Hétmilliárd forintot különített el a kormány az e heti ülésén a 2021-es Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás előkészítési feladataira – számolt be az RTL Klub Híradója. A rendezvény összköltsége a hvg.hu szerint akár az 50 milliárd forintot is meghaladhatja. Mivel Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes februárban még azzal viccelt, nem meri megmutatni a rendezvény költségvetését a pénzügyminiszternek, az RTL Klub most megkereste Semjént, hogy azóta közölt-e számokat, de megkeresésükre nem válaszolt. A kormány ugyanakkor félmilliárd forintos tőkével létrehozott egy céget a rendezvény megszervezésére. Kiemelt képünkön Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke a FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2015. február 12-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Rázzák a rongyot a dolgozó embert meg kizsákmányolják. Van egy jövőképem, amikor a kiállításon nem őzike feje van kitömve hanem a vadászé. Ha állatok uralnák a bolygót, így történne.
namihami
Kéne az áldozatnak (pl. háziszarvas) is adni egy puskát. Kivábcsi lennék, hogy a két fél közül melyik élné túl a talàlkozást.
Vicces lenne, ahogy a Tömjénzsótit kötélvégen lógva, a helikonteren kivül vinnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.