Papp Dániel az óbudai jegyzőnőt küldte be a székházba, az ellenzéki képviselők viszont csak az MTVA vezérével tárgyalnának. 

Az óbudai jegyzőt küldte rá az MTVA az ellenzéki politikusokra

Forrás: Facebook

Kiss Anita, Óbuda önkormányzatának jegyzője. A jegyző helyszíni szemlét folytathat. A jegyző elmondta, hogy az MTVA-t vezető Papp Dániel arra kérte őt, hogy a székházban az eredeti birtokállapotot állítsa helyre. A demonstráció Papp szerint napról napra veszélyesebb méreteket ölt, zavarják a közmédia munkatársait. A jegyző közölte, hogy birtokvédelmi eljárást indított, mert ez a kötelessége.

Az Index Papp Dánielről is rövid portrét közöl

Az esetet Újhelyi István Facebookon közvetítette.

(Index)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ez igazi Orbánia:
Az MTVA vezetője utasítja a kerületi jegyzőt, az épületbe való behatolásra. aki megpróbálja verbálisan vegzálni a parlamenti képviselőket!!! Hol élünk???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szep napot
Az MTVA vezere Ausztriaban siel csaladjaval.Az ellenzeknek boldog karacsonyt (vagyis nekik inkabb boldog hanukat) kivanok a szekhazban. Majd kuldok be bejglit
RonaGyuri
na ez igazi Orbánia:
Az MTVA vezetője utasítja a kerületi jegyzőt, az épületbe való behatolásra. aki megpróbálja verbálisan vegzálni a parlamenti képviselőket!!! Hol élünk???
papa.49
És akkor mi van a jegyzőnek is tudnia kell JOGSZERŰEN TARTÓZKODNAK OTT A KÉPVISELŐK, JOGSZERŰEN KÉRIK, HOGY TALÁLKOZHASSANAK A VEZETŐSÉGGEL !!!
Ezen semmilyen jegyző nem változtathat !!!
Nessy
A "közmédia munkatársait" egy dolog zavarná csak, ha nem kapnák meg időben a fizetésüket, némi jutalommal megfejelve! Gondolom, most veszélyességi pótlékot fognak majd kapni!
Félnek, ha öt mondatot beolvas az ellenzék, azzal "megzavarják" a híveket?
teuton
Tessek mondani, hol volt a jegyzö 2006ban a teve szekhaznal? Mert ott NEM parlamenti kepviselök törtek-zuztak-gyujtogattak! Ja, az törvenyes es jogos polgari tiltakozas volt, a fidesz altal felbujtott csöcselektöl...
papa.49
@Nessy: Vajon melyik irodűában bújt el a ,,kedvenc mikrofonállványa,, a csutinak ???
Edmond Dantes
Hú de bátor ember ez a Papp Dániel,nemcsak hírt tud hamisítani! Már rég megszűnt volna a botrány,ha köztévéként működtetné a "köztévét".Ha az ellenzéki képviselők öt pontját beolvassák,ha hírt adnak a kormány elleni tüntetésről,ha nem hazudnak,ha... Ugyanis a demokráciának az ellenzék pont olyan elengedhetetlen szereplője,minta kormány.Ráadásul közpénzből működnek és élnek belőle a média lakájok qrva jól.Nekik kellene a legerősebben ragaszkodni ahhoz,hogy tárgyilagosan tudósíthassanak arról,ami az országban történik.Ha tisztességes újságírók lennének és nem pocsék emberek.Most ez a Papp pedig egy nő szoknyája mögé bújik.
CsipkeRózsa
@szep napot: Mi köze van a székházban levő képviselőknek a Hanukához???!!!
szaboria1
Ma úgy kavarják azt a bizonyost, hogy meg áll az ész. Hidvégi Sorosozik, Lomniczi félre akarja magyarázni mihez van joga egy országgyűlési képviselőnek.
papa.49
@szaboria1: Ez a kettő akit említettél megállt a szellemi fejlődésben magzati korában 3 hónaposan !!!
Kookas
ugye iktattad az mtv bejelentést no mert ha nem akkor semmi keresni valód sem volt az mtv-nél csak ha geci neres vagy. de mekkora
Edmond Dantes
@CsipkeRózsa: Na ezt nevezik szalonzsidózásnak.Még ahhoz is gyávák,hogy legalább néven nevezzék az aljasságukat. Ráadásul fel vannak háborodva,amikor a Soros plakát akciójukat minden értelmes ember pontosan tudja értelmezni,még akkor is,ha az ilyen "szép napot" félék nem írják rá az éj leple alatt azt,hogy mocskos zsidó.Ez az aljadék nem ismeri a huszadik század első felének történelmét,de ha ismeri,akkor az az aljasság legalja,valóban jönnek a mélymagyarok a szarból.(cop:Spíró)
Zeta
Mivel a jegyző a NER tagja , így csak felsőbb utasításokat hajt végre.
Elfelejtve azt a kitételt, hogy a kepviselőnek jogy van ellenőrizni a közpenzből működő, állami cég működését vagy ellenőrízheti azt.
papa.49
@Zeta: Ha ner tag, ha nem a képviselőket nem korlátozhatja ő sem sőt NEKI EZT JÓL IS KELL TUDNIA, HOGY FEL SEM LÉPHET AZ ORSZÁG GYŰLÉSI KÉPVISELŐKKEL SZEMBEN !!!
Nessy
Nem is tudtam, hogy a Kunigunda utcai épület Papp Dániel magán birtoka! Birtok háborítás? A közpénzből fenntartott középületbe léptek be a választott képviselők!
Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Desischado
Arra mindenképpen jó ez az egész történet, hogy kiviláglik, hogy milyen aljas az egész rezsim!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.