Mint ismert, a vasárnapi tüntetés után több ellenzéki képviselő is bejutott a közmédia Kunigunda utcai székházába, ahonnan hétfő reggel hajították ki őket. Többek között Hadházy Ákost és Szél Bernadettet is biztonsági őrök dobták ki az épületből. A Parlamentben hétfőn a külügyi bizottság éves meghallgatása zajlik, ahol Szijjártó Pétert kérdezte meg a jobbikos Brenner Koloman, mi a véleménye a történtekről. Az Azonnali.hu tudósításából kiderül, hogy a tárcavezető azt válaszolta, ő csak médiafogyasztóként tudja figyelni az MTVA-nál folyó eseményeket. Azt is hozzáfűzte, hogy amikor ő az M1-re kapcsol, akkor mindig jobbikos képviselőket lát nyilatkozni a televízióban.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mi van Pubi te is unod a sajátjaid baromságait? =))
Nessy
@RonaGyuri: Amikor valami kínos dologról kellene nyilatkozni, akkor nem értenek hozzá, nem foglalkoznak vele, nem szólnak bele, nem az ő kompetenciájuk! Orbán ezt már tökélyre fejlesztette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.