Vasárnap 18 óráig mintegy 70 millió forint gyűlt össze a közmédia Jónak lenni jó! című egész napos jótékonysági műsorában, amely az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő gyerekek és fiatalok támogatására, táboroztatásának segítésére gyűjt.

Frissítés: Több mint 131 millió forint gyűlt össze

A 13630-as telefonszámon hívásonként 250 forinttal lehet támogatni a jótékonysági akciót, a megvásárolható és a licitre bocsátott tárgyak a https://www.mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/ oldalon tekinthetők meg.

A fix áron elvihető tárgyak között szerepelnek még José Carreras operaénekes sáljai, Malek Andrea énekesnő porcelánfigurája, Sting és Shaggy budapesti koncertjének dedikált és bekeretezett plakátja, Rost Andrea operaénekes fellépőruhája, valamint Nagy Feró énekes kendője, CD, könyv és gitár.

A jótékonysági akcióba a Magyar Diabetes Társaság, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért és a Sportos Cukorbetegekért Egyesület is bekapcsolódott.

Az egész napos műsorfolyam a Duna Televízióban, a Duna World csatornán és az M5 kulturális csatornán látható.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ebből vajon mennyi fog a meghirdetett célra jutni? Vagy ez is vörösiszapos-pénz lesz? Esetleg a beteg gyerekek majd kapnsk egy szép tanösvényt?
Miért is juthat ilyen az eszembe? Jaaaaa, mert akkor is volt valami hasonló és a pénz a Holdban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.