A rendőrök a kutyáját sintértelepre akarták vinni, végül 12 óra után egy barát elvihette. Még sosem volt tüntetni, most sem.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A nép dühös, és megvan erre minden oka. Továbbá arra is megvan minden joga, hogy dühét kimutassa a hatalom felé, és elmondja: ennyi volt. Kaptatok lehetőséget, de hatalmatokkal visszaélve tönkretettek egy országot, amiért meg fogtok fizetni. A börtöncellák nem csak az ellenzéki politikusoknak, hanem csaló, rabló, tolvaj embereknek is fenn van tartva. Pontosan olyanoknak, akik ezt az országot immár nyolcadik éve vezetik a pokolba. A kormány tagjainak felelniük kell azért, amit ezzel az országgal és annak állampolgáraival tettek. Itt egy bocsánatkérés már nem lesz elég és ezt tudatosítani kell bennük. Hadd féljenek úgy, mint Rozi néni a sürgősségin, aki nem tudja, hogy túléli-e a hazai kórházak egyikét. Vagy ahogy János retteg minden egyes nap, hogy megtarthatja-e munkahelyét, melyből kis családját tartja el már évtizedek óta. Kövér László és Pintér Sándor vért akar, ehhez a magyar rendőrök többsége pedig boldogan asszisztál. Ne sajnálkozzunk és háborogjunk azon, hogy végre felfogta a nép, a hatalom az övé, nem pedig a korrupt politikusoké. Sajnálkozás és óbégatás helyett inkább mindannyian csatlakozzunk a mai tüntetéshez, hogy a tömeg erejével tudatosítsuk az elnyomókban, a hatalom a MIÉNK. A kis pasas/zsírdisznó retteg. A rendszer recseg-ropog. Sikerült felpiszkálnia a társadalomnak azt a részét, amelynek eddig eszében sem volt politizálni. Orbán azt hitte, hogy elég lesz a saját híveit tovább fanatizálni, mert velük megint behúzhatja a választást. De ehhez az kell, hogy az ellenzéki oldal széttagolt legyen (amilyen most), az apolitikus réteg pedig továbbra is kussoljon. Orbánra eddig sem az ellenzéki parlamenti pártok jelentettek veszélyt, hanem maga a gondolkodni képes társadalom. Ez ébredt most fel és ezzel nem tud mit kezdeni a kormánypárt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Elkezdődött a megfélemlítés. Mivel ártatlanokat is bevisznek, arra serkentik az embereket, hogy a tüntetők ellen forduljanak.
Ugyanakkor meggyőződésem, hogy a tényleg hivatásos rendőrök zöme már rég leszerelt, az állomány felhígult, veszik fel, aki jelentkezik. Aki élvezi, hogy hatalma van.
"A semmiből is hatalom lesz, ha valaki meggyőz egy tömegnyi keserű életű embert, hogy jogában áll jogtalanságot cselekedni." (Rejtő Jenő)
Nessy
Év végi hajrá a rendőrségnél? Teljesíteni kell a letartóztatási normát?
Szegény kutya mit vétett? Bár, ami azt illeti pártunk és kormányunk valóban "kutyába veszi", aki nincs velük egy falkába!
Nessy
@Shikari: Tüntetett a kutyasétáltató férfi? Nem! Bevitték a rendőrök? Igen! Két nap múlva engedték ki? Igen!
Hol itt a "hazugság"?
Eladott Ország
@Nessy: Sőt olyan is volt akit ütlegeltek a rendőrségi kocsiban gyomorszájon, az kevésbé hagy nyomot és fenyegették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.