És érdemes a vasárnapi boltbezárás vitájára visszaemlékezni. Azt például az illetékes szakszervezet üdvözölte. Annak idején például ezt olvashattuk: „KDFSZ: a dolgozók örülnek a vasárnapi pihenőnapnak…..

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És mi közöm nekem ahhoz, hogy elfogy a türelmed?!
Ahogy Neked sincs semmi közöd ahhoz, hogy én fényt látok az alagút végén, ha nem állsz elém!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: A ,,köpönyegforgató,, gecik !!!
Eladott Ország
A héten Volner János, aki a néppártosodott Jobbikból a “Mi hazánk” nevű Pártba “nácult vissza” már hangot adott annak, hogy ha olyannak látja a tüntetők mostani felháborodásának mértékét, akkor összeszedi a betyársereget és 300 jól képzett emberrel saját maguk tesznek rendet. Most pedig Bayer Zsolt venné a kezébe a gyeplőt és utcára hív. Mert neki elege van. Neki. Elege.
kanadaihirlap.com/2018/12/17/bayer-zsolt-nem-bizik-a-magyar-rendvedelmi-hatosagokban-vagy-csak-polgarhaborut-provokal/
creativehun
@Shikari: Nem gondolsz arra,hogy egyszer...véletlenül...valaki veszi a fáradtságot és kideríti az IP címed??? ...és akkor lehet élesben folytatni ezen ke4dves beszólások lejátszását...csak attól tartok,hogy vinnyogva rimánkodnál anyukádhoz perceken belül..és még azt is letagadnád...másra kennéd...jó fidesznyik szokás szerint...hogy te valaha is ide irogattál! Mert tudod...nem akarlak elkeseríteni...de hidd el nekem...egy kis türelemmel és elszántsággel...előbb utóbb minden kideríthető ám!
creativehun
@Shikari: Rémlik...,hogy folyamatosan te fenyegetőzöl itt. Idézzem a börtönnel,bezárással,megveretéssel meg hasonlókkal történő fenyegetőzéseidet??? Kurváéra unom már a nagy pofádat.-..lehet ,hogy más nem...de én igen. Elegem van az iylen fidesz fasszopó férgekből! És ..valóban erős késztetést érzek annak az IP címnek a kiderítésére és a szát szétbaszására! No..csak,hogy lemenve a szintetekre megértsd miről is van szó!...Mert ahogy egy ismerősöm fogalmazott...állatokkal állati nyelven lehet csak beszélni..mert abból értenek!
tudode
Amelyik kutya ugat, nem harap!
.
Ennyire telik belőle, pedig milyen jókat b+ezett amikor összejött a galeri, és a NEMI VÁLADÉK berugta magának az öngólt azzal, hogy SAJÁT MAGÁT RÖHÖGTE ki, mivel ÉRVÉNYTELEN a félcédulája 2011 óta
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Mi van, mi lesz Zóti!
.
Még megvan a FÜLÜK, és a FARKUK!
Eladott Ország
Lánczi Tamás, Szánthó Miklós (Alapjogokért Központ), Schmidt Mária, Bayer Zsolt, Kiszelly Zoltán, L. Simon László és még számos világhírű és méltán népszerű blogger valamiért csak megfelelő díjazás ellenében élteti Orbán Viktort és szidja az aktuális ellenséget. Szerencsére azért van, aki nem profitál a dologból. Ők a hívek, akiknek a blogok (és minden létező kormányzati csatornán öntött óbégatások) szólnak. Jól keres vele mindenki, Bayer Zsolttól Habony Árpádig és Mészáros Lőrinctől Andy Vajnáig, kizárólag a célközönség szívja meg a dolgot. Ők teljesen önként és dalolva harcolnak a korrupcióért, Mészáros Lőrinc és Tiborcz István vagyonáért, az üresen kongó stadionokért, az egyház és az állam összeolvadásáért, az alacsony bérekért, a közmunkáért, a sürgősségi folyosóján üvöltve meghalás jogáért, a béka segge alá szorult oktatási színvonalért, a demokrácia eltörléséért. Nekik ez semmi nyereséget nem hoz (hanempláne, ők finanszírozzák azokat, akik őket etetik a propagandával), csak a fentebb felsoroltaknál csörög a pénztárgép. Jól ki van ez találva, kérem. Ki vagy te Bayer Zsolt lovagkeresztes hazafi, ősbunkó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.