A kormány és az a bírói testület egyre inkább maga alá gyűrt része láthatóan gondolkodóba esett a konstrukció-gyanús Czeglédy ügy kapcsán. Ennek tudható be, hogy legalábbis addig, amíg másként nem döntenek, vagy nem konszolidálódik a jelenleg elég viharos belpolitikai helyzet, házi őrizetbe helyezték a mára már ikonikussá vált jogász-politikust.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
@durbincs: Ma is leszoppintottad orbán gazda állatodat???
Rockxy
@Brysonenna: Úgy szeretném megtalálni és meghálálni.
tulipan
TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfarokni SÜGÉR ! Hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Te barom listakiiráy!! Te vagíy a házi puccer Ploestiben ? Ne vedelj már íannyit abból a vederből, a bányalóvizetpáletszetekbő!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó!? Mond csak Te, rettenet kulásszáju ?hogy mire nem elég az az 30IQ, az bizony meg felettébb látható is nálad? Ploesti kocsmaleszedő ? Csak nem világos, hogy a WC-t, vagy a pultot szeded le? l Hord el magad, Te degenera gumbolett .. Ez itt, nem szexlap!!!
tulipan
@Durbincs: TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfarokni SÜGÉR ! Hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Te barom listakiiráy!! Te vagíy a házi puccer Ploestiben ? Ne vedelj már íannyit abból a vederből, a bányalóvizetpáletszetekbő!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó!? Mond csak Te, rettenet kulásszáju ?hogy mire nem elég az az 30IQ, az bizony meg felettébb látható is nálad? Ploesti kocsmaleszedő ? Csak nem világos, hogy a WC-t, vagy a pultot szeded le? l Hord el magad, Te degenera gumbolett .. Ez itt, nem szexlap!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.