Ilyenkor Karácsony környékén mindig előjönnek a régi emlékeim gyerekkoromból. Szerettem azt az érzést, ami körbelengte az egész időszakot. A várakozás, a készülődés, az a lelassulós energia, hópelyhek, nyugalom és izgalom... Nem mondanám magam vallásosnak egyáltalán, főleg mióta felnőttem és mögé…

Feltöltő: tjiart
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
83 éves leszek pár nap múlva, és mit látok, az email-címemre garmadával jönnek klf. bankoktól az ajánlatok, hirdetések, pedig a karácsony a CSALÁDOK IGAZI ÜNNEPE lenne, amikor összejöhetne a család, ha nem élnének boldogulásuk érdekében a VILÁG MINDEN TÁJÁN!
.
Például: 19 éves voltam, amikor férjhez mentem. A legszűkebb család részesülhetett egy csirkepapríkás, nokedlis ebédben, és a tanúk. Semmi cécó!.
.
Ami óta önálló életet élek, minden fizetésből tartalékot képzek a mai napig, és magamtól kérek kölcsön, és visszaadom magamnak.
.
Sőt az egyház is MEGÉRI A PÉNZÉT, mert Édesanyámat csak úgy helyezték el az egyik altemplomban örök nyughelyére, ha KIFIZETEM MÉG EGYSZER a hamvasztását! Az óta otthonom a templomom!
tudode
A 11.33-as hsz-emet @tjiart: társamnak szántam!
tjiart
@tudode: ...és akkor csoda, ha sokan elfordulnak "Istenüktől". Köszönöm a hozzászólást :) szeretettel kívánok kellemes ünnepeket és sok-sok hasonló gondolkodású embert a világba!!!
tjiart
@tudode: köszönöm.
És egyetértek: sokan ilyenkor kompenzálnak, vagy mert elhitték az üzletek szövegeit, hogy vásárolni kell, kell, kell...mert attól jók, az a szeretet. Remélem egyre többen fogják ezeket észrevenni és a valódi szeretet felé fordulni.
tudode
@tjiart: .
Én nem Istentől, azoktól fordultam el, akik SS "hitvallásuk" mantrázása Istenből is bóhócot csinálnak!
.
Amit bizonyít az egyik honlapom is
.
angyalversek.hu
.
Amikor NAGY FELADATTAL kellett küzdenem mindig a Jóistenhez fordultam, aki amennyit adott időnként vissza is vett tőlem.
.
De seniorként HÍRDETHETEM, hogy az ő segítsége, önzetlen lelki támasza nélkül nem hajthatnám álomra úgy a fejem, hogy NEM ÉLTEM HIÁBA!
Jozefina
Nálunk pl. évek óta nincs karácsonykor ajándékozás, így nincs semmiféle stressz, hogy ki kinek mit és mekkorát vegyen!!! Viszont van karácsonyfa, gyertyák, bejgli, közös étkezések, nagy beszélgetések. Egyszóval a szeretet tölti be a környezetünket!!! Boldok Karácsonyt mindenkinek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.