Az egykori francia elnököt a parlamentben fogadta a magyar miniszterelnök.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök  fogadja Nicolas Sarkozy korábbi francia államfőt az Országházban.

Orbán Viktorhoz beugrott Nicolas Sarkozy

Orbán Viktorhoz beugrott Nicolas Sarkozy

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

(MTI)

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Erről a Sárközyről nekem mindig az Egri Csillagok jut az eszembe, a fene tudja miért. Percek óta gondolkodtam hogy kéne finoman leírni a két cigányt,hogy tezsvírek vagyunk a lopásban is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@karma1: én a NOB elnökén döbbentem úgy igazából le: tudom nem volt más választása igazából a protokoll szerint mint körbecsodálni a felcsúti stadiont és részt venni a szentmisén...karma őszintén szerinted meddig tarthat még ez? Most így az erősödő tüntetések fényében?
Commenter
@papa.49: most került elő véletlenül valahonnan vlagyimir vlagyimirovics Stasi igazolványa is, tehát kettős ügynök volt. Én a medvét a csuti helyében nem idegesíteném tovább, hanem sürgősen előkapnék egy Jeffrey Archer regényt, lóhalálában elolvasnám és lelépnék mielőtt taccsra tesz. A csengeri nő ugye...na a medvétől ezer TEK-es sem tudná megvédeni. Még csak polonónium vagy novicsok se kell. Eltöri egy gyors mozdulattal a nyakcsigolyát és annyi.Volt már rá valós példa nem is egy.
Eladott Ország
@Commenter: tegnap, 13:00; Lassan úgy kicombosodik nálunk a demokrácia, hogy amelyik ellenzéki képviselő megsért egy fideszest az országházban, megszüntetik a képviselői megbízatását. Most már a tüntetést addig kell folytatni, amíg ez a szarházi bűnöző banda el nem takarodik a hatalomból. Be kell fejezni a rendszerváltást!
Commenter
@Eladott Ország: csak most láttam az MTVA széháza előtti erőszakoskodást az ellenzékkel a tüntetőkkel szemben. Aki ellen tüntettek az természetesen megint focimeccset nézett. Hihetetlen. Az ilyen megérdemli hogy úgy söpörjék el mint a szemetet ami.Azt hiszem valóban most telt be a pohár.
bencemacska
DE HOL DEKKOL A CSUTI TÖRPE???
Látta valaki mostanában? Volt/van valahol futballmeccs?
A török pasát a bajusz fogadja szerintem!
Commenter
@bencemacska: a töröknek hódol be éppen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.