Feljelentést tesz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), valamint a Kunigunda utcai épületet védő biztonsági szolgálat, mert az épületben szolgálatot teljesítő biztonsági őrök egyike megsérült.

Az MTVA és a biztonsági szolgálat vezetője feljelentést tesz a behatoló képviselők ellen

Az MTVA hétfői, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a társaság mindenben biztosította azokat a jogokat, amelyek az országgyűlési és európai parlamenti képviselőket megilleti, ők azonban meg akarták szakítani a közmédia adásait, át akarták venni a stúdiók feletti irányítást. Ennek a célnak az elérése érdekében erőszakot alkalmaztak, intézkedésre kényszerítették az épület védelmét ellátó biztonsági szolgálatot – írták.

A közlemény szerint mivel magatartásuk ellentétes volt a közmédia belső rendjével, ezért az épületben tartózkodásukat

az MTVA jogszerűtlennek minősítette és birtokvédelmet kért. Az épületben szolgálatot teljesítő biztonsági őrök egyike megsérült, ezért mind az MTVA, mind pedig a biztonsági szolgálat vezetője feljelentést tesz

- jelezték.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
@Yoda69: Akkor mondjad már, hogy 48 nak meg 56 nak mi az eredménye?
Csak nem a zorbán?

A másik dolog meg, hogy ott leszel a véradáson?
Vagy vannak tippjeid, hogy ki adjon helyetted vért?
Edmond Dantes
Valaki érti ezt a birtokvédelmi kérelmet vagy micsodát? A képviselő az országgyűlési törvény alapján jogosan tartózkodik minden közpénzből működtetett intézetben,vagyis az MTVA-ban is,és tehet fel a vezetőknek kérdéseket,bele tekinthet hivatalos iratokba.Nem betörtek,hanem a portán szabályosan beengedték őket,majd a vezetők megrémülve megtagadták a kérésüket!Velük szemben,képviselőkkel szemben kell birtokot védeni? .Nem gyakorolhatták a jogaikat,nem őket kellene védeni??? Hova züllesztették le ezt az országot?Milyen alak az a jegyző,aki ezt vállalta?
kissé felnőttem
@Edmond Dantes: persze hivatkozási alapnak szánták csak nem áll meg ? a közpénzes intézmény a szék, a ház meg a székház is de hogy a rendőrt is kitiltják az meg halmozott téma vagy pintér az ottani főnök is
én speciel benyitottam volna.: persze pénzért jó summáét itt ma bátmit
Larsemanta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.