Elméletben igen. Hurrá! Miért is ne! Most lehet zúgolodni, fanyarogni, vagy éppen bármit tenni minden oldalról, de a mi Gyuribácsink igen is alkalmas lehetne egy Miniszterelnöki pozició betöltésére. Persze Gyuri bácsi mégsem politikus, ezért némi mentori segítségre szorulna, amit megkaphatna mondjuk Bajnai Gordontól. De a feladat ellátása biztosan sikerrel járna. Aki ilyen lexikális, mérvadó, Prof újságírói pályát tudhat maga mögött, aki képes harmóniát teremteni ellenzék és ellenzék között, mert Ő ezt már többször is bebizonyította és a korát nézve is teljesen működőképes dolog. Érdemes minden "viccet" félretéve elgondolkodni azon,hogy vajon ki lehetne alkalmas az ország vezetésére,egy ilyen ideológiai és szociológia káoszban amiben élünk, hiszen valójában most egyetlenegy ember sincs, akire felnézhetnek a szegény fiatalok. "Tedd a kezed a szívedre... "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
@Rockxy: Már miért ne volna magyar ember, ez a "nem-magyarozás" a mániád?
RonaGyuri
remélem komolyan gondolja, mert viccnek iszonyatosan nagy baromság! =))
GergoCikkely
Igen helyesírási hibák, ide vagy oda de azért ha jól belegondolunk van benne valami ráció. Magyar nem Magyar ? Egyáltalán egy ilyen szedett-vedett országban, amiben élünk számítana az, hogy ki tölti be a Miniszterelnöki szerepet, ahol már legtöbbjünk szomszédja is külföldi származású. Eladtuk az egész országot nekik jóformán. Annyi magát Magyarnak mondó külföldi ember él itt már akik 15-20 éve költöztek ide, hogy Dunát lehetne rekeszteni belőlük. Számít ez ma már? Csak az a lényeg hogy legyen akire felnéznek, akit sokan szeretnek és hogy menjen a szekér előre. Nem? Azt mondom gyerekek, leszámítva a helyesírási hibákat, kedves egy cikk ez valahol.
Sámannus
Lehet hogy már egy ellenség sem tudna többet ártani ennek a nyomorék országnak mint ez velejéig romlott bűnöző társaság.
Aki Én
@CsipkeRózsa: Mert ezeknél a beteglelkű kreténeknél az számít MAGYARNAK, aki telibe szarja a hazai demokráciát, jogállamot. Nekik más az értékrendjük. Náluk mindenki antimagyar, aki egy hajszállal is okosabb náluk. Vagyis a nagy többség.
kissé felnőttem
összel a méhek is kizavarják a heréket, tavasszal tiszta lappal indulnak ránk férne egy hogy ugy mondjam ilyen kvalitásu vezető, lenne mit söpörnie hetekig hónapokig de szivesen mennék segiteni akár meszelni is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.