A Parlamentben a tüntetések ellenére is megy tovább az élet. A külügyminiszter parlamenti meghallgatásán azt mondta: egyre több ország utasítja el az ENSZ globális migrációs csomagját

Szijjártó Péter a külügyi bizottság előtt úgy fogalmazott, minél többen olvassák el a globális migrációs csomagot, minél többen veszik komolyan, annál többen mondanak rá nemet.

A szerdai szavazáson várhatóan legalább tizenhárom ország elutasítja majd a dokumentumot, a visegrádi országok mellett Bulgária, Lettország, Ausztria, valamint az Egyesült Államok, Izrael, Ausztrália, Dominika és Brazília is – mondta.

Magyarország a paktum "kistestvérére", a globális menekültügyi csomagra is nemet mond – hangsúlyozta Szijjártó Péter, hozzátéve, a csomag "hátsó kiskapukat nyitna" a migránsok Európába érkezése előtt.

Hiába a tüntetések, a Parlamentben megy a megszokott lemez: a migráció rossz

Fotó: MTI

A kárpátaljai magyarokért történő kiállással kapcsolatban a miniszter leszögezte: "nincs az a nemzetközi nyomásgyakorlás, nincs az a geopolitikai érdek, amelynek oltárán feláldoznánk a határon túli magyar nemzeti közösségeket".

Azt mondta, a nyugati szövetségesek "elképesztő nyomást" gyakorolnak ezen álláspont feladása érdekében, azért, hogy Magyarország szüntesse meg a NATO-ban az Ukrajna integrációs folyamata elleni vétóját.

Ezt azonban Magyarország addig tartja fenn, amíg meg nem szűnik Ukrajnában a magyarellenes kormányzati politika – szögezte le, megjegyezve: a jelenlegi ukrán kormányzattól ez nem várható.

Kijelentette: "engem nem érdekel, hogy az oroszok mit gondolnak erről a

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: Mivel a csutipatkány ,,NEM ELÉRHETŐ,, tehát nincs újabb panel amit mondani lehetne, SAJÁT GONDOLAT,, EH. MIT IS AKARNÁK ENNEK A SZÖRNYSZÜLÖTTNEK SAJÁT GONDOLATA ???
csak úgy....
"nincs az a nemzetközi nyomásgyakorlás, nincs az a geopolitikai érdek, amelynek oltárán feláldoznánk a határon túli magyar nemzeti közösségeket".
Rögtön sírva fakadok! Otthon veretitek a jogosan,ellenetek tüntetöket de az ukrán,román magyarok seggit szét nyaljátok! Kiknek vagy te a külügyminisztere?
Nessy
@csak úgy...: Orbánnak! Most vásárol a mi pénzünkből milliárdokért ukrán szavazatokat!
Pálinkás Pál
Nem értem a cikk címét... a két dolognak mi köze egymáshoz??? Persze hogy rossz és káros a migráció,és a migriket ,orbánékkal együtt a pokolba kívánom...
csak úgy....
@Nessy: Az az ukrán-magyar is hülye,aki ezekre szavaz,persze egy csórénak a pénz nagy úr, gondolkodás nékül elfogadja,nem törödve a következményekkel, mert lesz...
Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.