"A Fidesz szerint Brüsszel ezzel nyílt politikai nyomásgyakorlás rendszerét akarja létrehozni. " Ezzel a Fidesz gyakorlatilag beismerte hogy NINCS európai értelemben vett jogállamiság Magyarországon. De egyszerűbben:nem lesz pénz,magyarok.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ideje volt.
Most majd bizonyithat orban unios penz nelkul is porog a magyar a gazdasag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Tévedésben vagy ám, TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfaroknyi SÜGÉR ! TE leszel az első, a minivisliddel Azt, hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Te abrom listakiiráy!! Ne vedelj már íannyit abból a vederből, a bányalóvizetpáletszetekbő!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó!? Mond csak Te, rettenet kulásszáju ?hogy mire nem elég az az 30IQ, az bizony meg felettébb látható is nálad? Ploesti kocsmaleszedő ? Csak nem világos, hogy a WC-t, vagy a pultot szeded le?
Egy bukott,lejárt-lemezes, pitiáner iszákos, senkiházi vagy ?? érted ? Derékig már a kukába-mit is nyöszörögsz? De nálstok a matatós kukás görény meg rég beépült a rokonságba?
vagy TÉGED, már az is nemzett ? Mert TE egy rettenet egy büdös állat VAGY ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt tudod, ugye ? A tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? Hord el magad, de gyorsan! Te degenera gumbolett Te orbántinó.. Ez itt, nem szexlap!!!
Commenter
@papa.49: hú, lehet hogy nem fogják tudni tatarozni, 1x úgy elszáll az ökle...de miért mosónő inkább főzni szokott...
papa.49
@Commenter: Én a kinézete miatt hívom így ...
Commenter
@papa.49: ja. érdekes, hogy mindig is öregebbnek tűnt a koránál, és örökké besavanyodottnak tűnt. Egy őszinte mosolya, gesztusa nincs. Ugyanaz az unott arckifejezés. 30 éve ugyanazt a frizurát hordja. És bár ő sem a turikból öltözködik ez sem látszik meg azon ahogy a ruhákat viseli.
papa.49
@Commenter: Van erre egy régi kifejezés ,,slampos ku..a ...
Commenter
@papa.49: előbbi igaz. Állítólag a csuti volt az első és egyetlen pasi aki szóba állt vele. (Rühellke-Fanyűvő pár ugyanez...nem tolongtak értük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.