Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter Czepek Gábort nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. élére – közölte a cég kedden az MTI-vel.

Új vezérigazgatója van a Szerencsejáték Zrt.-nek
Fotó: Youtube

A közlemény szerint

Czepek Gábor a vezérigazgatói feladatai ellátása mellett a jövőben miniszteri biztosként segíti Bártfai-Mager Andrea munkáját.

Az egyes kiemelt jelentőségű állami vagyongazdálkodási feladatok ellátására kinevezett miniszteri biztos feladata lesz a Nemzeti Eszközkezelő Programban résztvevők otthonteremtésének biztosításáról szóló törvény feladatainak koordinálása, a magyar állam tulajdonában lévő ingatlanvagyon felmérésében, valamint ezek hasznosítására vonatkozó koncepció kidolgozásában való részvétel.

A fentieken túl ellátja az állami magasépítési beruházások megvalósításáról szóló törvény koordinációs feladatait, továbbá részt vesz a miniszter által meghatározott egyedi ügyek kezelésében is.

Czepek Gábor korábban a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium igazságügyi és magánjogi jogalkotásért felelős helyettes államtitkára volt, majd a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közigazgatási államtitkári tisztségét töltötte be. Kinevezését megelőzően állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkárként tevékenykedett. Korábban a GYSEV Zrt. alelnöki és a Rába Nyrt. felügyelőbizottságának elnöki tisztségét is ellátta – tették hozzá.

Braun Márton, a távozó vezérigazgató 2015 nyarától állt a Szerencsejáték Zrt. élén – írták.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Fantasztikus jolly jokerek ezek a gyakran cserélhető emberkék. Száz helyen is tudnak hatékonyak lenni és ami fő, engedelmesek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@görbetükör: Később kiderül, hogy egyikhez sem értenek, csak engedelmesek.
Eladott Ország
Már alig vártuk. Most már azt nem tudom, akklor minek az MNV Zrt. apparátusa a vezérigazgatóval és a többi sleppel. Felkészül Fürjes Balázs, közpénzszórási kormánybiztos Bártfai-Mager Andrea felügyeletére, aki rohadjak meg ,a pinát is leragasztja mert az hiszi nyílt seb.
görbetükör
@CsipkeRózsa: ugyan, mindenhez értenek. Meglátszik itt mindenen a szakértelem. A fene nagy szakérelem... :(
Larsemanta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Eladott Ország
Vett egy horoszkópos sorsjegyet, lekaparta és az állt ott, hogy : Ön mától a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.Egymás nevezgetik ki, forgószínpad szerűen..Ma én, holnap te, aztán forgás.Ezt dobta a gép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.