Két autó ütközött össze az Andrássy úton.

Hétfőn nem sokkal éjfél után a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert és kolléganőjét szállító Skoda Superb gépjármű az Andrássy úton haladva ütközött a Nagymező utcából kihajtó taxi gépkocsival, írja közleményében a Miniszterelnökség. A gépjárművet a Miniszterelnökség hivatásos sofőrje vezette.

Kiderült: Gulyás Gergelyék ütköztek éjjel az Andrássy úton

Az ütközésben a kontrollvizsgálat alapján

a miniszter gépjárművezetője, munkatársa és a taxi sofőrje 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett, Gulyás Gergely sértetlen maradt.

Valamennyien saját lábukon szálltak ki a kocsiból. Gulyás Gergely azt követően hagyta el a baleset helyszínét, hogy a könnyebb sérülést szenvedett személyeket kórházi kivizsgálásra mentővel elszállították. A kórházból már mindenkit hazaengedtek. A rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Túlórázott"- már a 36 hónapos munkaidőkeretben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Lehetett volna egy T90 es HK is amivel ütköztek!!
karma1
Akarmekkora bunko is gulyas, azert jo, hogy nem pusztult el, - kulonben hogy allna majd birosag ele?
szaboria1
Hmmm kolléganője éjfélkor is munkában van?
Dr plágium
@szaboria1: Kell a népesség növelése, kell a sok kis fideszes :)
dr. prédikátor
@szaboria1: Feltételezed erről a köcsögről hogy tud dugni???
Pálinkás Pál
@karma1: Tudod bánná fene azt a tárgyalást ha idő előtt felfordulna!!!
kereső
"Túlórázott"- már a 36 hónapos munkaidőkeretben.
Eladott Ország
Egy fideszes miniszter 24 órában basztatja a népét,és akkor még az éjszakáról egy szót sem ejtettünk. uploads.disquscdn.com/images/adba29d0bf129f86e6e212ac229707c384b42886db0adde59bf4bb5aedcebcf0.jpg?w=600&h=554
Csórikám éjfélkor még fűzte a filmet? Rohadjak meg ,a pinát is leragasztja mert az hiszi nyílt seb. uploads.disquscdn.com/images/48faaaf01628262e6a8748f8d675d619fb55a51ade9b84eaac3e0e8609391424.jpg?w=600&h=439
Nem mondod, hogy ezek a NER közeliek még ezt is elszámolhatják túlórában? Értem én, csak azt nem értem, minek "ahhoz" évi 400 óra! Marhára irigy vagyok! Nekem előjátékkal sem jön ki annyi!
kokopelli
...én a Soros-különítményt láttam (libaSOROSan) lopakodtak szerszámos tarisznyával a vál-
lukon a belvárosban több helyen!.(.csak szótam!)
csetere
@kereső: Sietett a plasztikai sebészéhez, aki mozdulatlanná dermesztette az arcát és kissé csálé a szája. A szeme mellet a botoxot kissé túltöltötték szerintem, azért nincs mimikája.
terlasz
Ezt még a golyó sem fogná, nemhogy egy egyszerű sárga taxi.
karaj
Szegény gyereknek kevés lesz a 400 túlóra keret.
karma1
@bakcsubakka: Nem o vezetett, hanem allami sofor. Az meg nem mer inni - szerintem,...:o)))
papa.49
Láttátok már ma ezt faszkalapot ???
Én nem lehet hogy a taxi után otthon a ,,nyújtófával,, is összeütközött )))))))))))))))))))))))))))
Desischado
De kár, hogy csak ennyi volt. És mit csináltak éjnek évadján a nőcikkel?
terlasz
@papa.49: Úri házban nincs nyújtófa, házhoz viszik az ételt.
papa.49
@terlasz: Egy rendes feleség ragaszkodik a ,,férjnevelő,, eszközéhez, akkor is ha másra nem használja )))))))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
Kezdődik ! Merényletet követett el a taxismaffia Nemzetünk Reménysége ellen. Csak én vagyok rosszindulatú, hogy a miniszter meg a titkárnője éjfél után-ra felhúztam a szemöldököm? Ilyen szintű kereszténység elleni támadást még az isten nem b@szott. Az egyébként komoly, hogy a sofőrnek meg kell várnia, míg miniszterelvtárs őkegyelmessége autóba méltóztatik szállni, legyen akár éjfél? A családok évében le van szarva a sofőr családja, neki nem jár le a munkaideje? Esetleg miniszterelvtárs ülhetne ilyenkor taxiba, vagy a nép által fizetett autójába, esetleg egy éjszakai járatra, hogy lássa, hogy oly boldog-e rajta az istenadta nép, az igába hajtott barom. Kíváncsi vagyok a nagy 2/3-os támogatottság mellett meddig maradnának a fogai a szájában a kőbányai éjszakai járaton?
papa.49
Új ez ügyben a faszi úgy járt mint az Arisztid mikor a Balcsira ment kocsival )))
Megy az Arisztid a kocsival, meglát egy dögös stoppos bigét, megáll, felveszi, a csaj elkezdi ,,kényeztetni,, Arisztid neki meg egy fának, a csaj meghal a faszi túléli, mikor feleszmél kérdi a mentőstől, hol van a csaj, a mentős mondja a hullaházba .. Arisztid sírva fakad, a mentős megkérdi ennyire szerette, nem mondja Arisztid, CSAK A KEZÉBEN VOLT A FARKAM )))))))))
Elad0tt 0rszág
Még szerencse hogy nem lett komolyabb sérülés, Gulyásra nagy szüksége van amúgy is a fidesznek, meg úgy általában az országnak.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: Annyira van szüksége az országnak Gyulyásra, mint a többi fideszes szarházira. Egyébként meg a nagy "0"-val elmehetsz a 3,14csába te fideszes szarházi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.