Védekezik és támad a kormány, beveti az erőszak eszközeit, beveti a kommunikációs arzenáljának teljes kelléktárát. Védekezik, mondom, pedig dehogy védekezik; mintha ezekben az emberekben egy csöppnyi kétség sem lenne, hogy amit tesznek, az helyes-e. Lám, milyen puha kifejezéseket használok: azt kérdezem, hogy helyes-e, pedig régen túljutottunk azon, hogy értelemre és érzelmekre ható szavakat használjunk.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@olivér: Nekem félreérthető volt, de semmi gond! A lényeg, hogy tisztáztuk! Nincs harag.
olivér
@eszegfu: Egyébként ,az imént beszélgettünk egy személyes ismerőssel erről a 400 órás túlóratörvényről,azóta kicsit differenciáltabban látom a kérdést.Valóban olyan helyzetben,ahol nemigen lehet állást váltani,vidéki kistelepülés,kevésbé fejeltt régiók,szűkös munkalehetőségek között,ott ezzel igencsak vissza lehet élni.400 óra az 50 szombat= hatnapos munkahét egész évben! Ha meg nem tetszik,az első lesz akit elküldenek,amint kap olyat,aki elvállalja.Ebből a nézőpontból azért más a helyzet!
eszegfu
@olivér: Engem már nem érint ez a törvény, de akkor sem tudok egyetérteni vele. (Persze olyan törvény nem is létezik, amelyik mindenkinek "jó" Nálad meg ez becsülendő, hogy belátod és be is vallod (!!): Neked ez esetleg jó, de sok-sok embernek kimondottan rossz is lehet, igy már az egész egy kicsit "árnyaltabb".
olivér
@eszegfu: Igen,talán pont Neked írtam azokról a piszkokról ,akiknél hónapokig dolgoztam és nem jelentettek be,na ez a fajta fog legelőször visszaélni ezzel a törvényes lehetőséggel!
olivér
@eszegfu: Az emberek is érdekesek ám,amikor ott kérdeztem a kollégákat,miért maradnak egy ilyen piszok vállalkozónál,hogy lesz így nyugdíjuk,tudod mit válaszoltak:Úgysem lesz addigra nyugdíj!Én három hónat után,mikor bizonyos lett a feketemunka eljöttem,de ezek ott maradtak,holott ugyanezért a pénzért normális helyet találtam másnap!
tulipan
@durbincs: Nem dehogyis ! Ez a sötét, műveletlen "bezzeg -tahó", mindenkor csakis Te lehetsz, Te narancsos segglyuknyaldosó, félfaroknyi Sügér!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.