A 2018/2019-es évadban összesen 2,3 milliárd forintnyi tao-támogatást hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak – írja az Mfor. A lap szerint azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy mire is akarják Felcsúton az újabb milliárdokat elkölteni, hiszen az alapítvány még nem tette közzé a sportfejlesztési programját. A gazdasági szakportál szerint bár más sportszervezetek jó esetben is csak álmodhatnak ekkora támogatásról, Felcsúton ez 2015 óta a legalacsonyabb tao. 2017-ben ugyanis közel 6,7 milliárd forintot hívtak le, 2016-ban 2,9 milliárdot, 2015-ben pedig 1,7 milliárd forintot. Viszont ez a most megítélt 2,3 milliárd forint később még gyarapodhat, tavaly például az eredetileg jóváhagyott 5,3 milliárd forint helyett végül a program kibővítésével 6,6 milliárdot gyűjtöttek össze a baráti cégek adójából.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Forrás meg lesz... A 400 órás túlórakeret törvényesítéséért hálás vállalkozók majd összedobják a szükséges tao-összegek átcsoportosítása formájában...Egymás lábára lépve tülekednek most is, hogy felkerüljenek a kiemelt támogatók listájára...ebből lesz majd a további közbeszerzéseken (szabályosan!?!?!?!?) elnyert zsíros megrendelések garmadája...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@olivér: Téged honnan szalajtottak ide,,,Gyökér ?? Már wc-kefének sem alkalmaznak a fitymasz-székházban,,Szarosnyelvű ??
olivér
@Kookas: Hogy idáig jutottál,az a Te szegénységi bizonyítványod.Pedig emlékszem ,annak idején még szép reményekkel néztek Rád,szaron-húgyon-foson felneveltek ,aztán csak ez lett belőled,egy ballib agyatlan makogi.Be kár érted! Egy egész társadalom látja kárát a kudarcodnak.De most már késő,egy szánalmas torzó lettél,az Ember karikatúrája,minden hiába!
olivér
@Clavigo: nem ismétlem magam,fárasztotok,az üzenet számodra is ugyanaz,mint Kookas-nak
Clavigo
@olivér: Szerintem te a " shikarescu " nevű büdös lábú ,bocskoros lápi móc vagy...
olivér
@Clavigo: Ebben legalább volt valami vidám,szellemes él,fuss neki még egyszer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.