Gyurcsány így vezeti fel a Soros-blog 444.hu cikkét, mely egy rendőrautó tükrét letörő fiatal elfogását és az azt követő állítólagos bántalmazását írja le:"Ocsmány katonai junták, aljas diktatúrák erőszak szervezetei engedik meg maguknak azt a brutalitást, amit a magyar rendőrség tett. Az alábbi beszámoló soha nem látott módon enged betekinteni Orbán rendőrségének mocskos világába. Nem marad következmény nélkül. "Természetesen a végén lévő fenyegetés elmaradhatatlan baloldali kellék, Gyurcsánytól pedig tudjuk, hogy ő be is váltaná, ha lenne rá lehetősége. A rendőri brutalitásról hadováló politikus már megmutatta, hogy mit tud kezdeni azokkal, akik tüntetnek ellene. Itt most nem a huligánokra gondolunk, hanem az ártatlan tüntetőkre, akik közül valaki megvakult, többeket kegyetlenül megvertek, megnyomorodtak, valaki csak azért kapott brutális verést, mert rossz helyen volt. Ez a Gyurcsány beszél most rendőri brutalitásról. És van pofája fenyegetőzni.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ja hogy ezt a cikket a PROSTI SRÁCOK hozták le???Így már érthető!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,Természetesen a végén lévő fenyegetés elmaradhatatlan baloldali kellék"
Mondják ezt akkor, mikor 24 óra alatt a komplett (nem komplett :) ) ,,jobboldal" (bolsi fidesz) megfenyegette a tüntető fiatalokat. Szép és rendkívül hiteles.
De ha Gyurcsány mondja, akkor nem brutalitás a fiatalok verése, fenyegetése?
Már megint az a csúnya kettős mérce...
Sámannus
@Veleda: Ha Gyurcsányra elkezdenek odafigyelni a pohosnak befellegzett
tudode
Barba trükk ismét elővenni a volt miniszterelnököt, Gyurcsány Ferencet!
.
Ő üvöltözött a Kossuth téren, ő béreltze ki a Parlament Cafe-t, ahol Takács eftinek is megvolt a véleménye a Fidesz pártelnökéről, akinek a HARCÁLLÁSPONTJÁBÓL irányították a HAZUDTUNK, reggel, meg este IGAZBESZÉD egy mondatával.
.
Lássuk csak:
.
Rendkívüli: Újabb bizonyíték az MTV székház ostromáról!
.
---- Nagyjából 2 840 találat (0,54 másodperc)
.
www.google.com/search?q=Rendk%C3%ADv%C3%BCli%3A+%C3%9Ajabb+bizony%C3%ADt%C3%A9k+az+MTV+sz%C3%A9kh%C3%A1z+ostrom%C3%A1r%C3%B3l!&oq=Rendk%C3%ADv%C3%BCli%3A+%C3%9Ajabb+bizony%C3%ADt%C3%A9k+az+MTV+sz%C3%A9kh%C3%A1z+ostrom%C3%A1r%C3%B3l!&aqs=chrome..69i57j69i60l2.1822j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF
--------------------------
.
És arról is van a VILÁGHÁLÓN videó, hogy az UTCAI HARCOS meghátrált, megsem vitte végig az ő kis PUCS-KÁJÁT, amelynek bizonyítéka a videó vége felé hallható. lehet, hogy karakterhiány miatt FOLYTATVA::
------------------------
.

----- Kossuth tériek és a FIDESZ - 2006. október 6.
.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
.
18 napja tartjuk ezt a teret az igazságnak, a hazának, annak a jövőnek, amiért itt őseink vére hullt.
És most azt akarjátok, hogy maradjanak a hazugok, az árulók, az országot dobra verők, Ezt nem engedhetjük. Mi azt vártuk volna Orbán Viktortól, hogy EGYENES BESZÉDDEL MEGMONDJA. hogy MI A KIVEZETŐ ÚT.Erre nem kaptunk választ! Az nem válasz, hogy Gyurcsány megy, és a RABLÓBANDA MARAD! Nem a rablóvezér a fő ellenség, hanem a mögötte lévő politikai, gazdasági hatalom, amelyet ő képvisel. Ha itt valóban Magyarországot akarunk építeni, egy olyan országot, amely a magyaroké, akkor ezeknek menniük kell. El kell dönteni minden magyarnak, minden politikusnak, hogy MELYIK OLDALON ÁLL. Összekacsint-e a rablókkal, a hazaárulókkal, vagy a néppel van. Ezt vártuk volna most is. Sajnos azt kell mondanom, hogy MOST MÉLYSÉGESEN CSALÓDTAM ABBAN A FIATALEMBERBEN,...
Jozefina
Orbánnak ez a nyilatkozata (fenyegetőzése) valószínűleg kiveri a biztosítékot minden józanul gondolkodó magyar emberben. A fidesz érdeke lenne, ha mellékvágányra tennék!!!
"Orbán Viktor határozott és elszánt nyilatkozatot adott ki a demonstrációkra reagálva.
"Tisztelt magyar állampolgárok!

Először szomorúan néztünk szembe háborgásukkal, akkor amikor mi az egyik legfontosabb és az önök számára lekedvezőbb törvényt hoztuk.
Joguk van nemtetszést nyilvánítani, de attól amit most művelnek gyönyörű fővárosunkban, kezd a kormánynak elege lenni.
Szeretnénk, ha újra átgondolnák miért is háborognak.
Soha nem volt nemzetünk olyan stabil, mint most és mindent megteszünk azért, hogy ez tovább tudjon erősödni.
Közelednek az európai parlamenti választások, kérem önöket ne járassák le Magyarországot!
Embert megszégyenítő mondatokat skandálnak, akkor amikor az Advent időszakában vagyunk.
Nem fogom ezt tovább eltűrni, ha kell fegyveres,de rendet teszek a Hazámban!
Utoljára szólítom fel Önöket, ne járassák le Magyarországot, mert már egész Európa rajtunk nevet és ezt én nem tűrhetem tovább!"
www.tudasfaja.club/2018/12/orban-viktor-fenyegeto-uzenete-nepnek.html?m=1
tudode
@tudode: .
Folytatás!!!
.
hogy MOST MÉLYSÉGESEN CSALÓDTAM ABBAN A FIATALEMBERBEN, aki 1989. júéius 16-án példát adott a MAGYARSÁGB ÓL, amikor azt mondta, hogy BETONBA KELL DÖNGÖLNI ŐKET.És most mit hallok? Maradjanak hatalmon, MILYEN RENDSZERVÁLTÁS AZ ILYEN? Testvéreim! Most, vagy soha! Ha most nem fogunk össze, nem az igazság, a haza, és a megtisztulás útján járunk, akkor elveszünk.
.
Most nem lehet azt mondani, hogy kérem szépen .. T A K T I K Á Z U N K , ...ha a hazugságot elítéltük, akkor az igazságot kell szolgálni. Ha az igazságot szolgáljuk, akkor nem lehet megalkudni a hazugokkal. .
Szégyellem magam, hogy hagytam, hogy most ezen a téren EZEK A BESZÉDEK ELHANGOZZANAK. Holnap jöjjön ide minden magyar négy és hat óra között, és mondja a szemükbe: VIKTOR. ÁDER ez nem elég, ez nem elég, tisztulást akarunk a Parlamentben is! Döntsetek VELÜK VAGYTOK, VAGY VELÜNK . .
Ha velük vagytok VELÜK KELL MENNETEK, Szégyellen magam. Nagyon, nagyon szégyellem magam .
Itt én Orbán Viktorért imádkoztam, hogy a NÉPET VÁLASSZA, az IGAZSÁGOT VÁLASSZA, és ne a hazug rablóbandát.
.
Orbán Viktor üzenem Neked, én Takács András, hogy légy szíves kövesd meg a Kossuth teret. Kövesd meg azt a több százezer embert, aki idejött az igazság nevében..
Döntsd el, velük vagy, vagy VELÜNK! Nincs KÖZÉPÚT! A TE IGENED LEGYEN IGEN, a NEM-ed legyen NEM! Akkor vagy IGAZ KERESZTÉNY! .
Barátaim! Most ismét a koppányok harca következett el. Mi, akik 18 napja itt tartjuk a frontot, vállaltuk a FELNÉGYELÉST, Tegyék meg! Nem hagyjuk amit mi 18 napja folytatunk, egy ilyen HAMIS SZÓNOKLATTAL tönkretegyék.
---------------------------------------
.
Ideje lenne Gyurcsány Ferencen túl ORBÁNNAK is EGYENES DERÉKKAL kiállni, és MEGKÖVETNI a társadalmat, hogy
.
NEM CSAK HAZUDTAK kilencedik éve a TÁRSADALOM PACEKJÁBA, hanem ELVETTÉK a társadalomtól a vérrel áztatott ALAPJOGOKAT, amellyel ORBITÁLISABB KÁRT OKOZTAK/nak saját országuknak, mint a cuccolással!
.
Szégyentelenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.