Az ellenállás új formáival találkozik a miniszterelnök, aki az utóbbi nyolc évben minden hasonló pillanatot megnyert. Ugyanakkor ilyen típusú, a politikai ellenzék vezette ellenállással még nem találkozott.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kérdés az meddig tartanak ki a tüntetők, az ellenzéki képviselőkkel együtt, ha nem fullad ki hamar az ellenállás még az is megtörténhet, hogy meghátrál a geci kormány !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Micsoda CINIZMUS egy KÖZJOGI MÉLTÓSÁGNAK csúfolt ÖNKÉNY, na nem "úrtól", mert az úr megszólítás az NEM JÁR KI ANNAK, aki cinikusan, miközben ÍZMOZNAK az elégedetlenkedők a neki kiszolgáltatott rend őreivel, ŐFÉLKEGYELMŰSÉGE foci meccset néz.
.
Tehát nincs GAZDÁJA az országnak, csak egy BÁB, akinek két ballábas FOCISTAKÉNT annyit nem ad MAGÁNAK, hogy legalább behúzza fülét, farkát, mert EMBERKÉNT egy nulla, és a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGI címével ÉL VISSZA, azzal, hogy ő egy valaki, közben semmi más, mint egy KERESZTAPA MAFFIA VEZÉRKÉNT, amelyet az is bizonyítja TISZTESSÉGTELENSÉGÉT, hogy
.
g7.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
Úgy tűnik rátette ez a RAKÁS SZERENCSÉTLENSÉG az "i"-re a pontot, és ki kezd csordulni az ország SERLEGE, pedig
.
Vessen magára, nem becsülte meg magát, pedig ő "volt" a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE!
Commenter
@papa.49: talán nem tévedek nagyot, ha azt írom ez az ellenállás a hideg és a tél ellenére is ki fog tartani, mert van az a pont, ahol már nincs tovább, és fidesz már rég túlment minden határon. Más kormányok már lemondtak volna, vagy lemondásra kényszerültek volna. Meghátrálni arroganciájuk okán nem fognak de nem is meghátrálás kell ide hanem bukás. Örökre eltiltani őket a politikától, a közélettől.
verőce21
"A rabszolgatörvény elleni tiltakozás…végső esélyét jelenti az ellenzéknek… a jelenlegi ellenzék az utolsó rabszolgafelkelést szervezi meg." – Mert meg is szűnik az ellenzék?
kissé felnőttem
-NYUGTÁVAL A NAPOT , ez itt már megállithatatlan mert ha agressziót érzékel a nép Viktor , te mondtad 89-ben hogy a kormány felelőssége, LÁSD:
Bródy János videója
arra reagálva téged elsöpörnek. tőbb hadosztály sem fog tudni megvédeni mert már nem is akarnak
szaboria1
Már Szabolcsban egy nagy vállalkozás megtervezte a túlóra törvényét a lényeg, hogy él ni akar a 36 hónapos kifizetési lehetőségével.
Commenter
@papa.49: nem tudni ebben a hidegben és egyebek miatt meddig tart ki, tarthat ki az ellenállás, meddig mennek el a tüntetők (a MTVA székháza előtt is.) Ez most ismét egy olyan pillanat mint a március 15-i Fővám téri volt bizonyos szempontból. Azt sajnos nem sikerült megragadni, ezt most már meg kell ragadni. Nincs más választás ezt a rezsimet demokratikus úton leváltani nem lehet. Ha feladják, politiikai váltógazdaság útján nem fog változni semmi sem. Most kell orbánt elzavarni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.