Durvul a helyzet. Varju László, a DK képviselője a több ellenzéki képviselővel együtt a Kunigunda utcai székházban várta, hogy felolvashassák öt pontos követeléseiket. Megpróbált bejutni a stúdióba, ekkor vetették rá magukat és teperték le a teljesen jogellenesen viselkedő “biztonsági őrök”. A választott képviselőknek ugyanis törvény adta joguk, hogy közintézményeket ellenőrizzenek Varju László, a DK képviselője a több ellenzéki képviselővel együtt a Kunigunda utcai székházban várta, hogy felolvashassák öt pontos követeléseiket. Megpróbált bejutni a stúdióba, ekkor vetették rá magukat és teperték le a teljesen jogellenesen viselkedő “biztonsági őrök”. A választott képviselőknek ugyanis törvény adta joguk, hogy közintézményeket ellenőrizzenek

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Györe-Juhasz Eva
De teljes vagyon elkobzàssal hiszen mindent a MAGYAR emberektől loptak el.
LÀMPAVAS LÀMPAVAS LÀMPAVAS !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
"Ki a nagyobb bűnös, aki autókat gyújt fel, vagy aki az országot teszi tönkre?"
Vajon ki mondta ezt 2006-ban?
solidedge
Orbán jól tudja hogy demokratikus úton nem tudja fenntartani hatalmát. Minél nagyobb lesz az ellenállás annál nagyobb a diktatúra. Ezt az országot szó szerint tönkre vágták a politikusok. Ez egy rohadtul élhetetlen hely lett.
menekült
@verőce21: december 17., 21:19
2006-ban fideszes képviselők is részt vettek a TV székház elleni tombolásban. Egyiküket, Goró Oszkárt elő is állították rongálásért. Mit kerestek ott a fideszesek, ha nem volt közük az őrjöngéshez és miért őrjöngtek ott?
tudode
Valójában a világhírű NÉVJEGY kivívóját nagyobb FELELŐSSÉG TERHELI az ország TÖRTÉNELMI ESÉLYÉNEK elbazilikázása miatt mint gondolná.
.
Valójában a 28 évből 13. évet KORMÁNYON baromkodott/eik, és a 2006. évi ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS megnyerésével ZAVARÓ BEREPÜLGETÉSSEL 17,5 év FELELŐSSÉGET POFAGOLT magának össze, az alapjogok LEDARÁLÁSÁVAL nagyobb kárt okozva mindannyiunknak, mint a génhibából adódó zsibizéssel.
.
Előre kell nézni most már mindenkinek, hogy fogja ÁTVÉSZELNI azt az időszakot, amikor valami CSODÁVAL sikerül lerázni, megszabadulni ettől a LIDÉRCES bagázstól!
.
A NÉVJEGYES "csak" marionett bábu, SZÓKIMONDÓ, az őt rángatók ÉLŐSKÖDNEK rajta, rajtunk, amelyet ki is MONDOTT Makovecz a bizalmasa nyilatkozata szerint, hogy Orbán zsarolható:
.
------ CÉLPONT - Makovecz: Viktor zsarolható
www.youtube.com/watch?v=xt8qroXhI0g
.
Zavarosabb a NER, mint az átlag állampolgárok gondolnák!

.
kissé felnőttem
Viktoriánus demokrácia élőképekkel lám lám pintéres különitmény? ja?
verőce21
@menekült: (18:00) Segíthetsz @bencemacska: -nak bizonyítékot találni, hogy megmentsd a lipsik szavahihetőségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.