A Fidesz szerint egyre nyilvánvalóbb, hogy bűnözői körök is részesei "a bevándorláspárti Soros-hálózat által szervezett utcai zavargásoknak".

A Fidesz közleményében "zavargásoknak" nevezte a tüntetéseket, és bűnözői köröket sejt a megmozdulások mögött
Fotó: Mónus Márton/MTI

A nagyobbik kormánypártnak az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében úgy fogalmaztak,

"a Budapest utcáin randalírozó agresszív és erőszakos vandálok" között már több bűnözőt azonosított a rendőrség. Köztük drogost, autótolvajokat, lopás, garázdaság, rongálás miatt elítélteket

- tették hozzá.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban azt közölte azt MTI-vel, hogy az őrizetbe vett tüntetők között kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény, jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés, garázdaság, csoportos garázdaság, lopás és rongálás miatt elítélt ember is található.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@durbincs: Mind a ketten tudjuk ,hogy te nem vagy hülye , te is tudod meg én is , aztán mégis te úgy csinálsz mintha az lennél én meg űgy csinálok mintha nem :)
Grafix69
@durbincs: Legalább 50 szer leírtam neked a véleményemet , ezzel ellentétben neked nem sok véleményed van a dolgokról , próbálsz teljesen debilnek látszani , próbálsz baromságokat írogatni , személyes sértésekkel egybe kötve , de ez nem igazán jön le , nem is annyira sértegeted az embert mint sokkal primitívebb társaid , hiszen neked van gondolatod vannak érzéseid , de Poliesti román városka befogott téged mint lepkeháló a morzsákat , neked totál mindegy kibe lehet bele kötni még a cement is kevés ehhez , nem baj ha játszod a hülyét , nem gond , mindenkinek joga van teljesen elmebetegnek lenni ebben az országban .
Grafix69
@durbincs: Nem lehet mindenki IQ bajnok , én soha nem mondtam ,hogy okos vagyok de minduntalan debilnek gondolol .
Grafix69
@durbincs: Saját fajtáddal is elmehetsz a picsába , mellesleg nekem nincs saját fajtám , neked van ?
tudode
Az azért nem semmi, mert a cvir und cvancing külön-külön csoportok tüntetését KLUB DÉLUTÁNNAK degradálták.
.
Úgy tűnik ÖSSZEÉRTEK a társadalmi csoportok, mert már MINDEN CSOPORTBA beleszúrta a fullánkját a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL kalózkodó szektánál nem tröbb, magát KORMÁNYNAK titulálva!
.
Ha egyáltalán jelent valamit is a JOGÁSZ társadalomnak bármilyen szempontból, amely a társadalmat érinti a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN, nem meghatározás, NEMZET ELLENI ELKÖVETÉS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.