NEM A TARTALMA HANEM A LÉTE A JELLEMZŐ Szinte olyan, mintha történne valami. A parlamenti ellenzék obstruálni próbál(, kivéve a Mi Hazánk), a parlamenten kívüli tüntet, sőt dulakodik is, sőt másnap is kimegy, harmadnap, a hidegben is. Respekt. Az egészet az teszi mégis groteszkké, hogy akiről az egész szólnak az néma csöndben kushad. A…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem a tartalma hanem a léte a jellemző

A mocskolódó kormány-propagandánál rombolóbbak a megmondó-emberek kiábrándult elmagyarázásai

Mottó:
„Navigare necesse est,
vivere non est necesse”

Ha nem is remélhető, hogy sokan kapnak a fejükhöz a zemberek közül, hogy uram atyám hisz 2006-ban – bár nagyon sok vonatkozás nagyon más volt – de valójában Orbánék pont azt csinálták nagyban, amivel most vádolnak mindenkit, aki nyekkeni próbál, a propaganda ártalmainál sokkalta rombolóbb a megmondó-emberek finnyázása.
Ennek – mármint a tudálékos amortizációnak - egy iskolapéldája a „Archiregnum - Si in ius vocat, ito.” blog „Túlóra és cirkusz” irkodmánya.
Amit külön színesít, hogy utóírat is van hozzá: „ps: Gyertek tüntetni! ”! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Cirkusza a parlamentben, cirkusz az utcán. A "keresztény-nemzeti" kormányoldal hergeli a tömeget. Az ellenzék lapít. De hol vannak a szakszervezetek ? Mire várnak ?
karma1
@RonaGyuri: Draga Gyurikam , ez egy igazan hulye hozzaallas... Kar osszehasonlitani 2006-tal is, meg ugy egyaltalan: ez a cikkben levezetett okoskodas, plane a reszmunkaidore bejelentett melosok, akik a bejelentett 3 ora helyett 12-t dolgoznak - hat az erre valo hivatkozas is nagyon nagy tajekozatlansagra utal.
Mert ma a munkaltato azert huzza egy kicsit a belet, hogy lebukhat, de ha ezt a mocskos torvenyt bevezetik, akkor az eddigi szokas teljesen fel fog borulni: mert eddig lehet, hogy 3 orara volt bejelentve, de azert a melos megkapta annak a 9 oranak a beret is, mert mindkettojuknek ez volt az erdeke. De most majd siman megteheti, hogy kifizeti a 3 orara jaro bert, az osszes tobbit pedig tuloranak fogja minositeni, es majd megigeri, hogy 3 ev mulva kifizeti. Ha pedig kifut a keretbol, akkor majd keres egy masik melost, akivel ugyanezt eljatssza, es igy senki mas nem fog rosszul jarni, csak az a szerencsetlen melos, aki kenytelen korbe-korbe jarni, mindenhol eljatszhatjak vele ugyanezt a sztorit, es biztos lesz egy olyan zaradek is a torvenyben, hogyha a melos 3 even belul felmond, akkor a ceg egyaltalan nem is koteles kifizetni a melost.
Lehet, hogy ez a bloggernek nem nagyon vilagos, es megjegyzest tesz arra, hogy ki-kivel all ossze, de en meg egyaltalan nem tartom rossznak, sot , azt mondom, hogy "vegre"! Amit Gyurcsany is eroltetett mar a valasztasok elott is, bar sajnos a Jobbikot (a legnagyobb ellenzeki partot) o is kihagyta volna a teljes osszefogasbol.
Szoval szerintem mindenki menjen el tuntetni, mert orbanon ugyis rajta van a higfosas, azert nem tud semmire sem reagalni. Meg par nap tulora a rendoroknek, es ok is teljesen belefaradnak az egeszbe, - na akkor lesz a puhos igazan nagy bajban. Volt valami hasonlo akcio a Kilian laktanyaban is, bar en akkor csak 2 eves voltam, de kb. 250 meterre laktam az esemenyektol.
karma1
@justhpeter: Most a vasarnapi nagy demonstracion ott lesznek a szakszervezetek is, mindenhol ezt igerik - es ettol mar nem lephetnek vissza, kulonben elhiteltelenednek,...
kereső
@RonaGyuri: elrettentésül hoztad ide,ugye? Ezek többet ártanak a tüntetőknek,és többet használnak a fidesznek ,mint a 888!
karma1
@RonaGyuri: En peldaul mar azt is egy nagyon komoly gesztusnak tartom, hogy vegre kiengedtek Czegledyt.
Ez viszont mara mar semmit sem jelent, : ez az intezkedes tul keson jott es tul keves. Ezzel mar nem lehet az ellenzeket meglagyitani - mert ahogy ezt mar megtettek egyszer, hogy kiengedtek, es masnap mar vissza is vittek, mondvacsinalt urugyekkel - ezt meg most is megtehetik.
Szoval lehet, hogy probalkoznak "(i)gazsagugyi" (amolyan poltpetyas jogkorbe tartozo) dolgokkal manipulalni a nepet, de remelem, hogy ezt senki nem veszi be toluk.

A masik nagyon fontos dolog, amire az ellenzeknek nagyon ra kellett volna cuppannia, az a bizonyitottan csalo szavazasi mod, ami egyertelmuen bebizonyitja, hogy a fidesz kepes belenyulni az "etikus hackerjeivel" (ami fogalom szerintem egyaltalan nem letezhet, mert a fogalmak egymasnak ellentmondanak) az online szavazasokba, tehat BARMILYEN szavazasba - igy azonnal ezen kellene lovagolnia, hogy akkor most mar bizonyitast nyert, hogy aprilis 8-an sem technikai hiba miatt allt le a rendszer mar a legelejen, hanem a fidesz hackelte meg az online kapcsolatot. A Gyurcsanyeknak mar regen az EBESZnel kellene megtenni a feljelenteset, mert az EBESZ kuldott ki majdnem egy honappal a valasztasok elott megfigyeloket, akik majus 8-ig megfigyelokent ott voltak Magyarorszagon, es az elso jelenteseikben azt mondtak, hogy csalasra utalo jelek vannak a valasztasban, szerintuk nem volt tiszta, - aztan erdekes modon egy pillanat alatt befogtak a szajukat, soha tobbet nem esett szo csalasrol. Vajon mit igerhetett nekik a puhos? Mert en mar az EBESZ fuggetlensegeben sem bizom ezekutan...
Ja, es nem vagyok uldozesi manias, meg mielott barki is azt mondana, hogy tul sokat gondolok osszeeskuves-elmeletekre...
RonaGyuri
@kereső: szerinted?
"A mocskolódó kormány-propagandánál rombolóbbak a megmondó-emberek kiábrándult elmagyarázásai"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.