A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a kormányellenes tüntetések már nem egyes törvények ellen zajlanak, a demonstrálók célja az, hogy "ez a rendszer úgy, ahogy van, megbukjon". Gyurcsány Ferenc a DK hétfői fővárosi ételosztásán arról beszélt, hogy az ország megelégelte "mindazt a gyalázatot, törvénytelenséget, hatalmaskodást", amit az Orbán-kormány az elmúlt nyolc évben elkövetett. Az utóbbi napokban az ellenállás kibontakozott, most nem szabad megtorpanni, mert a parlamenti és a parlamenten kívüli ellenzék közös fellépése sikerre vezethet - jelentette ki Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: a rendszer megbuktatása a cél, hogy új szabályok, új törvények alapján, "tisztességes választásokon" olyan parlament jöjjön létre, "amely valójában tükrözi a népakaratot". Az ellenzék folytatja a tüntetéssorozatot, hétfő este hat órától újra az utcán lesznek - mondta a pártelnök.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
Végre! Kezdik a demokraták megérteni, hogy diktatúrát nem lehet parlamentális úton megdönteni.
szep napot
Feribohoc menjel. Kuldjuk a 2006-os rendoreidet; ugyanazt a parancsot kapjak.
Eriksson
Szegény Gy. Még mindig nem érti, hogy neki nem terem babér? Hogy bármit mond, őbelőle már nem lesz valaki?
Jozefina
Nagyon helyes!!! Ezt kell tenni és nem meghátrállni!!! Visszavonulást orbánnak és pitbulljainak kell megtenniük!!! Hajrá fiatalok. Hajrá Magyarország!!! (O1G)
Macskaszem
Bocsánat, de én kinézem a Feriből, hogy egyik kezével feltartotta a kártyát, a másikkal meg nyomta az igen gombot, ugyanis az ő üzemeiben is jól jönnének a rabszolgák. Emlékszünk még, amikor miferink úgy akarta kiugrasztani a jobbikos nyulat a bokorból, hogy távol maradt a szavazástól, aminek folyományaként szép sorban átmentek a kétharmados törvények.
kereső
@Macskaszem: nincsenek már üzemei! Mindent termelő üzemét eladott.Szóval nem kellenek rabszolgák.Mészárosnak,garancsinak,csányinak ,vajna timinek...etc meg annál több.
Meg nagyon jól jön ez a törvény az államnak- hiszen az állami alkalmazottakra is vonatkozik, és az állami cégeknél dolgozókra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.