Az egyik legismertebb politológus szerint hibázott az MTVA, mikor nem engedte megszólalni az ellenzéki képviselőket. Még Fideszes logika szerint is. 

Török Gábor politológust kérdezte a 444, az MTVA Kunigunda utcai székháza előtt tartott vasárnap esti tüntetésről, illetve az épületbe bemenő ellenzéki parlamenti képviselők elleni testi erőszakról.

Saját magát leplezte le a közmédia vezetése – véli az ismert politológus

Fotó: Facebook

Azért éppen Törököt, mert a politológus a Szabadság téri régi tévészékház 2006-os megrohamozása és felgyújtása idején éppen a Baló György-féle az Este című műsor vendége volt az MSZP-s Juhász Ferenc és a fideszes Navracsics Tibor társaságában, akikkel együtt éppencsak ki tudtak menekülni a házból, miután a megvadult tömeg betört oda.

Az általában óvatosan fogalmazó Török most úgy látja, hogy a közmédia vezetői

bután, önleleplezően és logikátlanul

cselekedtek, amikor nem voltak hajlandók fogadni a képviselőket, hanem őröket küldtek rájuk.

Török szerint, amikor a közel 2,5 millió ember szavazatát elnyerő ellenzéki pártok politikusai a tévészékházban állomásoznak, akkor egy közintézmény vezetője bután teszi, ha érthetetlen módon elbújik és a biztonsági őrökkel dobatja ki a politikusokat.

Ennek az üzenete önleleplező és ráadásul még politikailag sem logikus.

Saját magát leplezte le a közmédia vezetése – véli az ismert politológus

A politológus végül egy kis játékot javasolt ahhoz, hogy pártállástól függetlenül bárki megérthesse, miért annyira súlyos, ami vasárnapról este történt a Kunigunda utcában:

„Minden ilyen helyzetben azt javaslom, hogy gondoljuk el szerepcserével ugyanezt: ha 2010 előtt fideszes ellenzéki vezetők mentek volna be a köztévébe, hogy elmondhassák a véleményüket, vajon mi történt volna, s ha ugyanez, akkor vajon mit gondoltunk volna?”

(444)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A rendőrség szerint magánterület a közszolgálati TV épülete. / Állam leesett.. /
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Áll a bál ömlik a hazugság a szócsövekből az Orbán média valamennyi szegmenséből, de arról senki nem szól, hova lett a pohos, ha már ő a vajda, szólaljon meg.
papa.49
@nezelodo: Óh a ,,bátor harcos,, már bebujt egy patkánylyukba ahogyan szokott ha nincs a közelben egy függöny, vagy egy elhagyott iroda !!!
Desischado
@papa.49: Valahova Bécsbe ment, ha jól tudom. ilyenkor miért nincs itt? Ebből is látszik, hogy gyáva féreg! Istenem, add, hogy Szeparepának igaza legyen! Több mint 8 éve ezért imádkozom!
papa.49
@Desischado: Egy Gratzi kanyarral , igen csak a vacsorára ért oda !!!
juttka
@dr. prédikátor: Tényleg, hogy lehet köztársasági elnök, mikor a köztársaság megszűnt, csak Magyarország létezik.
juttka
@Desischado: Úgy viselkedik, mintha itthon nem történt volna semmi, nem igaz, hogy nem tud róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.