A népszerű közéleti újságíró most épp nem dolgozik sehol, de azt mondja, független újságíróként megpróbálja minél több emberhez eljuttatni a követeléseket. 

Kálmán Olga megtette, amit a közmédia nem hajlandó: felolvasta a tüntetők követeléseit

A műsorvezetőt augusztus 1-én rúgták ki a Hír TV-től, azóta Facebook oldalán kommunikál a közönségével. Most beolvasta azokat a követeléseket, amelyeket a közmédia nem hajlandó. 

Az ellenzéki politikusok vasárnap késő este óta próbálják beolvasni a közmédiában a pontjaikat, de ezt nem engedte az MTVA vezetése.

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@fergeteg: nem is tudtam, hogy Kálmán Olga a fidesz frakció, illetve a kormány tagja!
Eladott Ország
Ami nem fér be a "migráncs" néphülyítő kanálisba:
1.) A RABSZOLGATÖRVÉNY AZONNALI VISSZAVONÁSÁT! A magyar dolgozók kizsigerelése, kiszolgáltatottá tétele teljes mértékben
elfogadhatatlan! A szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt vonják vissza!
2.) KEVESEBB RENDŐRI TÚLÓRÁT! Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint az európai uniós maximum! Tartsa be a kormány a saját törvényeit! Értük is tüntetünk!
3.) FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOKAT! Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból!
4.) EURÓPAI ÜGYÉSZSÉGET! Ha egy kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, az felér egy beismerő vallomással! Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!
5.) FÜGGETLEN KÖZMÉDIÁT! Nem akarunk több pártállami propaganda-híradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, a hírhamisító Papp Dániel azonnali leváltását!
Mindeközben ugyanott egy stúdióban Mráz Ágoston Sámuel arról mesélget, hogy bevándorláspárti erők akarják zsarolni, megbuktatni, de minimum nyomás alá helyezni a bevándorlást megakadályozó nemzeti kormányokat Európa szerte. Ebből az okos közpénztévé-fogyasztó már magától is tudhatja, hogy Soros György keze tette be a lábát kicsiny hazánkba. The Score - Revolution (Audio)
youtu.be/b99r48grKGI
wagabund
Értem Kálmán Olga tenniakarását, de a fészbúk oldalát hánymillió ember (nem)nézi?
Aki Én
@Shikari a buta bolsi: Nem bölcs dolog a társadalom nagy többségét lemajmozni.

,,A MÚOSZ felhívja a közmédia vezetői, illetve az őket irányító kormánypolitikusok figyelmét: az MTVA törvényben rögzített feladata a pártatlan és sokszínű, az állampolgárok politikai véleményalkotását elfogulatlanul segítő tájékoztatás. Tisztességes, demokratikus országokban az ellenzéki parlamenti képviselőket a közmédia nem eltakarítandó akadálynak, hanem rendszeresen megszólaltatott műsorvendégnek tekinti – hiszen közszolgálati feladatához az ellenzéki politikai álláspontok tárgyilagos bemutatása is hozzátartozik.

A MÚOSZ felszólítja a közmédia vezetőit, hogy haladéktalanul térjenek vissza a törvényes működés keretei közé, és foglalkozzanak végre a közszolgálattal, vagyis a demokratikus médianyilvánosság biztosításával."
CsipkeRózsa
Kálmán Olga a MÚOSZ közleményét is felolvashatná a Facebook-on.
dr. prédikátor
@Shikari: Neked meg egy nagy büdös túúúúrós lófasz!!!Egy a kezedbe , egy a seggedbe ,hogy ne felejtsd el mi van a seggedbe!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Remélel kis köcsög buzi mihamarabb megüt a guta!!!Szopóágra kerültél takony!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Nem én , anyád repedt mert megint lenyomtam rajta két menetet, ! hallottad volna hogy visított az élvezettől! Még, még, még nyögte,!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Hát igen mert itt vagy buzi köcsög!!!
balos
Nagy "marha" volt aki ide szart jobbágy!sikaria
Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Gyere ==> Sexydrom.com
CsipkeRózsa
@wagabund: Kálmán Olgát mi is olvashattuk, itt a propin, mások is olvassák ott, ahol átvették a hírt. Add hozzá a Facebook olvasó-táborához.
Yoda69
Az orbán kormány tulment minden határon. Innen már bukniuk kell. Ezt még Kádár sem engedte meg magának, amit ez a maffia kormány megenged
Micike
Nem akarom Kálmán Olga érdemeit, bátorságát kisebbíteni, de amit ő 5 órája beolvasott a saját FB-oldalán, az 22 órával ezelőtt megjelent írásban Hadházy FB-oldalán valamint sokkal előbb felolvasta Hadházy a HVGkamerája előtt, amit közzé is tettek.
Sőt! Hadházy a tüntetésen a beszédjében is felolvasta. Azért köszönjük Olga, ismétlés a tudás anyja!
Rockxy
Nem értem, a köztévé miért nem akarja a petíciót beolvasni.
Mondjuk, uszítani lehet vele, de csak a zakkantakat.

A rabszolgatörvény nélkül is volt és van még ma is rabszolgaság, mert kapitalizmus van.

A rendőri túlóraszabályzásért tüntessenek a rendőrök, ne a képviselők.

Független bíróság azért nem jó, mert a magyarul beszélő idegenszívű banda könnyen beférkőzhet a csapatba.

Európai ügyészség? Jó az nekünk, ha kintről is beleugatnak a dolgainkba?
Már most is beleugatnak, ez is éppen sok.

Független közmédia, az röhejes lenne.
Ugyanabban a tévében elhangzik egy hír, utána meg az ellenkezője.
Desischado
@Yoda69: Yoda, napok óta én is ezen agyalok, hogy buknak végre?! Adják az égiek! Olgának meg gratula! Osszátok a face oldalatokon, én megosztottam, és sok mást is!
Mary
Szomorú dolog, hogy a kormány és az emberek is egymást hergelik. Egy demokráciban ez nem lehetne. Együtt kellene kormányozni, meghallgatni a másik véleményét. Amióta a fidesz uralkodik, azóta az embereknek is megváltozott a stílusa egymás felé. Nincsenek érvek, ellenérvek, anyázások, trágár kifejezések. Pontosan ezt akarta elérni a kormány, hogy az emberek gyűlöljék egymást. Sikerült nekik. Ez már nem demokrácia amiben élünk, ez egy központosított hatalom. Nagy bajban lesz a fidesz, ha nem lesznek migráncsok és egyszer Soros bá is eltávozik. Akkor vajon milyen ellenség lesz? (ja a hajléktalanok) Arra ösztönözni embereket a médiában, hogy utálják a másikat... nagyon szomorú. Családokban, baráti körökben veszekedések vannak a politika miatt, csupán azért, hogy ki kinek hisz el dolgokat. Akik istenítik a fideszt, figyelmen kívül hagyják a rossz dolgokat, sőt pl amikor Mészáros Lőrincről kérdezem őket, nem válaszolnak. Csak hajtogatják, hogy nagyon jó a fidesz, de miben, nem tudják megmondani. Igen, vannak fejlődések az országban, de minden Eus pénzből van, amit muszáj volt megcsinálniuk, persze többszörösen felárazva haverokkal megcsináltatva. Mondanám a kedves fideszeseknek, hogy menjenek egy kört az Örs Vezér térről a 85 ös busszal a Kökire. Utána mondjanak véleményt. Olyan rossz az út, hogy többször azt hittem kiesik a busz kereke. Az utasok szinte ugráltak az ülésen a kátyuk miatt. Utakra, kórházakra, lepukkant épületek felújítására nincs pénz, de Stadionra igen és a rongyrázásra. Pedig van pénz a kasszában, de nem a fontos dolgokra költik. És mindig az a sláger, hogy az előző szocik sem csináltak semmit... ez a válasz a fideszesek részéről. De ők le is lettek váltva, ezek szerint a fidesz sem különb, sőt a többszörösét ellopják. Az mennyire gerinctelen volt, hogy ideszöktették a macedón miniszterelnököt. Egy totálisan korrupt ember, aki a saját népét kizsigerelte, a lopott pénzeket a magyar bankokba lopta át évek óta. Neki segít a kormányunk, világégés!!! Menekült...
csipetke
Kálmán Olga egy rendkívül felkészült riporter-újságíró-műsorvezető.A hír-tv-s műsorait rendszeresen néztem.Kevés ilyen van sajnos,mint ő.Amióta a hír tv is orbán trágyadombja lett,valószínűleg az a pár tucat fideszes nézi,akik az echo tv-t is.
dr. prédikátor
@durbincs: Mé nem baszod a retkes román kurva anyádat te bányakecos fasszopó köcsög???!Ott Ploestibe már nem megy???A bánya mélyén ???Iszogatod még a lóhugyvizeletes páleszt?? attól vagy ilyen hülye, na meg a kannás bor!!!
wagabund
@CsipkeRózsa: ok. értem...én igazából azokra értettem, akiknek nincs olyan eszközük,, hogy lássák, hallják mi is történik körülöttük, csak mennek szavazni amikor mondják...

na ezt nem akartam részletezni..
Rockxy
@CsipkeRózsa: Na, most mit mondjak?
El ne áruld, hol és mi sántít, hátha le tudod ezzel a titokkal váltani a zorbánt!
CsipkeRózsa
@Rockxy: Nem tudom Orbánt én sem leváltani, rábízom az okosabb civilekre és politikusokra.

Te sem a leváltásról írtál, hanem csak úgy a pontok válaszaira.

Ami szerintem sántít:

A rabszolga törvény a még szigorúbb munkavállalást jelenti, a tiltakozást az okozza.

Úgy tudom, a rendőrök nem tüntethetnek, de a most tüntetők sem csak magukért mentek oda, hanem értünk is, így a rendőröket se rekeszd ki.

Nem értem, mit értesz "magyarul beszélő, idegen szívű banda" alatt.
Miért nem "ugathatnak bele a dolgainkba", hiszen ők is egyenjogú, magyar állampolgárok, nem "kintről" vesznek részt a bíróság munkájában.

Az Európai Ügyészség a mi érdekünkben szükséges, mert itthon nincs független ügyészség, csak Orbán és tsai tolvajlási és egyéb disznóságait védi.

A független hírmondás csak az igazságot kénytelen bemondani, mert pl. rágalmazás, hazudozás, elhallgatás, hamisítás esetén a másik fél is megszólalhat.
dr. prédikátor
@durbincs: Na buzi! kimásztál a pöcegödörből? büzlesz a szartól!!!
dr. prédikátor
@durbincs: Téged döngetnélek egy szívlapáttal geci!!
csak úgy....
@durbincs:te csak egy fölnött pelenka reklám vagy,az óccsó falytából...
anyád,apád látna,sírva is fakadnának a jobb sorsra érdemes,de hülye gyerekükön!
Eladott Ország
@Shikari: december 17, 15:18; Küldöm neked a nagy fürt banánt. Cuppanj rá fidesz birka!
szextarskereso.info/tmp/amator52996085.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.