Hosszú bejegyzésben üzent a tüntetőknek és a kormánynak az MTVA-nál történek után Hadházy Ákos a Facebookon. Azt is elmondta, nem szimulált, amikor a biztonságiak a földre rángatták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Már miért szimulált volna? Az MTVA-t is őrző Valton Securitysek brutalitása több incidens miatt is közismert. Nem ismertek Varju László sérülései. Hadházy Ákost pedig úgy rángatták, húzták a földön mint egy zsák krumplit.Rossz volt ezt látni csakúgy mint a földön fekvő képviselőket is. Nagyon is jól mutatja mindez hogy az erőszak és a kíméletlenség ov rendszerének jellege.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ez nem unzsubunzsu, nem szabad megvárni még lerohad, le kell vágni! =))
Commenter
@Yoda69: A Momentumos, tömegből kiemelt Donáth Anna nyilatkozta épp ma, hogy el fognak menni a falig, mert már semmi vesztenivalójuk sincs. Ha nem sikerülnek a tüntetések, ha nem sikerül elzavarni orbánt, hatalmasat és még többet veszít az ország. A valtonosok nem gondolkodnak akár a fideszes parlamenti képviselők gombnyomásra robot módjára cselekedtek. Január 2-re olvastam egy nagyobb tüntetésről hogy addig mi lesz azt nem tudom néhány megmozdulás pár vidéki városban talán...
Aki Én
@Shikari: A magyaroknak már régen elegük van. Ezért is van a te fejed már régen egy seggben. Néha húzod ki, de akkor az van mint most. Ideokádsz nekünk.
A helyzet az pubikám, hogy te még propagandistának is buta vagy :(
csak úgy....
@Shikari: te kis otthonülö lankadt pötsc! töled retteg az ellenzék a tüntetök meg egész európa! :)
Aki Én
@Shikari: ...megint nem szedted be a bogyóidat? Mitől várod így a gyógyulást?
csak úgy....
@Shikari: mindenki segítö szándékot mutat feléd és aggódik a zavaros elméd miatt..., de ha neked ütös kell !? pálinkát gyógyszerre tilos,max. 1-2 siheder ,basaball ütövel ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.