Jean-Claude Juncker minden bizonnyal “isiásza”, azaz derék és csípőtáji idegi fájdalma miatt “összekeveri a műfajokat”: az álhírt a véleménnyel – így reagált Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Twitter közösségi oldalon az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brysonenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tulipan
@durbincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Barom agyatlan ! Te bűzös undormány! Nevetséges, sötét, senkiházi, romány! Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel !!
tulipan
@durrogóbincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Barom agyatlan ! Na, mi van? Most az orvosi szótárban lapozol? Te tudatlan majom, bűzös undormány! Nevetséges, sötét, senkiházi, romány! : azt Te újra csak sertéstelepi ápolö vagy ? ha egy malacka is megdöglik, akkor véged van ? tudod-e? Te rettenet 50IQ-s balfácán,
na kezd csak el azonnal hozni a veder vizeket a vályúkhoz ? mert ki leszel rúgva, Te torz törpe zseni ?Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel, úgyis csak pár bani !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.