A garázdaság elítélésében és az ellene való fellépésben ne legyen érzékelhető különbség aszerint, hogy mellettünk vagy ellenünk garázdálkodnak-e. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Larsemanta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tudode
Kivételesen beleolvasva a cikkbe, az írója nem veszi figyelembe azt, hogy más tészta a 2006, mint a 2018-as zavargások, mivel az otthonában "is" PSZICHIKAI BŰNSEGÉD elszámította magát a rabszolgatörvénnyel, számítva a SZERETET ÜNNEPÉRE való készülődését a társadalomnak:
.
--- Nem lehet a 72 órás ultimátumtól a SZÉKHÁZ rombolásig összehasonlítani
.
-- a 2018 adventjén a SPONTÁN TÜNTETÉSEKET

.
-- 2006
tudode
Folytatom: a 17.11-es hsz-emet:
.
-- 2016-ban a PSZICHIKAI BŰNSEGÉDNEK volt harcálláspontja, amelynek a közelében 18 napja dekkoltak az öszödi beszéd "hazudtunk, reggel meg este) ellen tűntetők, miközben a Takács András, a kordonok, vagy mi a fene felelőse is KITÉRT A HITÉBŐL, hogy "Viktor: az IGEN IGEN legyen, a NEM az NEM legyen, mert valójában puccsra készül az UTCAI HARCOS, csak inába szállt a bátorsága!
.
Milyen módon úszított is a vásott kőlök:
.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
.
Ezzel szemben
.
2018 december 12-ben egyenes adásból VÁLT NYILVÁNVALÓVÁ, hogy az Ország Házában ORBITÁLIS csalással erőszakolják ki a KORMÁNY IZÉK a RABSZOLGATÖRVÉNYT, és a demokrácia utolsó szikráját, a független igazságszolgáltatás töredékét.
.
Tehát egy LÁBBUSZOS tüntetés kezdődött az alatt, míg a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN pocak náci bambám mosolygott a történtek alatt, és az állam, v micsoda fő ugyan jelen volt, de elhúzta a belsőrészét szó nélkül, pedig ő lenne, ha LENNE A NEMZET EGYSÉGÉNEK MEGTESTESÍTŐJE!
.
Gazda nélkül ÉL az ország, mivel megumburdálták, ha egyáltalán jelent bárkinek valamit, hogy MAGYARORSZÁG JOGILAG NEM LÉTEZIK, minel az alapján, amely alapján SZÉTHORDJÁK AZ ORSZÁGOT, "közjogilag" érvénytelen:
.
www.google.com/search?ei=Eh8ZXNaqKbKTmgX-37WADg&q=Az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny%2C+%C3%A9s+a+sarkalatos+t%C3%B6rv%C3%A9nyek+%C3%A9rv%C3%A9nytelenek&oq=Az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny%2C+%C3%A9s+a+sarkalatos+t%C3%B6rv%C3%A9nyek+%C3%A9rv%C3%A9nytelenek&gs_l=psy-ab.12..35i39.7309.7309..12059...0.0..0.95.95.1...0...1..gws-wiz...0i71.i8hTlVdulZw
.
A jogászok HALLGATNAK, mint a sir, miközben már az országnak annyi minden szinten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.