Kövér Lászlót az Országházban megtartott Gyermekkarácsony kapcsán kérdezte az RTL Híradó riportere, az országgyűlés elnöke az „idősebb gyerekeknek”, az utcán tüntetőknek is üzent. "Ők nőjenek fel" – mondta Kövér. A házelnök korábban az ellenzék parlamenti viselkedését, amikor megpróbálták megakadályozni a rabszolgatörvény elfogadását, puccskísérletnek nevezte, később pedig azt mondta, „anarchiába hajló, eszetlen rendbontás történt szerdán az Országgyűlésben és a Parlament előtti téren”, ami felveti annak igényét, hogy áttekintsék a parlamenti fegyelmi rendelkezéseket. Hozzátette, úgy tűnik, ami eddig a fegyelmi rendelkezésekben volt, nem elég visszatartó erő, és ha ez az ellenzék állandó taktikai eszköze, akkor legalább „fájjon nekik.”

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vazze, eppen ebben a pillanatban valtak felelos felnottekke, akik a sajat jovojukrol maguk akarnak donteni, nem bizzak mar ra egy pocakos puhapocsre a sorsukat, aki allandoan azzal jon, hogy majd megved mindenkit...
Vedje meg a sajat anyjat, aki annakidejen hagyta, hogy ilyen hulyeve rugdossa ot a faterja...
papa.49
Viceházmester MÁR FELNŐTTEK, és tudod ők lesznek azok akik a tökfejedet letépik a nyakadról !!!
simmering73
A fiatal tüntetők is üzentek: Takarodjatok!
kamazuka
Én ha lehet gyerek maradok.
Merek nagyot álmodni,és nincsen lehetetlen számomra.
Felnőni?
Soha!
Látom mihez vezet az,aki kis gonosz törpeként nagynak hiszi magát..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.