Azonnali intézkedéseket alkalmazott a Magyar Nemzeti Bank az NHB Bank Zrt. likviditási helyzetének orvoslása és a betétesek védelme érdekében, amelyek keretében keddtől 30 napra elrendelték a 7 millió forint feletti betétek kifizetésének korlátozását, valamint megtiltották a bank részére további kötelezettségek vállalását - tájékoztatta erről az MTI-t az MNB kedden.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, budos halfarok, most kellene egy kicsit elobujnod orban seggebol... B+ a szarnyalo magyar gazdasagodat, meg az uresen kongo allamkasszat - holnap mar egy kilo kenyeret se fogsz tudni venni magadnak, mert a bankokban nincsen penz, csak fiktiv utalasok tortentek minden iranyban, hogy kifele a gazdasag pozitivumokat mutasson.
Hat papirokat biztos tud mutogatni - de penzt egy fillert se...
Na, jo lesz ha kijossz a kenyelmes amneziadbol, es visszaemlekezel elenken arra, hogy mi tortent 2015-ben Gorogorszagban, amikor a bankok nem tudtak kinyitni, es meg a turistak se kaptak penzt a sajat kartyaikra az ATM gepekbol, mert nem volt bennuk egy filler sem,...
Es ha leporoltad azt az 1 db agysejtedet, akkor arra is emlekezhetsz, hogy az altalad fikazott Merkel mama segitette ki a szarbol a gorogoket, kulonben mar ok is megindultak volna gazdasagi bevandorlokent szep kis hazank fele...:o)))))
Nessy
Jön az év vége, szépíteni kell a záró összegeket!
Jozefina
Most "csak" 30 napra tiltották be a betétek kifizetését!!! Nem sokára egyáltalán nem fognak fizetni semmit!!! Eltolcsi MNB!!! Hasonló helyzet várható, mint a magánnyugdíjak ellopása!!!??
Szép Karácsonyt Magyarország!!!
karma1
Ja, es azota a 4 ev alatt mar a gorogok is sokkal jobban elnek, mint a magyarok. Mar csak a bolgarokra tudunk raverni egy icipicit. De meg azok is elhagyhatnak bennunket, mert talan bolgar volt az az egy nemzetiseg, akivel itt nem talalkoztam az elmult 18 evben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.