Magyar rendőrt ilyen támadás még nem ért. Ezt mondta Pintér Sándor belügyminiszter a szerdai és csütörtöki tüntetések kapcsán. Pintér belügyminiszter ezek szerint 2006-ban nem élt Magyarországon. De még nem is a Föld egy másik országában tartózkodott, hanem valamelyik bolygón, olyan helyen, ahol nem voltak újságok, sem rádió és televízió, nem ismerték az internetet ezért nem értesült róla, hogy az akkori Októberi Sajnálatos Események során mintegy 400 magyar rendőr sérült meg, közülük többen súlyosan.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kár a gázért, gőzért, 2006-ban úgy menekitették ki a rendvédelmisek tüntetéséről, mint a pinty!
.
www.youtube.com/watch?v=5UEjRww3Yho&t=1s
.
71. évesen MIT KERES MÉG MINDIG ott, ahol lene dolga úgy a rendőrségnek, bíróságnak abban az esetben, ha NEM FÚJNAK EGY KÖVET azzal, aki KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL kalózkodik az országban!
.
Ha nem szólal meg benne a RENDŐR, akkor sohasem gyakorolta hivatásszerűen!
Sámannus
Bizony nem történt robbantás sem, és a rendőr őrnagyot sem a tüntetők lőtték le, hanem akiről ő is tudta, hogy bandériuma van, sőőőt még az oroszok is tudták. Te egy mocskos szarházi vagy hazaárúlókám.
justhpeter
Szegény Pinocset. Békés nyuggerélet helyett ennek a szánalmasnak sem mondható primitív színjáték eljátszására készteti az alantas szervilizmusa. Bizony igaz mutató ez: a kormányzat két széle, Pinocset és a Rezsi hadúr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.