A szellemesnek szánt hozzászólásairól ismert Fideszes politikus ismét klaviatúrához nyúlt.

Valóságshow-szereplőkhöz hasonlította az MTVA-ból kidobott ellenzékieket Deutsch Tamás

Forrás: Facebook

Miközben az ellenzéki képviselőket már ki is dobják a közmédiából, Deutsch Tamás, Fideszes Európai Parlamenti képviselő sajátos meglátást tett közzé az eseményekről a Facebookon. 

 

Deutsch Tamás a posztot még a képviselők kidobása előtt élesítette. 

(Index)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Én ezzel a gusztustalan tahóval egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Nem arról, hogy a három elfogyasztott feleséggel, raklapnyi szeretővel, megszámlálhatatlan házasságon belüli és kívüli gyerekkel fémjelzett erkölcsi világítótorony gyakorlatilag azért hereverézik havi "nemtomhánymillióért" Brüsszelben, hogy ezzel a bunkó, alpári és vérközönségesen pofabőrpirító stílussal emlékeztessen arra: a kormánypárt sem a politikai ellenfeleit nem tiszteli, sem úgy általában véve senkit. Tudom, sokan vélik úgy, hogy kizárólag taplóságtól túlcsorduló megnyilvánulásai között ez még a viccesebbek közé tartozik. Fene tudja, milyen kificamodott értékrend szükségeltetik ahhoz, hogy ezt a sudribunkó stílust viccesnek találja az ember, én bárhonnan közelítek a témához, valahogy nem sikerül.Elhiszem, hogy Deutsch Tamás, minden titkárnők gyöngye, aki számára a fűvel-fával félrekúrás a világ rendje és büszkén vállalt életforma, a szexuális zaklatáson is könnyes szemmel tud röhögni, és azt semmibe vett politikai ellenfeleivel kapcsolatban is képes elsütni. Lesújtó látni, hogy a nyolcadik éve kormányzó párt egyik alapítójára ennyi év alatt sem rakódott semmi kultúra, illem és jó modor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top...
namihami
Tomi-humor.
Csak meg ne szakadjunk a röhögéstől...
m73
Na!Megint megszólalt ez az analfabéta,alaki toprongy!Csak nyerít azzal a ló fejével.Nem hogy foglalkozna azzal a sok kölkével.Akiket kitudja mennyi nőtől nemzett vagy hímzett:-).
szep napot
Tomi sok hulyeseget beszel, de most nagy igazsagot mondott (ezt meg az ellenzek is erzi).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél