Ez itt még nem a vég, de már a vég kezdete. Francba a politikai pártokkal. Francba az összefogással, francba az értelmiségi nyavalygással, hogy pártok nélkül nem fog menni. Ezek csak részletek. Nem a pártok csinálják a politikát, hanem az emberek. Nem a pártokon múlik egy tüntetés sikere, ahogy az sem, hogy ki nyeri meg a választásokat. Nem. Mindez az embereken múlik. A részletek le vannak szarva, azok majd alakulnak. A tömeg ereje számít, mert az tudja megváltoztatni a világot. A közelmúltban, ha megnézzük a világpolitikai történéseket, láthatjuk, hány rezsim, diktátor bukott el, csak azért, mert a tömeg az utcára vonult. A tömeg ereje már sokszor bebizonyította, hogy győzni tud. És ami a lényeg, hogy végre a fiatalok is köztük vannak. Az apolitikus fiatalok.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Milyen HATALMON LÉVŐKRŐL van szó, akik elvesztették kilencedik éve a TISZTESSÉGÜKET, politikusi jellegüket, KÖZJOGI MÉLTÓSÁGUKAT, legfőképp az alapjogok LENULLÁZÁSA, és ZSIBIZÉSÜK miatt!
.
Még mindig fel lehet, most aztán IGAZÁN
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=1s
.
A független igazságszolgáltatás, és a történészek feladata megfejteni AZT a katyvaszt, amit ez az UTCAI HARCOS összebarkácsolt a tulipán lopás óta!
Carteronna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.