Az egykori francia elnököt a parlamentben fogadta a magyar miniszterelnök.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök  fogadja Nicolas Sarkozy korábbi francia államfőt az Országházban.

Orbán Viktorhoz beugrott Nicolas Sarkozy

Orbán Viktorhoz beugrott Nicolas Sarkozy

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

(MTI)

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Erről a Sárközyről nekem mindig az Egri Csillagok jut az eszembe, a fene tudja miért. Percek óta gondolkodtam hogy kéne finoman leírni a két cigányt,hogy tezsvírek vagyunk a lopásban is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Végre egy volt európai politikus, aki nemcsak szóba áll a mi Vezénylőnkkel, de "" fel is néz rá"". Igaz, csak méretileg... Ha már a megkerülése számára is megoldhatatlan feladat.
Szegény Anikó asszony, annyira belefeledkezett a szőlőkapálásba, hogy egy politikai talàlkozóra menő férjének elfelejtett kravátlit kitenni. A Vezér pedig nem tudja, hol találja a szekrényben.
Mert arra már gondolni se merek, hogy a nagy córesztől nem telik új ingre. A régit pedig "" kinőtte"" vagy összement a mosásban.
Anikó, vigyázz--jön a "" nevelés"".
papa.49
Szombaton a hivatalában??? Elromlott otthon a fűtés ???
A Sárközi is bukott lett már !!!
kereső
Na még ez is! A világ összes bukott állam,-és kormányfőjét vendégül látja orbán, akit hazájában köztörvényesen már elitéltek, vagy éppen folyamatban vannak ellene eljárások. Mert Sárközy pont ezek közé tartozik.Nem kicsit, nagyon korrumpálódott/ és egyebek/ a kedves.
Kookas
@papa.49: csak súgott hogy hol lesz lúvásár.
Sámannus
Jött a gyógyszerért amit a pohos szed. Gatyát cserél Miklós meg a pohos, de semmi értelme tele van mind a kettő.
Commenter
@kereső: eljárás is indult ellene, annyira korrumpálódott. És ennek ellenére még ő osztotta az észt utódainak a tiszteletről és a politikai alázatról.
karma1
Most eppen arrol erdeklodott a csuti puhos, hogy milyen is a miniszterelnoki szekbol a boribe menni. Kis tapasztalatcsere nem art.
Mit ossze kereshette a nalanal is alacsonyabb politikust,...:)
CsipkeRózsa
Azért beszélgetnek állva, mert váratlan vendég volt, legalábbis, a "beugrott" szó azt is jelentheti.
Commenter
@karma1: ő nem fog a böribe menni...őt vinni fogják.
karma1
@Commenter: Hahaha, igazad van, elvegre a gruevszki se ment be magatol, inkabb odaszokott...:)
Commenter
@karma1: legalább ha keservesen is, de van min nevetni... Sárközy, Gruevszki(j) csupa illusztris figura. És még valósak is, itt vannak, nem a féknyúzgyár kreálmányai...
karma1
@Commenter: Na, akkor nemsokara berlusconi is bekopogtat,...:o))) Elvegre legalabb a ket naci tartson ossze,...Ja, es berlusconi is ismeri mar belulrol a borit...:o)))))
Commenter
@karma1: salvinivel, a puhos nagy hősével együtt. Remélem ezek az úriemberek is küldenek tésztát, csokit a Mikulásgyárnak mint az itteni rabok...akik az idei Mikulásgyár ajándékainak egy részét készítették.
Eladott Ország
Erről a Sárközyről nekem mindig az Egri Csillagok jut az eszembe, a fene tudja miért. Percek óta gondolkodtam hogy kéne finoman leírni a két cigányt,hogy tezsvírek vagyunk a lopásban is.
Commenter
@Eladott Ország: azt hiszem tévedsz. Sárközy nem cigány, apja Sárközy Pál kisnemesi származású volt. Lehet romaként vette a címet? No ezt nem tudom...
Eladott Ország
@Commenter: Én csak a névazonosságra utaltam, hogy az Egri csillagokban Sárközi volt a cigány, akit Agárdi Gábor játszott. A két nagy formátumú politikusban egy közös vonás van, hogy végtelenül korrupt szarháziak. Nicolas Sarkozyt, 5 millió eurót kapott Kadhafitól a 2007-es választási kampányra, a mi zsirdisznó cigányunkat meg tudjuk, nem csak kézpénszt fogad el lásd a baltás gyilkost, hanem még közpénzt is lop, a strómanjai útján.
Commenter
@Eladott Ország: értem. Amit Ov művelt a baltással az a legalja politikailag és emberileg is. Kölcsönösen ki is tüntették egymást alijevvel...úgy látszik Nicolas Sárközy is még tovább akar rontani a saját renoméján. Magára valamit is adó európai politikus ov társasággában már nem mutatkozik.
Kookas
@Eladott Ország: tesvír ez nagyon jóóóó.
Commenter
@Kookas: jobb mint a mon frére...az túl elegáns, bár szerintem Sárközy tud is vmennyire magyarul...
Kookas
@Commenter: szerintem meg csak az indiai dialektust ismeri a matyart nem igen.
tudode
Vajon milyen TANÁCSOT adhat a franciák FEKETE BESTIÁJA azok után, hogy
.
--- Őrizetbe vették Nicolas Sarkozy volt francia elnököt
.
444.hu/2018/03/20/orizetbe-vettek-nicolas-sarkozy-volt-francia-elnokot
.
Amiért Nikolast felelősségre vonták az bébi zsúr ahhoz képest, amelyet FÉLIG HONFITÁRSA a hozzáértők BELEGYEZÉSÉVEL követget a kormánykerék JOGILAG VITATHATÓ forgatása közben!
.
Utcaharcos felkészül!
bencemacska
Neki is be kell vonulni?
És megkapta a menedékjogot már? Vagy még gondolkodnak?
Lehet, hogy kész volt mire ideért?
Clavigo
Ezt a Zsírcsomót ki öltözteti ?? etikett,,ilyesmi... ??
papa.49
@Kookas: Az igen fontos a LÚKUPECOKNAK )))))))))
papa.49
@36: Ez a szarjankó szerinted mikor DOLGOZOTT ez még csak lopott életében eddig !!!
papa.49
@Clavigo: Csak a lóverseny tikett ismeri ))))))))))))
maresi55
@Commenter: És mi van/volt a Pharaonnal?
bencemacska
@papa.49: A ló és a lóverseny nem volt a mihály nagypapa menüjében.
Ott csak disznók voltak. Neki a disznóólakat kellett takarítani!!!
Egyébként a ló intelligens állat, nem tűrte volna meg az istállóban!
papa.49
@bencemacska: Ezt a ,,vágó súlyra,, hízottat kár volt életbe hagyni ))))))))))))))))))))))
Commenter
@bencemacska: hogy rúgta volna meg a ló...
papa.49
@maresi55: Az ország pénzén átszabott pofázmánnyal éli világát valahol a ,,szürke államokban,, !!!
Commenter
@Commenter: @Eladott Ország: Sárközy az Egri Csillagok cigánya sajnos nem élte túl az ostromot. A regényhez képest több főszereplő sorsa is tragikusan alakult. Az idős és beteg Dobót bebörtönözték, a börtönből való szabadulása után nem sokkal meghalt, Bornemissza Gergelyt pedig felakasztották. Adalék még hogy egyik feleségét sem hívták Évának, Cecey Éva Gárdonyi kitalációja.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország:, @Commenter: Nem cigány, olvassátok el a wikit, érdekes történet:

hu.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy
Commenter
@Clavigo: ki öltözteti: Az Armani, a Givennchy meg hasonló divatházak és mégis minden úgy áll rajta mint tehénen a gatya...ilyen erővel öltözködhetne a sarki kínai boltból is.
CsipkeRózsa
@Commenter: Az is lehet, hogy Orbán Ráhel öltözteti.
Commenter
@CsipkeRózsa: kb úgy is néz ki totál toplák. Ráhel is milyen elegáns volt a horvát autópályán 5 számmal kisebb ruhában.Felvehetett volna kismama ruhát is.
Commenter
@papa.49: amúgy is nem ő hagyta meg "magyar" hagyományként a házi disznóvágást? De ezt még a Pápua Új Guineai kannibálok se ennék meg...az oroszlán is inkább éhen halna...
Commenter
@kereső: „Az a politikai rendszer, ami nem hajlandó tárgyalni, nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást később, amikor rálőnek. Csak magának! És nem a lövöldözőket kell, hogy terhelje a felelősség, hanem azokat, akik nem voltak hajlandóak a békés szándékúakkal tárgyalni. Elismerni azokat, és működni hagyni. Erről van itt szó. A felelősség őket terheli.

Elzárkóznak a párbeszédtől, lehetetlenné teszik azt, hogy azokat az indulatokat, amik felgyülemlenek ebben a társadalomban, normális, civil polgár módjára, szerveződve levezessék. Ezt teszik lehetetlenné. Aztán amikor majd kergetik őket az utcákon, azt fogják mondani, hogy akik kergetik őket, azokat terheli a felelősség. Egy nagy fenét! Őket terheli, akik belekényszerítik az embereket, hogy csak elkergetni lehessen őket.” (Orbán Viktor 1988.)
papa.49
@Commenter: Az oroszlán felfordulna ha megenné sírva !!!
Commenter
@papa.49: az oroszlán az állatok királya. Nem táplálkozik ilyennel mint ez. Ellenben a medve (és nem a román migráns) szét fogja tépni ha meg tudja hogy elverte a paksi lóvét szirre-szarra. Amúgy meg itthon is nagyon érik a balhé végre.
papa.49
@Commenter: A kettő közül a muszka a veszélyesebb számára, mit gondolsz miért szaladgál az Unióhoz próbál egy kis lét szerezni, mert túl sok volt a ,,magánvagyonná vált,, suska !!!
Commenter
@papa.49: maximum egy marék sóskát és nem suskát remélhet azok után amiket itt levágott: dilettáns kül és belpolitika, az EU és vezető politikusainak tagállamainak folyamatos sértegetése: nehogy már pénzzel most a trutyiból egy rossz húzással kimentsék ezt a mocskot. Ha a tüntetések beválnak itt az idő: fizetnie kell: nem pénzzel: bukással.
papa.49
@Commenter: Ismerve a Putyin módszereit, nemtartok kizártnak, egy véletlen repcsi balesetet, esetleg némi polónium mérgezést, vagy novicsokot se, de az is lehet jelenése lesz Moszkvában és elveszik mint az aranyóra ebben a muszkák menők voltak !!!
mackoka46
Szűz Anyám, hogyan néz ki a diktátor ! Nem lehetne ördög űzésnek alávetni, ha már megáldották a könnygázt és a gumibotot is.
csetere
@namihami: A szokásos topis öltözék!
karma1
@Commenter: Nezdm Dragam, en nem vagyok rasszista, de ne haragudj, Sarkozy elegge ciganyosan nez ki - szerintem boven van benne "hegeduvonas"... Mondjuk ez egyaltalan nem baj, de az @Eladott Ország: baratunknak is pont ez juthatott az eszebe. Nem eliteloen emlitem meg az esetleges szarmazasat, hiszen egy okos, tanult emberrol beszelunk.
karma1
@Eladott Ország: Haham szerintem meg nem az iden barnult le...:o))))
Eladott Ország
@karma1: Gyakori cigány nevek, Sárközi, Lakatos, Ruszó, Raffael, Kolompár, Sztojka, Kanalas, Orsós stb. Sárközi, a ragyás cigány jellemzése.
olvasonaplopo.eu/sarkozi-jellemzese/
Commenter
@papa.49: csak óvatosan a lókupec szóval, mert a jobbikos Jakab Péter már ki is hűzta a gyufát miatta. Így nevezte a puhost és erre pénzbírságot kapott...
papa.49
@Commenter: Én nem vagyok képviselő ))))))))))
Commenter
@karma1: tudom hogy nem vagy rasszista de Sárközy nem cigány, hanem arab.Ebben biztos vagyok anyja marokkói származású,anyja: Andrée Mallah, tudja a puhos hogy egy részben muzulmánnal haverkodik?
Commenter
@papa.49: nem.de a fórumokat is figyelik. Bár itt a lókupec az enyhe kifejezés.
karma1
@Commenter: Hahaha, jo szokasodhoz hiven mar megint racsodalkoztattal egy tenyre - koszi az infot...:o))) Neked elhiszem, hogy igy van,...:o)))))
papa.49
@Commenter: Oszt. akár be is nyalhatnak a figyelők de NEM HAGYOM )))))))))))))))))
Clavigo
Végre egy Senki,,,( levitézlett köcsög),,aki alacsonyabb ennél a Teliszart Zokninál...De legalább ezt nem a Récsöl-divatművek öltözteti...
Commenter
@karma1: tovább megyek:nem Sárközyt védem de Andrée Mallah egy befolyásos arab-zsidó bankár lánya volt.Sárközynek ezek szerint fogalma sincs arról kihez is "ugrott be".
Hogy orbánnak nincs fogalma, mert ő csak id Sárközy magyarságáig jutott azt el is hiszem. De hogy Sárközy zsidó-arab anyával a háttérben egy neofasisztával parolázik az azért nem semmi...
karma1
@Commenter: Szep a kep,...:) De ahogy elnezem, szegeny Schwarzi se tudta, meg a Chuck Norris se, hogy tulajdonkeppen kivel fenykepezkedik, es ki az, aki autokaztatja ot. Lehet, hogy Norris is mar szembekopte magat egy szallodai szoba maganyaban valahol...:o))))
Commenter
@karma1: én a NOB elnökén döbbentem úgy igazából le: tudom nem volt más választása igazából a protokoll szerint mint körbecsodálni a felcsúti stadiont és részt venni a szentmisén...karma őszintén szerinted meddig tarthat még ez? Most így az erősödő tüntetések fényében?
Commenter
@papa.49: most került elő véletlenül valahonnan vlagyimir vlagyimirovics Stasi igazolványa is, tehát kettős ügynök volt. Én a medvét a csuti helyében nem idegesíteném tovább, hanem sürgősen előkapnék egy Jeffrey Archer regényt, lóhalálában elolvasnám és lelépnék mielőtt taccsra tesz. A csengeri nő ugye...na a medvétől ezer TEK-es sem tudná megvédeni. Még csak polonónium vagy novicsok se kell. Eltöri egy gyors mozdulattal a nyakcsigolyát és annyi.Volt már rá valós példa nem is egy.
Eladott Ország
@Commenter: tegnap, 13:00; Lassan úgy kicombosodik nálunk a demokrácia, hogy amelyik ellenzéki képviselő megsért egy fideszest az országházban, megszüntetik a képviselői megbízatását. Most már a tüntetést addig kell folytatni, amíg ez a szarházi bűnöző banda el nem takarodik a hatalomból. Be kell fejezni a rendszerváltást!
Commenter
@Eladott Ország: csak most láttam az MTVA széháza előtti erőszakoskodást az ellenzékkel a tüntetőkkel szemben. Aki ellen tüntettek az természetesen megint focimeccset nézett. Hihetetlen. Az ilyen megérdemli hogy úgy söpörjék el mint a szemetet ami.Azt hiszem valóban most telt be a pohár.
bencemacska
DE HOL DEKKOL A CSUTI TÖRPE???
Látta valaki mostanában? Volt/van valahol futballmeccs?
A török pasát a bajusz fogadja szerintem!
Commenter
@bencemacska: a töröknek hódol be éppen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.