Az Igazságügyi Minisztérium (IM) visszautasítja az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosának a közigazgatási bíróságokkal kapcsolatos "megalapozatlan állításait".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
trocsanyi mar megint kioktat: azt hiszi, hogy Brusszelben is idiotak ulnek, es nem kepesek egy torvenytervezetet vegigolvasni es ertelmezni.
Szegeny seggnyalo trocsanyi Gazsagugyi miniszter - amit leirsz, az AZ, amit leirtal: ha azt irtad le, hogy valami piros, akkor azt ugyis kell ertelmezni, hogy az piros - nincs ezen mit megmagyarazni.
Itt konkretan le van irva egy torvenyjavaslat, amit elolvastak, megertettek, es latjak, hogy ugy szar az egesz, ahogy le van irva. Ha ebbe a torvenyjavaslatba bele voltak irva utalasok mas torvenyekre, akkor 100 %-os valoszinuseggel azokat is atolvastak a brusszeli jogaszok.
Miert nez ez a cinikus f@sz mindenkit elbol hulyenek???
Ja, kozben rajottem: magabol indul ki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@durbincs: " @karma1: ja maga meg 102 éves, angolbillentyüzettel ? valami bányakecoba ?"
Jó egységet a zárt osztályon.
Reggel felkereste kezelő orvosát?
magyarbakancs
@durbincs: további jó egésssssséééééggggeeeetttt
tudode
Ma már LEGKISEBB bűne a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN államnak az, hogy mit buzerál a PÉNZ, ÉS HATALOMÉHES "utcai harcos", bekebelezve az egész államot!
.
Álljanak meg egy szóra a JOGÁSZOK!
.
Kilencedik éve, az ÁLLAM MINDEN POSZTJÁN megélhetési KÖZSZOLGÁKNAK csúfolt puha gerincüek HALLGATNAK MINT A SÍR, az alkotmány, vagy milyen bírósággal együtt!
.
A Kossuth téren még soha nem hangzott el a REND ŐREI FELÉ az a kritika, hogy
.
BŰNÖZŐKET VÉDTEK
.
Amely szinte minden szinten a VALÓSÁGNAK megfelel!
.
Szegénységi bizonyítvána volt úgy az ÁLLAM, MINT KORMÁNYFŐNEK ahogy sunnyogtak az un. RABSZOLGA TÁKOLMÁNY megbuzerálásakor.
.
Ha lenne a JOGÁSZ TÁRSADALOMBAN tisztesség, visszaadnák a JOGÁSZ diplomájukat amiatt, mert
.
-- a csalással összebarkácsolt ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN,
.
-- melynek következtében MAGYARORSZÁG JOGILAG NEM LÉTEZIK!

Melyeknek következtében TÖRTÉNELMI ESÉLYT buzerált el egy GÉNHIBÁS, pofakaratés többféle elvet hírdető, liberális, polgári, illiberális, keresztény, bűnöző TEAM!
.
Azok, akik TÜNTETNEK a rendszerváltás óta nőttek fel, rájöttek arra amiről a JOGÁSZOK hallgatnak, hogy ELVETTE egy génhibás a jövőjüket!.
.
És a JOGÁSZOK szégyenszemre részletkérdéssel kapcsolatban üzengetnek az EU-nak!!
.
Jozefina
A hülyék nem Brüsszelben élnek!!! Jobban ismerik a törvény szövegét, mint a magyar képviselők, akik el sem olvassák (miután nincs is rá idő)!! Csak szavaznak, mint a gép!!!
Csizmás Kond
Gyerekek, mondjatok, mutassatok egy olyan országot ahol a törvényhozók függetlenek a kormánytól, ahol a törvények meghozatalában nem veszik figyelembe a saját országukat, ahol a törvénybírák önmagukat választják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.