Egy héten belül a negyedik tüntetést tartják a túlóratörvény ellen, amit ezúttal a Hősök terére szerveztek, pár méterre a Fidesz-székháztól. Kövesse velünk percről percre a mai tüntetést is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Én annak a 131 "képviselőnek" is ( Orbán képét viselik!), akik szerdán nem éppen korrekt körülmények között, hibásan működő informatikai rendszer mellett, ürgetrappban szavaztak meg vagy negyven törvényt és törvény módosítást. Van rá fogadásom, miszerint nem hogy a tartalmát, de még a címét sem tudták, mire szavaznak igennel!
A lelkiismeretük biztos a több éves rekreációs szabadságát tölti, valahol a Sziriuszon!
papa.49
@Nessy: Ezeknek, SOHA NEM IS VOLT lelkiismeretük !!!
Commenter
@papa.49:ezek narancs droidok. Még a volt kommunisták is képesek voltak néha vmi ellen szavazni ha nagyon nem tetszett- ezeknek ez sem megy. Itt a néhai Grósz Károly által felvázolt anarchia és káosz.Nem véletlenül lett előhúzva a reloaded beszéde március 15-én.Ma még nem tudni mibe torkollik majd. Csak nem pont úgy, ahogy azt ő akkor gondolta és úgy ahogy akkor sokan értették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.