Reggel erőszakkal tették ki a két politikust az MTVA épületéből. Most rendőrségre mentek. 

Megtette a feljelentést Szél Bernadett és Hadházy Ákos, amiért kidobták őket a közmédiából

Miután a két független képviselőt kidobták a biztonsági őrök a közmédia épületéből, megtették a feljelentést a rendőrségen hivatalos személy elleni erőszak miatt, írja Szél Bernadett a Facebook-oldalán.

Közben a rendőrségről Hadházy Ákos ironikus bejegyzést posztolt. 

(Index)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Helyesen tették, csak falrahányt borsó az egész. Itt már kőkemény diktatúra van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
engem a tüntetés hidegen hagy...(szégyenlem is) de az viszont érdekelne, hogy ha ezek a harcos amazonok hazamennek, akkor otthon milyen arccal simogatják a gyermekeik buksiját, és este lefekvéskor, (már túl a mesemondáson,) az előjáték mennyi időt vesz igénybe, mielőtt akcióba kezdenek a lepedőn?

a tévében láttam némelyiket üvölteni, hát egy erdélyi barnamedve ettől bizony futásnak eredne...sőt...egy alaszkai grízli is..

sajnos nekem ez jött le. biztosan bennem a hiba, mert nem látom a fától az erdőt...
JAJMÁR
Hät, igen, a valóság könyörtelenül széttépi a populista szólamokat... hajrâ Berni és Ákos , rajtatok a vilâg szeme... de az enyém biztos :)
JAJMÁR
@wagabund: nos, ha "cibàlnának", talán te sem az arcvonâsaidat rendezgetnéd.
De jobb, ha tudod,
dr. prédikátor
. A vagyonőrök nem hivatalos személyek, egy magáncég alkalmazottai.
2. A rájuk vonatkozó törvény szerint arányos testi erővel megakadályozhatják a védett intézménybe történő jogtalan behatolást, illetve a behatolót eltávolíthatják.
3. Az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény szerint a képviselő az igazolványa birtokában bármely közintézménybe beléphet, csak a működését nem akadályozhatja aránytalan mértékben.
4. Az országgyűlési képviselőkkel szemben ezért az adott esetben nem volt helye semmilyen erőszak alkalmazásának.
5. Az országgyűlési képviselő viszont hivatalos személy.
6. A Btk. 310. § szerint aki hivatalos vagy külföldi hivatalos személyt jogszerű eljárásában erőszakkal akadályoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a hivatalos személy elleni erőszakot csoportosan, fegyveresen vagy felfegyverkezve követik el (mindhárom minősítő körülmény fennáll).Na fityfasz csürhe !!! Erről mi a véleményetek gecik!!!
Aki Én
@Shikari a buta propagandista: Nagyon beindult rémhír gyártás. Mire gyűjtesz? Új termékek jöttek a szanatórium büféjébe?

,,A MÚOSZ felhívja a közmédia vezetői, illetve az őket irányító kormánypolitikusok figyelmét: az MTVA törvényben rögzített feladata a pártatlan és sokszínű, az állampolgárok politikai véleményalkotását elfogulatlanul segítő tájékoztatás. Tisztességes, demokratikus országokban az ellenzéki parlamenti képviselőket a közmédia nem eltakarítandó akadálynak, hanem rendszeresen megszólaltatott műsorvendégnek tekinti – hiszen közszolgálati feladatához az ellenzéki politikai álláspontok tárgyilagos bemutatása is hozzátartozik.

A MÚOSZ felszólítja a közmédia vezetőit, hogy haladéktalanul térjenek vissza a törvényes működés keretei közé, és foglalkozzanak végre a közszolgálattal, vagyis a demokratikus médianyilvánosság biztosításával."
dr. prédikátor
@Shikari: Még mindig itt esz a rosseb???Húzzál már a kurva anyádba kis fasszopó náci!!!Homo primitivicus!!!
Csizmás Kond
...ki mire képes...há ezek csak ennyire...de van aki nekik tapsol.
Clavigo
@Shikari: Miről vartyogsz te tölcsérseggű román anyagyász ?
JAJMÁR
@wagabund: Erősen leragadtál a női principium szintjén. Szóval jobb, ha tudod, hogy a NŐ jóval több ennél. Vannak esetek, amikor nem a fizikai erő, hanem a lelki és szellemi erő győz :)
Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Jozefina
Nagyon helyesen tették!!! Ezt már nem tussolhatja el sem a pintér, sem a polt!!! Ország-világ már erről a dicstelen balhéról szól!!! Szégyen Magyarországra!!!
simmering73
Helyesen tették, csak falrahányt borsó az egész. Itt már kőkemény diktatúra van.
wagabund
@JAJMÁR: hú, ezt most nem értem...akár privátban is, mire gondoltál? pedig elolvastam háromszor is...ha reménytelen, akkor hagyd.
wagabund
@JAJMÁR: 15.07...bocs, ezt most olvastam..

szóval éjjel hallottam egy elemzőt, amint kifejti, hogy kockárül kockára végignézte egy csapat a felvételeket, és arra jutottak, hogy színészkedtek, erős rájátszással...

amúgy igazad van, az emberen látszik a feszültség...de én nem is erre próbáltam utalni...

akkor talán más oldalról..az a smasszer, aki egész nap alázza a fegyenceket, az otthon sem változik meg..csak nem tud a külvilág róla.

aztán lehet, hogy nem így van.
JAJMÁR
@wagabund: Persze, de a a smasszer azért "smasszet", mert ez illik a személyiségéhez. Nem fog mâs lenni. Lényegtelen, hogy a fenti esetben rájátszottak-e, a Berniék, az alapeset elfogadhatatlan szâmomra.
Larsemanta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.