Újabb tüntetések zajlottak Budapesten - írja a hirado.hu, pedig még le sem zajlottak. Korrekt, tárgyszerű rövidhír jelent meg a hirado.hu-n a mai tüntetésekről, a 20:08-kor élesített anyagban csak azt felejtették el közölni, hogy a tüntetések még egyáltalán nem értek véget, nagyban tartanak még éppen az ablakuk alatt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Talán ennyit a propaganda minisztérium munkálatairól,az igazságról,a senkikből lett pár
napos milliárdosokról?
Jozefina
A képviselők bementek, hogy felolvassák a tüntetők követeléseit!!!
Hatalmas a rendőri jelenlét és fokozatosan jönnek!!!
index.hu/belfold/2018/12/16/tuntetes_tuloratorveny_boldog_karacsonyt_miniszterelnok_ur_demonstracio_tiltakozas/
karma1
@Jozefina: @Lepényleső: Tobb orai anyagot vegigneztem - hat amit ezek megengednek a kepviselokkel es a neppel szemben, az nem mindennapi! A legsotetebb rakosi korszakoakot idezik...
Szerintem a puhos azert kussol, mert most kesziti elo a szokeset, nem er ra olyan piszlicsare dolgokkal foglalkozni, mint sajtoszabadsag, meg megvalasztott kepviselok fizikai bantalmazasa.
180 evvel es 9 honappal 1848 utan ugyanott tartunk, ahol akkor. Csak a mostani haynaut putyinnak, esetleg erdogannak hivjak, hiszen meg haynaunak se sikerult feltalalnia az orok eletet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.