalmon marad
olkt.hu/a-ner-10-fo-bune-es-10-ok-amiert-orban-orokke-hatalmon-marad/
.
Ki a túró bántaná a SZENT KORONÁT! Az ilyen tévejgők hoznak rá szégyent!, mint a Mi Hazánknak nevezett akármi!
dr. prédikátor
Ez a geci teljesen meghülyült!!!Még hogy a betyársereg! Miért nem mindjárt a Nato???!!!
Nessy
Ha a parlament a Nemzet temploma, akkor semmi keresni valója ott a koronának. Vagy a Szent István bazilika, vagy az Esztergomi bazilika!
Egyébként jó helyen volt az anno a Nemzeti Múzeumban!
Fog még a korona a várbeli "kolostorba" költözni!
Cicamama55
Nem tudok eligazodni Volner Jánoson...Ő és Z Kárpát Dániel is, olyan értelmes emberek! Sokszor egy-egy témában pont az én gondolataimmal egyezően nyilatkoztak, érthetően, köntörfalazás nélkül beszéltek. Többször is úgy éreztem, na van egy párt, amivel egyet tudnék érteni...Az ilyen, s ehhez hasonló véleményükkel viszont nagyon nem lehet azonosulni!
Sámannus
Különös gusztusod van neked. Külön azért mert egy erőszak szervezetet uszítasz, mint egy kutyát embertársaidra Te még a fityfasztól is gecibb vagy. Azért, mert olyan eseményt akarsz elindítani amire nincs utólagos befolyásod, vagyis egy szarember vagy.
lampa laz
Hogy az összes szent húzzon a körbemetélt farkára, te idióta barom.
görbetükör
Először is senki nem ment neki annak a koronának. Azt hiszem egyébként, a szent fogalmán nem ugyanazt értjük.
Másodszor az a korona ki és mit jelképez?A haza kikből áll? Honfitársakból. Akiket ti gyaláznátok meg, jogos haragjukban.
Harmadszor nyilvánvalóvá lett, hogy a betyársereg meg valóban nácik gyülekezete, büszke lehet rá a jobbikosok rosszabbik része.
papa.49
Szarjankó, látod most bemutatkoztál tetű ez vagy te egy ,,szarbánszopósgeci,, !!!
creativehun
Volner felemlte a sisakrostélyát...és végre azok is megláthatták mögötte az igazi arcát akik eddig hiszékenyen bedőltek a halk,nyálás szövegnek amelyet látszólag egy megfontolt,komolyan vehető ember adott el. Kiderült végre,hogy ki áll emögött a behízelgő,nyájas szöveg mögött. Ecce homo. Egy igazi szar alak...aki feltételezhetően ..már eddig is orbán hátsóját nyalta ..csak ez eddig ilyen látványosan nem volt szembetűnő!
papa.49
Te idióta volner polgárháborút akarsz, vagy ennyire kiestél a csutiszar seggéből, hogy ezzel akarsz visszakapaszkodni, NAGYON VIGYÁZZ EZ KÉTÉLŰ FEGYVER !!!
Egyébként hogy is van a betyársereget betiltotta a bíróság te meg nem tartod be a törvényt tetű ???
papa.49
volner nem ember jános a 28 mlliós adótartozás hogyan is van ???
Nessy
Árulja mát el Volner, ki akarta megtámadni a szt.koronát?
Eleve egy ilyen relikviának a Nemzeti Múzeumban lenne a helye, ahol volt is eredetileg. A rossz nyelvek szerint ott nehéz lett volna időnként felpróbálni.
rdos
Rendes munkaidőben uszulna a betyársereg, vagy a 4oo elrendelhető túlóra alatt? :-)
Aki Én
Milyen telebaszott ország az, ahol egy csicska képviselő nyiltan megfenyegetheti a demokratikus jogaikkal élő társadalmat, a kenyéredóit? A Parlament nem a tiétek, hanem a népé. A Kossuth tér szintén.
Ha a nép kivezényli veled szemben az 5-6 milliós seregét, akkor te nyüszítve menekülsz.
Ne fenyegetőzz te hitvány gyáva csicska, henem menj oda te.
Aki Én
@Shikari: ez egy jólbevált diktatórikus elem, semmi köze a demokráciához. Meglátszik rajtatok a komcsi múlt.
Majd te meg a megvásárolt hazaáruló Volner döntitek el, hogy ki és miért tüntethet?
nezelodo
A "szélsőbalos csürhe" ott ül a hatalom csúcsán kétharmaddal, csak letagadják a szochazás kitüntetett felmenőiket és kommunista mozgalmár múltjukat.
csak úgy....
@Shikari: a seggedet nem bírod egyedü kitörölni,nem ám menni ,cs.tibi laci...
Aki Én
Ha Volner ekkora önjelölt igazságosztó, akkor miért nem vitte a túltanult seregét a Parlamentbe, hogy megvédje az állítólag féltett dolgozókat? Miért a népnek kell ezt megtenni a jólfizetett ellenzék helyett, vagyis helyette? Ne azokat fenyegesse, akik helyette dolgoznak.
@Shikari: ...hikomat :)
nevemnick
Vol(t)nert már nem jegyzik. A Jobbik meg a fidesz farvizén (nemcsak) evez, az új nagy nemzethy vásotthalmi társasággal együtt.
Egykutya mindegyik...
justhpeter
@Shikari: Rendet fogtok tenni ? Hol ? Gyűjts erőt, hogy ki tudj menni a budira !
csak úgy....
Ez a Volner helyezkedik a fideszbe? :) Pártkirándulásokon, alhatna (büntiböl) a Szili Katica mellett...
justhpeter
Jani ! Neked megártott az eszme. Elképzelem, hogy kimegy 50 000 tüntető és velük szemben felsorakozik a Betyársereg. Abból nem rendteremtés lesz, hanem mezei futóbajnokság a számotokra. És aki hazaér, majd hálát ad Istennek, hogy él.
human
Ha Volner küldi a betyársereget, akkor mi demokraták is megyünk vidékről!
lezer jani
Ez egy romlott buzi, hogy lehet ez meg mindig kozszereplo?Egy biztos roman orbi kuld ujra olyanokat mint 2006-ban akik megcsinaltak a valos eroszakot!Ezt is fel kell kotni a fara a fideSS-esek koze!
csak úgy....
@Shikari: jajj cs.tibi laci ...,jól mutatnál a betyársereg élén,lopni már tudsz,oszt mi köll több a betyársághoz?
Sámannus
Két dolog világos ebből a kijelentésből. Egy hogy egy erőszak szervezet működik a kormány beleegyezésével, és milyen idióták akarják felhasználni bármire ami az agymenésüknek összejön.
Sintér Sanya meg lapít mint szar a fűben.
Borsodi
Ez egy hülye,nem a tüntetőkre kell uszítani ha nem rád és a fideszre de legföbb azokra akik nem a Magyar nép érdekeit nézik.
creativehun
@Shikari: Annyira erőlködsz..kezdek aggódni..nem ám megüt a guta.Nem szeretném ha ez megtörténne...tudod..mindenhova kell egy ellenpélda..mint ahogy a világ is a jó és a rossz körforgására,ellentétére épül.Sötét és világos,fekete-fehér,yin-yang..értelmes ember vs fidesznyik! ...hogy mindenki számára egyértelmű és világos legyen..milyen is az igazi agyhalott fidesz seggnyaló. Így aztán..tetszik vagy sem...te vagy itt az a bizonyos állatorvosi ló...persze..ez ama lóra nézve erős sértésnek minősül!.
justhpeter
@Shikari: Nos, "többségi magyar" testvérem van számodra egy rossz hírem: a tiszteletet nem tanulni kell, hanem kiérdemelni. Talán a szintén "többségi magyar testvéreddel" elkezdhettek ennek megfelelően cselekedni és bízhattok benne, hogy a tisztelet is meg fog jelenni.
Addig marad számotokra a "nemzeti-keresztény" frusztráltság és a "többség" kulturális kirekesztettsége, mert nyilvánvaló, hogfy a társadalom valódi többsége erre a primitív nemzeti-keresztény hablatyra nem vevő.
Tavryni őrnagy
Hogy mit csinálsz te k.cs.g? Nem elég már a faluszéli c.gányokat terrorizálni? Majdnem megbuktatok, menjetek a p.csába.
csak úgy....
@Shikari: 19:43 nagy gondot vettél le a vállamról ,cs.tibi laci :)
Foxley
Megint Orbánnak végzik el a piszkos munkát? Eddig is ez volt, maradt. Ellenzêk-kamu.
3dwhite
@Tavryni őrnagy: @Foxley: Akkor most egy szinten van az mszp-vel, mert az kb sokáig ugyanakkora százalêkon állt?
Micike
Ejnye-bejnye Volnerka, 2018-11-08-án kiszirvárgott és május 14-én kelt levél szerint még több százezres fizetést a barátnőnek, saját személygépkocsit, és tárgyalási lehetőséget a Chesterfield bőr ülőgarnitúrával rendelkező budai irodában kértél a Jobbik jelenlegi vezetésétől. A Mi Hazánkban politizáló Volnerka szerint ebben nincs semmi kellemetlen, hiszen a jelenlegi Jobbik-elnök, Sneider Tamás felesége is havi 1 milliót vesz fel a frakcióval megkötött szerződéséből.
A levél tartalma szerint május 14-én, az akkor még jobbikos politikus egész pontosan azt írta Sneider Tamásnak és Gyöngyösi Mártonnak, hogy barátnőjének 420 ezres fizetést, magának egy Skoda Octavia típusú személygépkocsit kér és jelzi, hogy egy budai irodában, ahol Chesterfield bőr ülőgarnitúra van, ott le tudna ülni külső helyszínen Fekete-Győr Andrással, Herényi Károllyal és Magyar Györggyel.
Ha valakinek kétségei lennének, itt az egész levél:
www.atv.hu/belfold/20181108-ime-a-teljes-level-ezt-kerte-volner-a-jobbik-vezetesetol
anima
Karácsony Sátán Náci Zombi Frankensrein Kaszanova Volner Jancsiszeg

Nappal, Dr. Jekyll: propeller.hu/images/cikk/2018_12/volnerfb.jpg
Éjszaka, Mr. Hyde: images.fun.com/products/9151/1-1/-frankenstein-deluxe-mask.jpg
anima
Merre basszátok az anyátok jól képzett anyabaszó betyárok?

ANYÁDAT FENYEGESD, BASZD MEG!
DARABOKRA SZEDLEK, TE GECI !!!
Foxley
@anima: Azt még hol van az iráni gárda? :))
anima
300 jól képzett magyar paraszt bevetésre vár - a 300-ak...
Azt a hét... háromszázát !!!

www.youtube.com/watch?v=IYW9sJpCqNE

Battle Song or Beetlejuice?
terlasz
Csúnyán át lettünk volna verve, ha hiszünk a jobbik cicásodásának.
solidedge
Nem értem.Mi köze van a Szent Koronának ahhoz, hogy ha eltűnik a demokráciát sárba tipró, enyves kezű, félfasiszta Fidesz? Én inkább a Betyárseregtől féltem a Szent Koronát.
1magyar
Valószínű, hogy Volner még életében nem dolgozott 12-15 órát végig fizetés nélkül.
Clavigo
Volner elvtárs... A mutterodra küldd rá a betyárizét... Ungarische SA ??
Eriksson
Azt írja Volner:
"És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális "barátaink": aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet.

De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet."

Tetszenek érteni? Ha veszélyben érzik a Szent Koronát!
Talán nem kellene provokálni, s akkor nem lesz semmi baj.
Yoda69
Ezt a mocskos magyarellenes hazaarulot szamuzni kene az orszagbol.
Eriksson
@Shikari: Isten őrizz! Akkor lesz csak igazán óbégatás, mert "báncsák" az ártatlan, békésen tüntető magyart, az agresszív nem magyarok.
Még nyújorki tájmsz is megírja!
Eriksson
@Shikari: Á, dehogynem. Sőt a rendőrség legfőbb feladata az kellene, hogy legyen, hogy az egyik tüntetőt megvédenék a másik tüntetőtől. Nehogy kárt tegyenek egymásban.
Eriksson
@Shikari: Azt hiszik, hogy jól kitolnak azokkal, akik ellen tüntetnek.
Akiket viszont hátráltatnak, azok nem fogják imába foglalni a nevüket!
Eladott Ország
Volner most a fideszhez álltál be segget nyalni, ennyire gerinctelen szarházi pondró lettél!
Te nagymagyar bajnok! Okádék vagy wazze!
Yoda69
@Shikari: Gondolom a 2006-os tuntetok, akik a teve szekhazat vertek szet es kocsikat gyujtottak fel orban parancsara, azok neked forradalmarok.
1magyar
De kinek kellene ebben a helyzetben éppen a korona? Igen buta megnyilvánulás volt.Kb. olyan mintha azt mondta volna: akkor is megeszem a sajtos tésztámat.
Ludas Matyi
@human: nem latok hasonlatot a Nacikkal! Ezek a hozzaallasok inkabb a Stasira (Honecker & Stalin & Co.) vontakoznak es hasonlitanak.
Aki Én
@Eriksson: Hát ha komolyan beszél, akkor bizony nagyon nagy a baj.
Ha egy jogállamban bárki nyilvánosan megfenyeget tüntetőket, akkor egy képviselő politikusnak lenne kötelessége elsőként nyilvánosan fellépi az ellen.
Különösen egy ellenzékinek mondott politikusnak!!!
A világon nincs ilyen, csak diktatúrákban.
Az ilyen esetek csak azt erősítik, hogy ez nem jogállam :(
Ilyenkor nem megijedni kell egy társadalomnak, hanem kőkeményen fellépni ez ellen, százezreknek utcára menni. Ebből neked is károd származik, de te ezt még sajnos nem értetted meg.
Ezek kizárólag a társadalommal szembeni hatalmukat féltik. Ez az eset példásan mutatja, hogy ezek bizony nem a mi képviselőink.
olivér
@Yoda69: Gondolom,neked ezek a forradalmárok.De miért is hőzöngenek?Sok közalkalmazottnak(is) több száz ledolgozott óra ellenértékével tartozik a munkaadója,mert a túlórakeret miatt nem tudták kifizetni!Részben ezt a problémát is orvosolja ez a módosítás!Gondolom erről Te sem hallottál,csak az ellenzék óbégatására hegyezted a füledet?
ittott
@namihami: igen. mind a háromszáz jól kiképzett fasz járja át az anyját. oda-vissza.
Veleda
Volner a hisztériát fokozza. Mikor volt, vagy van veszélyben a szent korona, te agyalágyult? Az igaz, hogy nem szeretem a szélsőséges tüntetőket sem a jobb és sem a baloldalon. Én ezeket csőcseléknek hívom, nincs szükség rájuk.A tüntetés komoly társadalmi problémával foglalkozik,de ezek a szánkó égető cigányok többet ártanak az ügynek, mint használnak. A Habony takony média sikeresen fel is turbózza a libsibolsiprolicsürhe túlkapásait. nem erről szól a rabszolgatörvény, kéretik nem megtorpedózni!!!
Eriksson
@Aki Én: Nem igazán értem, hogy hová akarsz kilyukadni,mert az nem végső következtetés, hogy "A világon nincs ilyen, csak diktatúrákban."
Egy jogállamban lehet és kell is tüntetni a vélt és valós sérelmek orvoslásának érdekében, de ebbe nem fér bele a garázdaság, a követelések romboló jellegű demonstrálása.
Amíg a tüntetők fenyegetően lépnek fel, rendőröket támadnak meg, gyújtogatnak és mindenféle károkat okoznak, addig milyen jogon követelik, hogy védjék meg őket, milyen jogon sérelmezik, ha fellépnek ellenük. Akár szóban, akár fizikailag.
Eladott Ország
@Veleda: A fidesz megyei lapjai a tüntetést úgy állítják be mintha azt a befogadáspártiak, Soros emberei szervezték volna, mintha most is a bevándorlásról lenne szó. Megemlítik továbbá hogy néhány fő büntetett előéletű is volt a tüntetők között, előidézve a régi bolsevik módszert amikor az '56-os ellenforradalomnál is sok volt a bűnöző egyén. A közmédiában meg az agyhalott Hidvéghi Balázsal sorosozik, azt hiszi, hogy mindenki olyan hülye mint ő.
teuton
@Eriksson: Memoriazavarban szenvedsz, vagy mar alzheimers vagy? Talan arra melekezz vissza, mi volt 2006-ban es kik voltak a felbujtok! Ha ennyire nem terjed ki a memoriad, a neten lathatsz sok videot rola! Es akkor nem csak AKARTAK törni-zuzni es karacsonyfat felgyujtani, hanem kiegett a teve epülete! Ha most valaki tankkal ment volna a rendörök ellen, mint akkor, akkor most sortüz lett volna???
Veleda
@Eladott Ország: Igen, így van. A Ripostot néztem meg, na erre írtam a Habony takonyi propaganda gépezet működését.
Aki Én
@Eriksson: ,,Nem igazán értem"
Azt tudom :(
Eriksson
@teuton: Ne vedd zokon, de én speciel @Aki Én: 13:05-ös beírására válaszoltam.
Aki Én
@Eriksson: ...én már megtettem, de van, mikor nem érdemes erőltetni. A többi rajtad múlik.
Eriksson
@Aki Én: Én meg válaszoltam, hogy miért nem racionális az állításod. Olvastad?
teuton
@Shikari: Idiota vagy, hagymatos remalmokkal!
Yoda69
@olivér: Nem tartom forradalmaroknak oket sem, hanem olyan magyar fiataloknak akik kiallnak a jogaikert. Ezt a tuntetes pedig mar nem csak a rabszolga torveny visszavonasarol szol, hanem a NER megdonteserol.
Mellesleg, ha eddig se fizettek ki, akkor ezutan miert fizetnek?
Eleve torvenybe vettek a 3 eves idohatart, tehat addig jogszeruen nem is kell fizetni.
olivér
@Yoda69:A NER-t így nem lehet megdönteni,ehhez nincs társadalmi bázisuk sem.2006-ban egész más volt a felállás,akkor már a társadalom többsége gyűlölte hülye Ferit és társait.Ez meg most egy törpe kisebbség látványos ingyencirkusza szerintem.Mindent a következő választások eredménye fog cáfolni vagy igazolni,már tavasszal.
relatív
Sajnos ez a politikai környezet - nyilván világszerte érzékelhető vergődése, és a megoldás drámai ismerete miatt IS - az emberek két táborra szakította, a jók, és a rosszak táborára.
Minkét tábor a magáét tartja jónak, és ezért ádáz harcot vív igazáért. Azonban az emberi értelem e harcnak jogosságát állásfoglalása révén határozza meg, dönti el egyértelműen !

Az emberiség ellenesség, a másoknak kívánt-, adott hátrány határozza meg e törekvések igazát, vagy éppen ellenkezően. Aki a másik embernek okozott hátrányból szeretné a maga kedvező életvitelét biztosítani az biztosan a rossz oldalon áll, hiába szór átkokat a kisemmizettek oldalán állókra, bármilyen vallási mítosz idézésével IS !
Yoda69
@olivér: Aha, ugy mint aprilisban?
Rekord reszvetlu valasztasnak indult, amignem tortent valami delutan, es 14 oratol mar nem voltak informaciok az adatokrol. Aztan 9 orakkor kozoltek hogy a fideSS nyert, igaz a valasztok szama 200 ezerrel kevesebb volt mint a delutani utolso adat.
Azota palfi iliona is nyomtalanul eltunt, patyi elvtars meg valami zsiros poziciot kapott.
Ez minden volt csak nem tisztesseges valasztas, amirol az EBESZ jegyzokonyvet is vett fel.
Szoval ez a kormany azota illegitim.

Miert lenne az maskepp a kovetkezo valasztason, vagy egy nepszavazason. Mindent elcsalnak, vagy meghackelnek a ruszkik segitsegevel.

Hogy mast nem mondjak meg a rabszolga torveny szavazasat is elcsaltak, hiszen a regisztracios kartya nelkul lehetett szavazni. Raadasul egy csomo ismeretlen ember (TEK, orban testorok) is voltak az ulesteremben a szavazas alatt, ami total hazszabaly ellenese. Valaki meg Gyurcsany helyett is szavazott.
olivér
@Yoda69: Ezt Gyurcsány mondta,mármint,hogy ő nem szavazott?Mondjuk ,ha igaz lenne ,amit állítasz,úgy mindenestől vagy részleteiben,akkor sem tehetnék semmit.Ez a politika.De az ellenzék gondolom ,ez esetben nagyobb balhét csapott volna,mint most.
Lepényleső
2006-ban miért nem küldte rájuk,pedig akkor gyújtogattak,garázdálkodtak? A békés tüntetők a rendőrök ellen akkor "bitókkal" hadakoztak,ideiglenes korlátlábat dobáltak-rendőrsípcsontok
ropogtak. Az volt a békés tüntetés,és ez a durva? Akkor ripsz-ropsz egy T-34-essel kelve útra?
Yoda69
@olivér: Pontosan, nem tehetnek semmit, mert a fideSS elnemitja oket a parlamentben. Megvonjak a szot, kikapcsoljak a mikrofont, teremeorokkel vezettetik ki oket. Ezert kell az utcan folytatni, es ezert zajlanak a tuntetesek. Bizom benne, hogy a holnapi nagy tuntetesnek, a szakszervezetekkel egyutt, mar komolya hangja lesz.
creativehun
Ne játssza meg senki a hülyét..mert azt nagyon nem szeretem! Jelenleg senki nem fenyeget semmit..legfőképp a szent koronát nem. Mellesleg azt a szent koronát amit a fidesz már rég megbecstelenített. Feledékeny emberek vannak azonban itt..akik láthatóan elfelejtették,hogy 2006-ban lelkesen hörögtek amikor egy fidesz provokátorokból,fardista keménymagból álló csürhe tört,rombolt,randílrozott autókat vert szét...majd behatolt az MTV székházba ahol garázda módon viselkedett.Akkor..sokan ennek a hitvány csőcseléknek drukkoltak a most itt aggodalmukat kifejezők közül...akiknek most hirtelen olyan fontos lett a főváros épsége,hogy majd összeszarják magukat az erőlködéstől..csak legyen végre egy kis balhé...amit aztán az ártatlan tüntetőkre lehet kenni. Fura módon az is bebizonyosodott utólag,hogy a Kubatov alá tartozó társaság kitől és miképp kapta az utasításokat..kivel,kikkel állat kapcsolatban..persze ez most már nem igaz...mert börtön viselt az illető...ezzel is jelezve,..amit idáig is lehet tudni,hogy a fidesz bárkivel..akár a legszélsőségesebb csőcselékkel,bűnözőkkel is összefog..ha veszélyben érzi hatalmát. Volner most ehhez a bandához társult be amikor egy ..lényegében törvénytelenül létező szélsőséges társasággal fenyegtőzik. Roppant érdekes,hogy a kormány részéről senki nem mondta azt,hogy...ez nyílt uszítás vagy önbíráskodásra való felbújtás lenne!!! Egyszerűen elképesztő,hogy a legaljasabb,legmocskosabb trükköket vonultatják fel a hatalom megtartása érdekében..és a sok agykárosodott nem látva tovább az orránál..simán beszopja az ökörségeiket! Amikor pár évvel ezelőtt egy olyan hozzászólásra reagáltam amely azt boncolgatta,hogy,...micsoda mocsok rendszert volt..mert 56-ban az emeberek közé lövetett...akkor azt írtam..senkiben ne legyen szemernyi kétely sem...Orbán ezt bármikor ma is megtenné..ha a hatalma megtartása lenne a tét...és ahogy jelenleg látoma helyzet...még azt is hozzáteszem...és ezt simán,szívfájdalom nélkül rákenné az ellenzékre,Sorosra...netán...
Yoda69
@Lepényleső: Ettol durvabb dolgokat is csinaltak. Valakik vasrudakkal fegyvereztek fel a kemenymagot, akik a rendorsorfal elott allva nem a pajzsokat kezdtek el utni, hanem a pajzs alatt a rendorok labat. Tucatnyi rendornek tortek el igy a labat, akar maradando seruleseket okozva.
Hol van ehhez a mostani tuntetes, ahol a tuntetok parti fustolot hasznalnak, es a rendorok konnygazzal es gumibottal felelnek. Attol felek meg vizagyuzni is fognak, ami ebben a hidegben katasztrofalis eredmenyt okozna. Garantalt tudogyula.
Brysonenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
advocat
Szóljon valaki ennek, hogy az viszont a Btk.-ba ütközik. "Rendet" a rendőrség tehet.
csipetke
Ez a Volner se normális.Nem a szent korona van veszélyben,hanem orbán,és a többi parazita valaga.
staro2
Ez ugyanaz a korona ami előtt nemrég a jobbikosok látványosan megesküdtek, hogy ha kilépnek akkor visszaadják a mandátumukat?
Csizmás Kond
...az tényleg csürhe aki nemhogy vandálként viselkedik hanem a leírt szöveget is kiforgatva magyarázza. Volner nem a tüntetőket fenyegette hanem azokat akik romboltak, gyújtogattak, raboltak...de amint látszik itt mindenki abba a csoportba sorolja önmagát és azokat védi...vagyis azért tüntet hogy rombolhasson...
SystemError
Jól jön újra az orosz és fidesz pénz a pártműködéshez. Vissza a kezdetekhez! :)
human
@olivér: Hát gratulálok neked. Írod:
"Sok közalkalmazottnak(is) több száz ledolgozott óra ellenértékével tartozik a munkaadója,mert a túlórakeret miatt nem tudták kifizetni!Részben ezt a problémát is orvosolja ez a módosítás!"

Pont egy törvénysértést írtál le. Sőt kettőt. Jogtalan túlóráztatás és ráadásul ki sem fizetik. És szerinted erre az a megoldás, hogy legyen törvényesítve az egész egy rabszolgatörvénnyel. Azt kellene megértened, hogy az emberek nem túlórával akarnak többet keresni, hanem rendes fizetéssel heti 5 napon, napi 8 órában.
Lepényleső
@Yoda69: ...hát még akkor ha a vízágyúba nem víz lesz,hanem az emberek ellen bele újabb
törvényt tesz,a hőn szeretett fydes.
olivér
@human: Legyen úgy,ahogy írod,persze jó lenne,de ez a dolog nem a Fidesz-érában kezdődött egyrészről,másrészt nekem a jelenlegi bérem mellett nem jön rosszul a pluszpénz.De mondom,szeretnék én is 35 órás munkahéttel jól keresni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.