Bármi is fog történni a tüntetéssorozatok után, mindenkinek érdemes elgondolkodni rajta és belátni, hogy nincs olyan párt, aki képes lenne érdemben kormányozni az országot és kiállni az emberek érdekei mellett, ugyanis az eltelt idők folyamán, mindegyik egytől-egyig eljátszotta a renoméját az emberek szemében és ráadásul a legnagyobb elégedetlenséget az okozza, hogy az Unió is az összes tagállamaira folyamatos nyomást gyakorol. Ha bármi rosszul sülne el, csak az Uniótól és a NATO-tól kaphatunk gyors segítséget és támogatást, mellyel bármennyire is fájdalmas nekünk Magyaroknak, de vészhelyzet esetén egy ideiglenesen kirendelt Uniós delegáció lesz képes segítséget nyújtani a Magyar embereknek, míg a megfelelő vezetőket meg nem találják az ország jelenlegi állapotának és sebeinek begyógyítására.

Forrás: index.hu
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A ló másik oldalán

avagy túl a golyó öl elméleten

A derék index.hu még derekabb szerzője vélekedése szerint „nincs olyan párt, aki képes lenne érdemben kormányozni az országot és kiállni az emberek érdekei mellett, ugyanis az eltelt idők folyamán, mindegyik egytől-egyig eljátszotta a renoméját az emberek szemében”. Magával a helyzetelemzéssel persze nincs vitám, sem abban, hogy nincs reményre okot adó párt-szerűség, ahogy abban sincs, hogy az emberek szemében hogyan álnak, azonban a megfogalmazással, az állítás alanyával annál több.
Pont az ellenkezője történik, mint amit legszellemesebben a régi film klasszikus mondata jellemez: „nem én ültem meg, a golyó ülte meg, én csak lelőttem!”. Vagy idézhetnénk Vörösmarty-t is: „S elhulltanak legjobbjaink.” ködösítését is.
A mostani azonban a ló másik oldala. Bár valóban fel-fel fedethető mindenkinél némi szerencsétlenkedés, de azt kell mondjam, hogy az értékesebbjénél a gátlástalan s főleg hazug lejáratás a mértékadó. Az emberek szeme meg … na de ezt most hagyjuk: akinek nem jön ki gálája, mikor Kövér László rohadtkomcsizik, az nem érdemli meg, hogy embernek nevezzék! =))
kamazuka
Tekintettel a 2019-es parlamenti választásokra az ellenzék 2/3 ára már nincs esély,mert már most több a rájuk szavazó,mint '18-ban a jelenlegi koalícióra.

S épp ezért,hogy ne az legyen a sikerük ami ellen küzdenek most,Így a hatalom demokratikus megosztásáról további egyeztetések zajlanak.
1magyar
vészhelyzet esetén egy ideiglenesen kirendelt Uniós delegáció lesz képes segítséget nyújtani a Magyar

Na az még beb@na!!! Nehogy már önként, dalolva adjuk át az országot!
Ludmilla
@1magyar: már szó nélkül átadtuk a gecinek szabadrablásra
1magyar
@Ludmilla: Nem védem, mert kizsákmányoló, de mondj egy csóró miniszterelnököt 20 év távlatában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.