Az őrségnek a Belügyminisztériumból jövő utasításokat végre kell hajtania. A Belügyminisztériumból (BM), az Alkotmányvédelmi Hivatalból, a Honvédelmi Minisztériumból és a katasztrófavédelemből jövő utasításokat kötelesek végrehajtani az MTVA biztonságát ellátó fegyveres őrök. Ez egyben azt is jelenti, hogy az, ami történt, a BM utasítására történhetett. Egyúttal azt is jelenti, hogy az őrségnek azt kell tennie, amire a BM utasítja őt. Életszerűtlen, hogy egy ilyen helyzetben, amely vasárnap késő este előállt, az őrség parancsnoka ne vette volna fel a kapcsolatot a belüggyel, főleg azt figyelembe véve, hogy az őrség a rendőrséget sem engedi be az épületbe.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Madácsi Pali
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
A fegyveres bizonsági őrök akár a titkosszolgálatok emberei is lehetnek, ha utasítást fogadtak el. Az ügyet nemzetbiztonsági ülésen kellene azonnal vizsgálni.
Jozefina
Ja, hogy minden szál a maffióhoz vezet!!!?? Így már egykicsit érthető, de attól függetlenűl teljes mértékben elítélendő, ami történt az MTV székházban!!!
Manhattan
MTVA kötezelevizó kié, FIDESZESEK?
A népé és nem a TIÉTEK)
Bár, ez nekünk évi 90-95 milliárd forintunkba kerül.:(
dr. prédikátor
Akcióznak a maffiózó sintér sanya keretlegényei! De szarban lesznek amikor a fityfasz csürhe el lesz zavarva a picsába!!!Moslék gecik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.