Az IGAZI ALAPKÉRDÉS MOST ELMARAD??? A rendőrség szerette volna letartóztatni, de az ügyészség ezt nem látta indokoltnak. A szerdai és csütörtöki tüntetésen őrizetbe vett emberek közül a rendőrség eddig egy személy letartóztatására tett előterjesztést - tudta meg az Index a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivőjétől, Bagoly Bettinától.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi lapkérdés most elmarad?

Bár a kormány-propaganda ezerrel pörög, de az elhallgatás, és a riogatás mellett a 2006-os párhuzamok negligálása a legerősebb

A kérdés világos hisz míg 2006-ban a nép egyszerű képviselői parlamenti parkoló-kártyával küzdöttek Gyurcsány vadállati rendőrei ellen a nép szabadságáért, most ugye Krisztus atyánk Soros bérenc gyilkolói veszélyeztetik Orbán kenyeres pajtásait. Tényleg csak egy kicsit pikáns a dologban, hogy a túlóra-szemétségről ők a rendőrök tudnának az egyik legtöbbet mondani!
Szóval van bőven ok a hasonlítgatásra, persze aki ért egy két nyelven ls szokott olvasni is igencsak érdekes párhuzamokat fedezhet fel a francia nép Macronnal való elégedetlenségével is.
Persze akadnak karakteres különbségek is. Talán nem mindenki emlékszik rá, de 2006-ban egy igencsak fontos – igazából az egyetlen valóban egyértelmű – érv volt Gyurcsány által felhergelt rendőrökkel szemben: sokan közülük olyan mocskok voltak, hogy nem viseltek azonosítót!!! Bezzeg most! Nézzétek meg a képeket és a videókat – na jó ez manapság nem szokás a francia képeken sem tűnik fel senkinek, hogy a tűncik nagy része, főleg a randalírozók a válogatott tagjaira hasonlítanak! =)) –s mit láttok? Pontosabban mit nem láttok? Az azonosítójuk!!! Tudom ez most nem ocsmányságból, hanem személyiségi jogok védelméből (lásd még az utcán rendőrségi filmecskén való szereplésre való kényszerítések) van így! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.