A párt hivatalos személy elleni erőszak miatt fordult a rendőrséghez hétfőn. A politikusokra gondoltak.

A DK is feljelentést tesz az MTVA-s dulakodások miatt

Fotó: Facebook

A Demokratikus Koalíció közleményében azt írta: az országgyűlési képviselők nem tettek semmi törvényelleneset. Szerintük Gréczy Zsolt frakciószóvivőt fizikai erőszakkal akadályozták meg, hogy bemenjen a köztévé épületébe, pedig országgyűlési képviselőként joga van belépni. Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselőket fizikai erőszakkal egyszerűen kidobták a köztévéből, Varju László DK-s képviselőt öten teperték földre.

A DK is feljelentést tesz az MTVA-s dulakodások miatt

Fotó: Facebook

Szerintük ezt egy 

Pintér Sándorhoz köthető magán-biztonsági cég tette.

Nekik nincs joguk a képviselőkhöz érni, ez hivatalos személy elleni erőszak. A rendőrök nem intézkedtek, azt állítva, hogy a köztévé épülete magánterület. 

(24.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a sérült propagandista bolsi:

,,A MÚOSZ felhívja a közmédia vezetői, illetve az őket irányító kormánypolitikusok figyelmét: az MTVA törvényben rögzített feladata a pártatlan és sokszínű, az állampolgárok politikai véleményalkotását elfogulatlanul segítő tájékoztatás. Tisztességes, demokratikus országokban az ellenzéki parlamenti képviselőket a közmédia nem eltakarítandó akadálynak, hanem rendszeresen megszólaltatott műsorvendégnek tekinti – hiszen közszolgálati feladatához az ellenzéki politikai álláspontok tárgyilagos bemutatása is hozzátartozik.

A MÚOSZ felszólítja a közmédia vezetőit, hogy haladéktalanul térjenek vissza a törvényes működés keretei közé, és foglalkozzanak végre a közszolgálattal, vagyis a demokratikus médianyilvánosság biztosításával."
Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
desiro
@Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: @Pegero: @durbincs: eNNYI IDIÓTÁT???
Jozefina
Minél előbb és mielőbb az EU bíróságra vinni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.