A nyugati demokráciákban súlyosan büntetik a képviselői rendbontást - mutat rá a Századvég Alapítvány nemzetközi áttekintésében, amelyet annak kapcsán készített, hogy az elmúlt napokban "soha nem látott erőszakos események zajlottak a magyar Országgyűlés falai között".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Itt diktatúra van, nincsenek szabályok. A fidesz ellopta a jogot is, vége lesz a szakadatlan lopásnak, és a joggal való visszaélésnek, hamarosan erőteljes korrekció következik és üzembe állnak a lámpa vasak is.Ne csodálkozzunk, ha felfüstölik a despota szarospelenkás mocskokat.
RonaGyuri
ne már mit tudtok ti a demokráciákról???
kakaósbögre
naja,a nyugati demokráciákban nincs is ilyen Századvég szerű szervezetekre szükség.
tudode
Fején találta a szöget a Századvég, hiszen KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN magánhadserege van az országnak, akik KALÓZKODNAK, és egyéb csínytevéseket csinálnak
.
Ha mond egyáltalán valamit a JOGÁSZ társadalomnak az, hogy KÖZ-JO-GI-LAG ÉRVÉNYTELEN!
.
www.google.com/search?q=Az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny%2C+%C3%A9s+a+sarkalatos+t%C3%B6fv%C3%A9nyek+%C3%A9rv%C3%A9nytelenek&oq=aZ+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59j69i61j69i60j69i61.4216j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
A század végében analfabéták kotlanak ezek szerint, akik fütyülnek a szakmai tisztességükre is!
.
creativehun
Ez sem nem nyugati sem nem demokrácia...akkor minek példálóztok ezzel fidesz portál???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.