Egy telefonnal készült felvételen az hallható, ahogy a 21 éves férfit berángatják egy rendőrségi kisbuszba, és mondják neki, hogy "senki nem látott semmit, megértetted?" Majd veréssel fenyegetik.

A csütörtöki tüntetés egyik legemlékezetesebb fotója volt az, amelyiken mintha mosolyogni látszana egy földre tepert fiatalember:

„Olyat rád verek, hogy beszakad a fejed..." – hangfelvételen, ahogy a rendőrök veréssel fenyegetnek egy tüntetőt

Később kiderült, a srác gördeszkájával leverte az egyik rendőrautó tükrét, ezért gurulhattak be az egyenruhások.

A fiú telefonjával hangfelvételt készített az intézkedés után elhangzottakról. Jól hallható, ahogy az egyik rendőr csicskának nevezi, mert megpróbálta leolvasni a közeg nevét és azonosítóját.

Hát férfiak vagytok, vagy mik vagytok ti?? Mi?? Ilyen csicska módon lelesel? Megmondom neked. Le fogom írni egy lapra egy ilyenre és odaadom oszt jelentsél föl. Mit csináltak neked, ki bántott, mondjad?! Bántottunk?

- idéz a párbeszédből a 444.hu.

Később az egyébként a fiút tegező rendőr a visszategezést kéri számon, majd miután a srác önözésre vált, a zsaru továbbra is tegezi a fiatalembert.

Majd a vita durva fenyegetéssé fajul:

senki nem látott semmit, fel tudod fogni? Ne gúnyolgassál, mert olyat beverek, hogy beszakad a fejed, megértetted? Megértetted?

A rendőrök leginkább azzal voltak elfoglalva, hogy a fiú "nem férfi módra" kérte el az azonosítójukat, hanem csak megpróbálta "lelesni".

A hangfelvétel itt hallgatható meg.

Később a sértett édesapja ezt osztotta meg Facebookon:

(HVG)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Sajnos, agyonhallgatják a tüntetést, sőt azt olvastam valahol. hogy az M1-en azt bírták mondani, hogy az emberek utcabállal ünnepelve fogadták a törvényt. Micsoda végtelen cinizmus!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Azért én emlékeztetném a rend őreit, hogy ez a hatalom vette el tőlük a "szerzett jogaikat"!, és ez a hatalom mondta ki rájuk törvényileg, hogy hazudnak. És mi nem értettünk egyet akkor sem ezzel a hatalommal.
36
A csávó tegnap ismerte el az ATV-n hogy azután intézkedtek vele szemben a rendőrök, hogy letörte egy autó visszapillantó tükrét.
Még meg is jegyezte a műsor vezető, hogy "azért így, nem csoda hogy elkapták a rendőrök"
Provokáció ez az egész!
jancsipapa
@36: A " felháborodott apuci" meg annak a " művészeti egyetemnek" a docense ,amelyik tavaly fődíjjal jutalmazta ,hogy az egyik végzettje a saját szaros bugyiját lefényképezte egy csapon . Meg arról csinált " művet" ,hogy beöntést ad magának .
Brysonenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Desischado
orbán csicskái a rendőrök, remélem ők is fognak szívni. A sráccal meg akkor sem volt joguk így viselkedni. Régen nem nézem már őket semmibe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.