December eleje óta forrong Magyarország. Az egyre dühösebb rabszolgák forradalma az Orbán-banda hatalmának alapjait döngeti. Ezek a napok a bátorságunkról és a szolidaritásunkról szólnak. A magyar nép ismét a legjobb arcát mutatja.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Abban a hiszemben vagyok, hogy amit 83 évesen megtehettem, megtettem az én eszközömmel, többre nem futja, de a (gyújtőnéven) KÖCSÖG FALVÍAKNAK sikerült a GAZDI MONOTÓNIJÁT (Soros, Brüsszel, migráncsok, Simicska régi csibész, stb.) százszor, ezerszer elismételni a NÉPTŐL RESZKETŐ gazdijuk félelemkeltő mantráját, hogy ezek a hsz-eim általában ÁRVÁN OK-nél nélkül maradtak pedig amiatt SZÁLLT EL VELÜK a döglődő dakota lovuk:
.
Mit is?
.
-- Hasonló csalással, mint a ezt a RABSZOLGA IZÉT 4/5 helyett 2/3-al, (jogász nyelven) KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL buzerálták meg,
.
-- melynek következtében az ALAP IZÉJÜK "koz'-jogilag érvénytelen,
.
-- amely következtében MAGYARORSZÁG nevű állam jogilag nem létezik!!!
.
Ahányszor tehettem

-- mindig kifogásoltam, hogy MIÉRT VETTE ÁT AZ ELLENZÉK a "mandátumát"!!
.
-- MEGKÖVETEM az ellenzék minden oldalát, mert KIVÁRTÁK A KELLŐ PILLANATOT, illetve azt, hogy kicsorduljon az ORSZÁG MÉREGGEL TELI POHARA, és bemutatták, hogy
.
-- MI LETT A FIDESZTBŐL, amelyet már 1992-ben is feltettek az UTCAI HARCOSNAK, de kidumálta magát, mert beszervezte valószínűleg az MDF-et a székházmutyiba, emiatt Antall József miniszterelnök nem öntötte ki a bilijét annak, akiből egy PÉNZ-, ÉS HATALOMÉHES pocak náci lett!
.
És a társadalom felébredt egy ÖNKÉNTES parlamenti képviselő helyszíni közvetítéséből, hogyen is működnek a NER-katonák parancsra, mert ha nem követik a FŐKOLOMPOST lassan ölő méreggel kivágja őket, mint Pista bácsi az orrváladékát a kocsmából:
.
Ismétlés
.
----- 2018. 12. 12. Tordai Bence élő a Parlamentből - a rabszolgatörvény szavazásán
www.youtube.com/watch?v=waUmeFwPL_s&t=7718s
.
Ebből az ÉLŐ ISTENI SZÍNJÁTÉKBÓL következtethető, hogy úgy elcsalták a 2018-as választást, mint a pinty, mivel két választásuk volt!
.
MINDEN ÁRON GYŐZELEM, vagy rácsos nyílászárók mögött elspekulálni arról, hogy ŐFÉLESÉGE "volt" a rendszerváltás reménysége, majd a történészek guberálják ki, hogy MI IS LETT BELŐLE a történelem...
mackoka46
Attól rosszabb, mert a rabszolgák lakhatást és élelmet kaptak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.