Több mint felével hízik vállalkozások áramszámlája, pedig korábban rezsicsökkentést ígért a kormány a cégeknek is. Az állami szolgáltató drágán adja az áramot. Felrobbant az árampiac, a drágulás már az év elején elindult. A vállalkozók azon dühöngenek, hogy nemrégen éppen a kormány ígérte, hogy az „államosítással” megnyílik annak a lehetősége, hogy a vállalkozói szférában is csökkenjen a rezsi, legalább 10 százalékkal alacsonyabb összegű számlákról beszéltek. Ehelyett kapják a nyakukba a 60 százalékkal magasabb áramdíjat

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hozzá kell szokni, hogy lassan magára marad az ország. De az illiberálisok ezt akarták, meg nem kell nekünk Brüsszel. Lehet bontogatni a szárnyakat. Mutassátok meg, van élet, van gazdaság az EU-n kívül is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Majd Rizs Sziszi ,megmagyarázza, hogy nem úgy van úgy van,.
Ezt csak úgy érzik. Mint a vizsgázó medika.. Megkérdez a prof: A férfiak ama testrészében van csont?
Igen! Válaszolja a medika.
Prof: Azt maga csak úgy érzi!
kereső
Hogyan is lesz azzal a 2,7%-os inflációval, ami már most hivatalosan !!!3,8%. Januártól mi várható ? Mert az árakban bizony ez meg fog jelenni- esetleg a toronydaru bizgentyűjének ára csökken.Nagyon úgy tűnik, hogy a gaz Brüsszel megállt, hogy száguldó gazdaságunk, és utolérhetetlen demokráciánk beéérje.Le is hagyjuk?
papa.49
@kereső: Ha változás nem lesz itthon, és az Unió bekeményít, akkor jövő nyárra kész lesz a csőd !!!
tudode
Na akkor MI ÚJSÁG van HOZZÁÉRTŐ fiúk lányok abban a helyzetben, hogy a szakbarbár SZARKABŐRBE bújt kígyója főbolíntgatásával
.
----Elosztották az EU-pénzeket - Mi lesz így Magyarországgal?
.
www.portfolio.hu/unios-forrasok/gazdasagfejlesztes/elosztottak-az-eu-penzeket-mi-lesz-igy-magyarorszaggal.281690.html
.
Nem bíztak a GYŐZ-ELEMÜKBEN, ki szándékoztak bazilKÁZNI az utánuk jövővel, vagy MILYEN MEGFONTOLÁSBÓL nyal vissza a társadalomnak a fityiszes fagyi?
.
www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
.
Nem kell sorolni azt, hogy EGYÜTT NYAL az ország azokkal, akik TÚL LŐTTEK a saját célukon, és a társadalom issza meg a KESERŰ LEVÉT!
.
Miért nem ÁLLNAK KI EGYENES GERINCCEL, hogy üres a BUKSZA, nincs kacagás, csak a CSŐD FELÉ CAPLATÁS!
.
Rezsi csősz mit szól ehhez, mint a HONVÉDELEM rüfi-kéje-KÁJA!
tudode
@tudode:
.
Bocs!
.
Elírás a rüfke, röfikét szándékoztam írni, de az ujjam eltévedt!
F_Viktor
Mindenki felejtse el a rezsicsökkentés mese fityeszes-kampányt!
Az unortodox baromság szlogenjével minden ellenállás nélkül sikerült a mocskoknak az energiapiac államosítása, de mostantól issza a magyar nép a piaci hatásoktól mentes árképzés hatását, azaz az európai energiaáraktól mentes orosz szerződést, a garancsi cég monopóliumát, ami 15-20 százalékkal drágítja a lakossági energia árakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.