A műsort nagyjából arra a gondolatmenetre húzza fel a négy beszélgetőtárs (Bencsik, Huth, Bayer, Szentesi Zöldi), hogy miközben Magyarországnak már csak tíz év kell ahhoz, hogy utolérje Ausztriát, "sorosista, kiképzett bolondok" kavarják fel a gazdasági csoda előtt álló ország nyugalmát. Bayer azzal nyit, hogy vibrátor méretű forradalom zajlik. Hogy pontosan mire gondol, nem derül ki, hacsak nem az tűnt fel neki, hogy az ellenzéki képviselők között - a fideszes gyakorlathoz képest - feltűnően nagy a nők aránya. A több ezer tüntető - akik több napja felvonulnak a hideg ellenére Budapesten -, Bayer szerint csak "ötezer paprikajancsi", akik "forradalmat akarnak csinálni", de amikor hideg lesz, akkor "ötszázan" maradnak". Bayer elmondja, ő bármikor kivisz az utcára 12 ezer embert, "csak szólni kell neki". A beszélgetők nincsenek nagy véleménnyel a vidéki tüntetésekről sem, amit szintén Soros György szervez: 100-150 hülye kivonul és hülyeségeket kiabál. "Ez volna a forradalom? Ugyan már! "...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezek nagyon ostoba és aljas emberek. Erre mondják, hogy mit sem és a butaság, rosszindulat nélkül. Ők a demokraták, a keresztények, a béke képviselői. Ja...
Ha ezeket nem osztaná meg senki, megmaradna annak a pár száz embernek, akik élőben nézik őket.
Nagy a pofájuk, mindegyik fenyegetőzik, de nem mernek kimenni és megmondani a tutit a tüntetőknek. Valószínűleg félnek, mert rettentő gyáva és alamuszi alakok, akik csak a felforgatáshoz, uszításhoz, hazudozáshoz értenek. De ahhoz nagyon.
Gondolom frusztrálja őket, hogy a nyugdíjas békemenethez képest, amit felhígítanak néhány lebutított fidelitaszossal, itt túlnyomó részben fiatalok vannak. Nem is kevesen, a hideg ellenére. A fidesznek régóta nagy fájdalma, hogy képtelen megszólítani a fiatalokat. Fosnak, hogy hamarosan kifogynak.
RonaGyuri
Zsóti jobb ha vigyázol, mert ezek a paprikajancsik nem fognak felejteni! =))
simmering73
Gyökérzsóti vigyázz, nehogy igazad legyen. Ha ez lesz a vibrátoros forradalom, könnyen lehet, hogy mind a tizenkétezer seggébe egy egy világítós vibrátor lesz feldugva, hogy éjszaka is szépen világítsatok a Kossuth téren.
Sámannus
Bayer még a szájukba is szarhatna, úgy lesik minden szavát. Nekem összeragadt kutyákra hasonlítanak. Kiszállnának, de nem lehet, mert ha nem hazudoznak nincs mani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.