Erőszakkal tették az ellenzéki képviselőket az MTVA székházából, itt a felvétel róla. 

Ahogy arról már beszámoltunk, dulakodás alakult ki a Kunigunda útján lévő székházban, és Hadházy Ákost leteperték a biztonságiak a földre.

Így dobták ki a közmédia épületéből Szél Bernadettéket – videó

Forrás: Facebook

Nem sokkal ezután négy fegyveres megragadta az ellenzéki képviselőt, és kivonszolták az MTVA székházából. Ezután erőszakot alkalmaztak Szél Bernadett ellen, és őt is kivonszolták a székházból.

Az esetet élőben rögzítette az ellenzéki országgyűlési képviselő (az eset az 53. percben kezdődik):

Itt pedig kívülről látható ugyanez:

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@fideszes gyökér: Ha a hazugságot ki kéne törölni az adásukból, egyfolytában sípolna a láda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Miért , talán az ATV. be mindenkit beengednének akik erőszakkal felakarnak olvasni valamit !? A nagy xart ! Vagy ha igen, akkor írjanak és én is bemegyek és felolvasok valamit !!!
gulyasgyula
Nahát de jó képek ...A szomszéd igy dobja ki a macskát SZARNI ...
Sámannus
@maci0427: Ugye milyen szokatlan esemény? Amióta a ruszkik mondják meg ki mehet be neked is furcsa. Ha nem is mindenkinek lehet be menni, az sem lehet mindegy kik vannak bent. a választók 51%-a nincs ott képviselve. ezért kell nekik is közölni a választóik akaratát.
Ebben a setét országban szépen ellopták a szólásszabadságot. Hamarabb üzen most onnan putyin, mint orbán. Ezért bukik most ki minden egyszerre, mert túlhevült a kukta, ezért lesz most bukta.
A hazudozás minden mértéken túlhalad.
Kookas
@fideszes gyökér: basztatós műsorai mennek rajta.
Sámannus
@fideszes gyökér: Ha a hazugságot ki kéne törölni az adásukból, egyfolytában sípolna a láda.
sokanvagyunk
Kemény videók... - miközben a volt katonai ügyész azóta is halálfélelmében fosik a 40 kilós honanya pillantásától. :D
vadnarancs
@gulyasgyula: Te szaros vén komcsi! Nem csodálom, hogy hörögsz, vesztedet érzed a többi szarházi talpnyalóval együtt! Ne feledd, amint eltakarítjuk a szart Pestről, megyünk vidékre is! Ja és kellemes karácsonyt faszkalap!
vadnarancs
@gulyasgyula: élőben nem lesz akkora a pofád vén szaros komcsi! A mentőben is ütlek, te szarrágó büdös komcsi! Ja és a te kommunista büdös kurva anyádat hantold ki gyökér!
O1G
@gulyasgyula: kommunista jó édes retkes kurva anyád nem tanított meg arra hogy kell a nyakad köré kötelet tekerni és felkötni egy fára? mindenki jobban járna ha az ilyen faszszopó temetőtölteléknek való hitvány kis buzik mint te minél hamarabb feldobnák a bakancsot...szopd ki anyádból az összes alvadt gecit van bőven benne..csak az a baj hogy te nem kötöttél bele a peckébe te vén szaros senkiházi retkes genetikai hulladék...te abortuszmaradék gané...legyen 2 rákod 1 him meg 1 nőstény és szaporodjanak el
O1G
@gulyasgyula: seggedbe dugod a kezed? érdekes :D szóval nem csak komcsi tetű vagy hanem még buzi is..
silber13
@gulyasgyula: Persaepe accidit ut utilitas cum honestate certet Jobban teszed, ha belátod!!
Aki Én
@gulyasgyula: Látom megint beindultál IQ negatív. Pedig csak tájékozatlan vagy.
A képviselők jogosan vannak ott, a magáncég verőemberei pedig egyértelmű bűncselekményt követnek el a képviselőkkel szemben. Pedig az ellenzékre többen szavaztak mint orbánra, tehát többeket képviselnek jelenleg is. Látom neked ez ellen semmi kifogásod. Igazi demokrata vagy :)
O1G
@gulyasgyula: beakadt a lemez csicska gyászhuszár geci? látom a szókincsed pont annyira korlátozott mint a mozgásod lesz ha a szádon húzom ki a gennyes beledet...állj sorba a fidesz székháznál ott talán lesz egy kis sikerélményed amikor bő nyállal végig szophatod az összes faszát..nem vagy te más csak egy selejt másodosztályú kis geci...anyád is megmondta volna csak nem tudott beszélni tele szájjal...durrantak benne a gecipatronok..de tudom hogy te irigyled töle kicsi seggturkász barátunk...fogj vele össze aztán cirgázhattok együtt...vagy akár meg is baszhatod ha exhumálod...bár nem tudom hogy impotensen megy e még a családi nekrofilia nálad...de ha nem akkor szólj apádnak hátha kölcsönadja a faszát arra a pár percre...löttyedt tökkel már ugyse tud még egy ilyen retkedéket nemzeni
gulyasgyula
@O1G: ...Enyire tudod hogy kell szopni ??? Apádon vagy ribanc anyádon gyakorolsz vagy van lánytestvéred mint minden hozzád hasonló tripperes buzinak aki a családján gyakorol ...Az ilyen vérbajosok ütik mindenbe a szaros orrukat mint te de az utcára se mersz lemenni egyedül ...Téged más a tesód is apunak szólít attól vagy ilyen retkes köcsög ...Bazd szájba a retkes köcsög anyádat tetves féreg ...
Jozefina
Szégyen és gyalázatos ez az eljárás, amit a biztonságiőrök (ki tudja milyen törvény szerint) végeztek!!! Így egyetlenegy képviselővel sem szabad bánni (legyen az bármelyik frakció tagja)!!! Ha van igazságos igazságszolgáltatás, akkor ebbe keményen bele kell, hogy törjön a bicskájuk és a teljes biztonsági személyzetet el kell tiltani a foglalkozásától, valamint a megérdemelt börtönbüntit kiszabmi rájuk!!! A készenléziek sem álltak a helyzet magaslatán, pedig nekik aztán tényleg kellene tudniuk a képpviselők jogairól szóló törvény minden betüjét!!!
CsipkeRózsa
@Sámannus: Akkor már azt lehetne mondani, hogy sípláda.

Itt látható egy szép kíntorna:

hu.wikipedia.org/wiki/Verkli#/media/File:Drehorgel_MIM_Berlin.jpg
JAJMÁR
Elképesztő! Az is, hogy ha a köztévé dolgozói, akik között tàn akad még valódi szakember, és ahogy az esetet elnézik, majd bemondják a hìrekben amit habonylőrincendimêdi összerottyant... hât van gyomruk, az biztos! De gerinc?
JAJMÁR
Az meg siralmas, hogy némely nemzeti magyar mennyire "hülye" :(
Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
kopacsijanos
@Jozefina: Szóval akkor egy képviselő bárkit pofán verhet és annak tűrni kell még ha megöli is?? te barom!!
simmering73
Ellenzéki képviselőknek joguk van ellenőrizni és beszámoltatni bármilyen közintézményt. A közintézmény vezetője köteles fogadni őket. A köztévé feladata a pártatlan, tárgyilagos és hiteles tájékoztatás. A köztévé feladata lett volna, hogy beszámoljon az ellenzék tüntetéséről, és megszólaltassa a tüntetés szervezőit, a tüntetésen résztvevő ellenzéki politikusokat.
nepszava.us/orban-kidobatta-az-ellenzeki-kepviseloket-a-koztevebol/

kopácsibácsi maga nem mohácsi? Hogy beszélsz te itt? Takarodj a kurva anyádba!
O1G
@gulyasgyula: szép próbálkozás faszszopókám ;) onnan tudom hogy láttalak cirgázni mikor az oszlásnak indult apád faszán lovagoltál közbe meg szopkodtat anyád porhanyós csecsét..csoda és egyben hatalmas kár is hogy nem pusztultál még el hullamérgezésben..biztos jól ellehetsz a buzibárodban amit te kocsmának neveztél...árulj el egyet..amikor a sánkiros bárcás kurva anyád lapostetűvel telt pinájából kirobbantál mint egy nyamvadt 3 kilós geciputtony mennyit fizettek az orvosnak hogy a nyakad helyett a köldökzsinórt vágják el? Vagy netalán a kerti budiba lettél kipottyantva attól vagy ilyen down kóros kis baszadék? Én hagytalak volna megfulladni a fosban mert egy ilyen hulladék rohadt buzerátor nem való másra csak hogy a trágyába fulladjon meg...annyira a vérbajt hajtod gondolom a sok rossz emlék miatt...anyádban amennyi fasz járt nem csodálom hogy a vérbaj ennyire közeli barátod...van számodra azért egy jó hirem is...az orvostudomány van már annyira fejlett hogy az éceddel elélhetsz még egy darabig...de a még jobb hír hogy komcsi vén geci vagy és neked szerencsére már a B oldal forog egy ideje...reméljük minél hamarabb közeli viszonyba kerülsz a palotai temetővel...ugyan fagyos a föld de kiásom a gödröt aztán beletaposlak szivesen...büdöd gyökér
surdilloFUJT
@kopacsijanos: olvass utána,nehogy hülyén halj meg orbáncsicska!!!
surdilloFUJT
@gulyasgyula: igazi alakja vagy a fideszszarnak!!!
Desischado
Ezekkel nem egyezkedni kell, hanem megdönteni a rezsimet! Más lehetőség nincs!
division
@vadnarancs: @O1G: @surdilloFUJT: Mindentől függetlenül a hozzátok hasonlóktól mentse meg az Isten ezt az országot. Egyszerűen nem értem hogy miért nem tud egy ellenzéki sem kulturált módon írni vagy beszélni, ugyan mivel vagytok ti többek mint bárki más? Ja igen, ti tudtok hőbörögni, másokat sértegetni. Gondolom erre lenne most a legnagyobb szüksége az országnak. Orbánt valóban le kell most már váltani, csak kár hogy az ilyen alpári senkiháziak a fő hangadók. Kár hogy megszűnt az oldalon a moderálás, így minden selejt itt élheti ki magát másokat gyalázva. Az új Magyarország (?). Mondjuk pont az ilyenek ülnek otthon a kényelmes karosszékeikben amikor megy a tüntetés...Gondolom, most majd jönnek a megmosolyogtató alpári válaszok tele helyesírási hibákkal:-) Még egyszer mondom, le kell váltani a Fideszt, de nem veletek meg a hozzátok hasonlókkal.
division
@simmering73: kopácsi csak annyit mondott hogy te barom, és azt sem neked.
Olvasd vissza magadat akkor már, meg a "testvéreid" hozzászólásait, bár gondolom az a hangnem nem probléma, hiszen olyan embereket gyaláznak akiknek más a véleményük. Így társalognak az igaz magyarok.
simmering73
Ha be vannak szarva ezek az illiberális csótányok, hirtelen olyan érzékenyek lesznek.
gulyasgyula
@surdilloFUJT: Azzal szarral amivel a Te szád tele van ...??,,
gulyasgyula
@O1G: ...> Megkerültél te vérbajos buzi csemete benyaltál a vén ribanc anyádnak azért olyan szaros a pofád amivel benyalhatsz a védenceidnek akiken röhög a világ a TV SZÉKHÁZBAN FEKVE AKARJÁK LEVÁLTANI ORBÁNT ...pONT OLYAN IDIÓTA VAGY tE IS MINT EZEK ...Nálunk már a vérbajos , szarosképű familiád az undorítóbb ...Na írj valami mentséget mert nem érek rá ilyen kis köcsögökkel levelezni ...Megyek az uszodába lemosni magamról a bűzötöket , lehet hogy a szunnába is beülök ...Ugye hogy aggódunk a jövőnkért buzi ..??? Bazd szájba azt a retkes kúrva anyádat mocskos görény ... ...
JAJMÁR
@division: Kulturált módszerekkel, eszközökkel, csak kulturemberekkel lehet tárgyalni. Az "emút nyóc" kilenc év bebizonyította, hogy ezekhez nagyon mélyre kell lemenni, hogy valamicskét felfogjanak a mondanivalóból. Ezrk csak nyomják a maguk szokàsos hülye szöveget.
Nos, a polkultúra mindkét félhez van igazítva. Mára ide süllyedt!
O1G
@gulyasgyula: meg bizony kicsi köcsög ;) bocs hogy nem írtam eddig csak anyádnál voltam mert tegnap az első 1000 embert ingyen szopta le gondoltam kipróbálom mit tud a vén kiégett retkes ribanca...a pudvás pinája az már unguszta volt de le a kalappal előtte hogy egyszerre 3 lófasz is belefér...nyelte a gecit mint kacsa a nokedlit..nem tudom hogy erre ő tanított téged vagy te őt? 1 baj van hogy tüdőre nyelte és feldobta a bakancsot a retek ribanca..kár hogy nem korábban tette ezt mondjuk amikor apád faszát szopta...legalább megmenekült volna a világ egy szutyok ribactól meg egy ilyen kis szellemi fogyatékos homártól mint te..uszodába be se engednek te szerencsétlen...max a Rudas fürdőbe ha kuncsaftod a tulaj...de nem hiszem hogy lenne olyan aki kimeriti a lebomló szardarabokat lepkehálóval ami belőled maradna ha víz érne..apropó szardarab...pelenka kell már vagy még össze tudták varrni a sipolyos picsádat annyira hogy ne fosd össze magad? Bele se merek gondolni naponta hányan basszák szét a lyukad...a szunna az mi? A privát helyiség ahol tartod a meleg orgiáidat? Múltad se volt valami szép..apád már kölyök korodban a faszát rakta a szádba a cumisüveg helyett gondolom innen a jelenkori hepped hogy rácuppansz mindenre ami csak kicsit is hasonlít a faszra...milyen jövőről beszélsz te szerencsétlen kis geci? Neked olyanod hál istennek nincs...max annyi jövőd van hogy megszervezd a temetésed a retek kurva anyád mellé..bár inkább javasolnám hogy égesd el magad még a végén kidob a föld azt meg senki nem akarja..öröm ha végre megszabadulunk tőled és megteszed azt a szivességet hogy végre elpusztulsz...az a hír járja hogy a beceneved kolbászkivégző...reméljük mihamarabb fordul a kocka és téged végez ki egy kolbász...az esély minden nap ott van a nap 24 órájában...szóval ha jót akarsz az embereknek akkor szopjál csak tovább serényen és lehetőleg minél hamarabb szívd tüdőre a gecit ahogy azt tette már korábban a bánatos aszottá baszott jó édes retkes tetves selejtes kurva anyád
division
@simmering73: Az érzékenység és a kulturált társalgás nem ugyanaz. Amúgy meg ha rám céloztál és elolvastad mindkét hozzászólásomat láthattad hogy én is azt mondom Orbánéknak távozniuk kell, de legalábbis visszavenniük hatalmi vágyaikból.
division
@JAJMÁR: Adott egy ember, aki nem a rendszer haszonélvezője, nem rokon, barát, stb., mégis jól él évtizedek óta, és a Fidesz törvények ehhez még csak hozzátettek (ráismersz az illetőre:-)) ). Ez az ember most szintén azt látja, változtatnia kell a Fidesznek, vagy ha ez nem megy tényleg lemondani, na most akkor ez az ember egy szar alak? El kéne tiporni, meg agyonverni pár sötét soha nem dolgozott, nyelvtan órákra be nem járó barom által? Ennyit fűznék hozzá az egészhez.
Rockxy
@Desischado: "Ezekkel nem egyezkedni kell, hanem megdönteni a rezsimet!"
Döntsd már meg, légy szíves!
Vagy áruld el, hogyan kell!
Az is érdekelne, hogy mi legyen a megdöntés után.
PL. ki vezesse az országot, és merre?
JAJMÁR
@division: Nem ! Soha nem gondoltam, hogy a más véleményű emberek "szar" alakok lennének, arról se, akire te gondolsz :)
De nagyon szeretek valakit, aki Orbánt tudja csak min.eln9knek elképzelni és fél a migràciótól... fr nagyon jó ember. Meg dzerez engrm :) és a legjobb barátnőm is - se szeretett még ki orbá ból. ÉN MÀR IGEN!
gulyasgyula
@O1G: ...A ribanc kúrva anyád fog neked regényt olvasni meg írni úgy hogy röviden bazd szájba a terves -retkes kúrva anyádat meg az összes vérbajos familiádat ...Már nem soká vége lesz az ingyen cukusznak jön a hozzád hasonló nagypofájú kiköcsögög begyüjtése ...Nem veszed észre hogy alig van a tüntetők között középkorú ..Mind tizen -huszon éves lotyó és kölyök meg a földön fetrengő ellenzéki banda ...Gondolkos kis vérbajos sok kép készült róllatok , lehet magyarázkodni az elszámolásnál ...Sok --középiskolás és egyetemi hely meg fog ürülni , néhány munkahely megszünik ...Akkor ugathattok addig bzd szájba a vérbajos kurva anyádat ...
division
@JAJMÁR: Látod, ilyen ez:-)) Most nézd meg a két tábor mit művel itt is egymással. Na ők a szar alakok mindannyian.
JAJMÁR
@division: Hm, itt ilyenek, de ha személyesen találkoznál velük, lehet, hogy kiderülne, mind rendes ember .-D
Bocs a fönti beírásomban elkövetett hibákért, de menet közben és telefonon írtam... hát, szörnyű ! :-D
(De még annyit - a föntihez -, hogy nagyon sokat csiszolódtunk pol. nézőpont szempontjából, és pont attól, hogy érdekel, miért, mitől gondolja másképpen a másik)
division
@JAJMÁR: " Hm, itt ilyenek, de ha személyesen találkoznál velük, lehet, hogy kiderülne, mind rendes ember"
Erősen kétlem, de te maradj ebben a hitben. Ezek megölnék azt is aki csak kicsit is szimpatizál a Fidesszel. Nekik szarul megy, ugye ezért a Fidesz a hibás, aki meg nincs a Fidesz ellen teljes mértékben az is egy szemét. Mindegy, a szememben ezek semmitérő emberek mindkét oldalról.
O1G
@gulyasgyula: vérbajos :D mondom hogy selejt geci vagy még választékosan se tudsz beszélni...általában a te retkes anyádat szoktam szájba baszni..én nem félek az ugynevezett elszámoltatásodtól csicska gyász :) hál istennek mind kihaltok nemsokára akik Orsós faszát szopjátok mert azok 70 meg a halál közt vannak már..lényeg a lényeg...szopd ki anyádból a hajszálrugót és közvetlenül utána dögölj is meg...vén komcsi buzi..na csá
gulyasgyula
@O1G: ...Ennyi szar van a retkes vérbajos pofádba köpd ki mert megfuladsz ...Igaz megszoktad az apád retkes faszát is te szopogatod meg a repedt sarku vén kúrvanyád picsáját is te nyalod ..te kis tripperes geci ...Nem félsz szarházi ?? Pedig jobban tennéd már folyamatba van a lázadók azonosítása ...Rajtad vagy a vén tripperes apádon vagy elverik a port ...Lesztek Ti még munkanélküliek aztán jön a végrehajtó erre számíthatsz ...Addig meg bazd szájba a vérbajos mocskos kúrva anyádat ...
kissé felnőttem
Legalább látja a VILÁG ORBÁN DEMOKRÁCIÁJÁT, GYÁRBA MENNE HETI 68 ÓRÁRA
nem való a VÁRBA 20 éve hazudik álomvilágban ringatózva
nagyobb birtokos lassan mint Mátyás király volt .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.